ihmisoikeudet

Ehkä sä haluat pitää sen (isän koulukaveri laiterahoituksesta jota edelleen makselen)

Olen silmittömän vihainen kaikenmaailman rahan lainaajille jotka valehtelevat sovituista asioista. Lowellille olen maksanut vuokrasaatavan j...

Translate

torstai 27. joulukuuta 2018

Turhaa juttua yli äyräiden

Kävin leffassa katsomassa Aquamanin. Tuli päänsärkyä ja heikottaa vaikka kävin syömässä American Dinerissa ennen leffaa. Ei olisi pitänyt tehdä haarahyppyjä pari minuuttia. Puoli tuntia haarahyppyjä joka päivä vuoteen 2020 niin voisin olla melko lähellä tavoitepainoa. Ehkä jos lisään intensiteettiä hiljalleen. Keksittävä jokin liikuntamuoto uudeksivuodeksi lupauksiini.

Ei ole suunnitelmia vielä mennä huomenna leffaan kaverin kanssa mutta meidän piti. Koko kevättä istu leffateatterissa. Odottelen jotain kotiintuotavaa lähetystä, en vaan tiedä mikä se on. Sanoivat jotain on-demand juttua briteistä, mutta en ole tilannut kuitenkaan mitään niiden amazonista. Vois olla omakustanteita mutta se oli eri paikka.

Mulla oli sinine Mystic teepaita päällä tuolla ja uusi pipo päässä. Se Aquaman näytti Khal Drogon näyttelijältä ja kai se oli sama.. ihan sama... ehkä se leffa oli pikkupoikia varten niinku ne jotka oli vieressä. Olkoot niiden sankari, ei mun makuun tarpeeksi ristiriitaisuutta.. sattui olee syntynyt sellaiseksi puoliveriseksi kuninkaaksi ja tuli Harry Potter mieleen jostain jutuista.. olihan se Warner Brosin tuotantoa.. fantasia seikkailua (eikä siellä muuta menekään jos ei laske suomalaisia leffoja)

Toisaalta pari ekaa mainosta oli mun makuun. Dark Phoenix on nähtävä kun olen ne muutkin nähnyt. Se on muutenkin Stormin jälkeen aika samoilla viivoilla mun lempi mutantti. Näyttelijävalinnoista en sano mitään.

Kävin hakemassa antibiootit, mutta mun oireet loppui jo. Ehkä en turhaan niitä sit ota. Ensi vuonna sit taas 50e omavastuu lääkkeistä.

...vesi vanhin voitehista?