ihmisoikeudet

yearning pumpkin spice monday morning

 Kävin seisoskelemassa ulkona melkein vartin tienposkessa kunnes tajusin, että olen tunnin ajoissa. Mikähän mun aivoissa nyt oikein bugitti....

Translate

maanantai 17. joulukuuta 2018

miksi elämää nyt kutsuisi. Mieluuten ei millään

Kaveri koulusta lupasi että sen vanhemmat ostaa telkkarini sille kun sen tv menee sen siskolle tms, ja möin äsken iPadin pois. Mikälie bussikuski. Nolotti näyttää ipadia joka ei ollut netissä mutta olin nollannut sen ja muuten hyväkuntoinen ja toimiva. Halvempi kuin uusi.(kun multa ostaa)
Miksei oikeesti toimi mulla laajakaista kunnolla. kiroilen. Pakko jakaa netti kännystä edelleen.
Koulussa tein html ja css koodia. Melko vähän sain loppuviimein tehtyä parissa tunnissa. Valikko nappulan koodin kopioin jostain ja yritin matkia tieku.fi sivuja. Sellaista valinnaista. Olisi pitänyt keskittyä miltä se näyttää kännykällä edes. Pari juttua mulla kesken, eikä ensi jaksossa ole enää verkkosivujen tekoa... tuntuu vielki hapuilulta.
Kauheat menkkakivut tai jotkut mahapoltot, yritän niiden läpi puskea kirjoitusta joten lisäilen väliin asioita esim. Eilen illalla nukahdin alle minuutissa naapurin sohvalle. Pyysin peittoa ja kierähdin kohti sohvatyynyjä.
Heräsin katsomaan kelloa neljältä aamuyöstä sekä seitsemältä ja sitten nousinkin jo kohta ylös. Bussimatkalla keskustaan melkein nukahdin sekä jonotushuoneessa sairaalassa hoitsua kattoos.. Puhui taas siitä aineesta samat asiat.. miten paksua ja paljon sitä on johonkin lihakseen pistettäväks
sitä paitsi dissosioin äsken jotain vanhoja muistoja sairaalasta muutaman sekunnin, tuijotin keittiön kaappeja ja vähän niinkuin dé jà vu olisi ollut niin huono olo on ollut (ehkä) siis... ihan taivaasta jotain mielihyvää kun on pantu olo, mutta toisaalta ihan paska fyysinen ja psyykkinen stressitila joku miksikä tätä enää sanoo.
Koulussa oli melko perunavoittoinen ateria minkä keräsin lautaselle. Ei ole montaa yötä jouluun ja joka aamu otan kahdesta suklaa adventti joulukalenterista pienet palat. Tuntuu että niiden suklaata jää enemmän kynsien alle kuin mitä menee oikeasti suuhun.
hilsettäkin raavin suurimman osan ajasta päänahkasta
Otin ainakin puoli tuntia suihin eilen illalla sen lisäksi että annoin oikean joululahjan jonka se puki heti päälle ja ei vaa lauennut kun "ei ollut sellainen rentoutunut olotila"
...no mulla ainakin oli liiankin. huh. hah. hei. Miksei voisi vaan saada orkkuja aina jokaisen kanssa kun periaate on kuitenkin helppo sisäistää!! :D
Ei vaan, naisten aivoissa ei ees oo mitään tiettyä aluetta joka olisi vastuussa orkuista toisin kuin miehillä se sama tasapainoelin liikkeentunnistin mikä sen nimi nyt onkaan... pikkuaivot. cerebellum juu. Luulisi että miesvalintaan vaikuttaisi kuitenkin vaistot ja kasvatus ja toi miten mies pystyisi elättää mahdolliset jälkeläiset. Jos mies tuoksuu samalle kuin naisen isä niin se on ihan vastustamaton sille. Toisaalta eiks kaikki isät tuoksu samalle
#moredaddyissuesthanvogue jeba jee en ehkä kest.