ihmisoikeudet

yearning pumpkin spice monday morning

 Kävin seisoskelemassa ulkona melkein vartin tienposkessa kunnes tajusin, että olen tunnin ajoissa. Mikähän mun aivoissa nyt oikein bugitti....

Translate

perjantai 14. joulukuuta 2018

Osaamista eli itsensä myymistä


1500 sanaa blogipostauksia kaivoin noista 35:sta postauksesta mitkä olin laittanut tunnisteeksi "english". Microsoft Officessa muokkalin viellä tho:t though:ksi ja cause:t because:ksi ja etc loppuun pisteet etc. Lisäsin viivoja sanojen väliin... siinä editoinnissa kesti ehkä koko aamu.

Sit mä tilasin instagram mainoksen perusteella legginsit joissa on taskut...

Päivittänyt läppäriä samalla. Mulla on näköjään maanantaina injektio eikä mulla ole niitä injektioita ostettuna, vähän odottelin että saisi Kelasta maksusitoomuksen lääkkeisiin :/

Huomasin että se kamu oli Live.me:ssä online mutta sitä kesti vähän vaan

En ole syönyt vielä mitään mutta eilen söin ihan liikaa. Kahden suklaalevyn lisäksi ruokailin normiruokaa. Voisi ehkä paastota.

Muoks19. Nyt myös verkkokurssin tehtäviä tunnin tehtyäni on hakemus vetämässä sijaiseksi The painotaloon. Söin roiskeläpän ja pesin astioita ja hoidin asioita (latasin verokortin, tarkistin kelan sivut, perin exältä sen viimeiset rahat ilmeisesti, jaoin kuvia somessa ja kirjoitin s.postin.)
Mun ekirja on jälleen hyväksytty myyntiin. Rightpet.com tein testin mikä koirarotu mulle sopisi