ihmisoikeudet

Terveystiedon numero lukiossa 9

dissaus informaatiota tulossa koska mistä minä tietäisin mitään? Ei ole kyl äiti opettanut näitä... Hehe. Eat more ! Ja mulla soi herätyskel...

Translate

keskiviikko 26. joulukuuta 2018

Nuorenen tästä ihan näillä näppäimin oi te maan matoset

Ihkuu noi Premier . Dead Sea tuotteet joita joskus myydään ostareilla. huh. Mun kantapäät oli taas koppurat. Laitoin suolakuorintaa, mineraalisaippuaa ja lopuksi vartalovoita ja päälle uudet valkoiset villasukat. nam.

Tajusin kotosalla kun tuli kylkeen jotain kipua ja muutenkin ollut jotain alavatsa kouristelua ja veskissä käyntiä, että mulla on ehkä virtsari taas... Apteekissa oisi kefexin resepti antibiootteja mutta ne oli "varmuuden vuoksi" siihen mun iho-ongelmaan joita en siis käynyt hakemassa... En ole varma annostuksesta. Onhan tosta nyt vuosi tai kaksi kun viimeksi ollut...

Kävin laittaas Kangasalan hautuumaalle pokemonin kun niiden muistolehto on pokemonsali.

Tunti sitten tulin kotiin. Laitoin vasta jääkaappiin eka kinkunsiivuja, pepsi maxeja, purin elektroniikat paikoilleen ja tein ton jalkahoidon. Latasin Mehiläinen sovelluksen mutta tuskin kukaan vastaa sieltä ellen maksa 29,90 privaatista chatista lääkärin kanssa... eikä mulle parin laskun ja bussikortin latauksen jälkeen jäänyt kuin... sen verran että viikko pitäisi elää.

Täytys päivittää modeemin firmware, purkaa vaatteet matkalaukusta, laittaa moccamaster käyttökuntoon ja tota... kokeilla Body Shopin inkivääri hilseenhoito hiustuotteita.

Siivoillakin toki voisi. Ilmoitin edelliselle seksipartnerille tosta mun virtsarista eikä se mitään vastaa varmaan. Näin siitä joulupäivän aamuna alastonunia. :D:D ja joo viestitin asiasta tekstarilla kyllä. Mutku se keskeyttää aina mut jos olen mainitsemassa jotain "naisten juttuja". Sen varmaan näkee naamasta kun mulla on mielessä jokin iso ajatus.

HAH! Olkoot vaan naapuri-suhde whatevörit. Tarvisi oikeesti alkaa miettiä muuttoa helmikuusta eteenpäin jo, mutku kaikki on jotain mihin täytyy sitoutua 6-12kk enkä ajatellut jäädä tänne enää kun mulla on perustutkinto taskussa... jos nyt on jos nyt hyvin kävis... voisi asua missä vaan mutta ei tässä koska liian kallis eikä ole neliöille käyttöä! (niin voisi tuoda alakerran kanahäkistä kaiken tänne ja sit alkaa valkkaa mitä tavaroita pitää ja mitä ei.)

Puuhasteltavaa 30v+ (ikäsuositus)