ihmisoikeudet

yearning pumpkin spice monday morning

 Kävin seisoskelemassa ulkona melkein vartin tienposkessa kunnes tajusin, että olen tunnin ajoissa. Mikähän mun aivoissa nyt oikein bugitti....

Translate

lauantai 8. joulukuuta 2018

sen siitä saa kun kiroilee mielessään ennen nukkumaanmenoa

Näin julkkisunta... ensin menin uimaan, vesi oli sameaa. Uin siinä kunnes olin niskaa myöden tulvassa, kunnes törmäilin ja vaihdoin muutaman sanan Chad Lindbergin kanssa. Päädyin sen kanssa jonnekin Papa Joe's burgerimestaan, mutta kun sain tilattua niin ei se ollut siellä enää. Melko varma että se oli äitinsä kanssa ja vesikin oli enää vyötärölle. Maksoin euroilla seteleillä Ricky nimiselle tarjoilijalle ja tasarahaa ei löytynyt joten olisin saanut jälkiruoankin.

Kello oli 7 lauantai-aamuna, kun heräsin pettyneenä ettei ne olleet edes treffit ja tyyppi vain häippäsi. Se oli just sen näköinen kuin sen viimeaikaisin tyyli. Kesti hetken että painoin unen mieleeni ennen kuin nousin ylös.


Mulla oisi maanantaina pikkujoulut illalla jossain keskustan ravintolassa. Mietin riittääkö rahat sinne saakka. Seuraava rahantulo ois veronpalatukset keskiviikkona.


Eilen mun paino oli 120 alkuinen ja nyt se oli 121 alkuinen, vaikka en juuri syönyt muuta kuin voileipäkeksejä tuorejuustolla ja savulohiviipaleilla. Tein mä jotain makaronia ja siihen pastakastiketta. Kiehautin vedessä cacaoo ja sokeria. Ehkä kaurapuuroa iltapalaksi. Toisaalta miksi sitä laihtuisi jos vetää konvehteja ja limsoja
...
ehkä meen takasin nukkumaan. Kello tulee nyt kuitenkin vasta kahdeksan... Kuuntelin muuten eilen kokonaisen äänikirjan.