ihmisoikeudet

pe 19.4- klo 19.44

 Kävin juttelemassa psyk. hoitsulle. Se ei ollut sama jolle yleensä kevennän mieltäni (koska olin ajoissa! niin joo ja kahvin ja munkin ehdi...

Translate

lauantai 22. joulukuuta 2018

Sommitelma lääkkeistä

Näin Herwood ryhmässä mainostettavan kirjoja myytävänä omakustanteita jotain.. innostuin kannesta. Miljoona suomalaista syö keskushermostoon vaikuttavia lääkkeitä.
www.mielenvikainen.fi Samalla mainostan tota

Mun vasen olkavarsi on kipeä vaikka olen vain nukkunut sen päällä eikä siihen ole mennyt lääkeainetta kuin edellisestä kerrasta viimeksi... taidan ottaa kankkuun seuraavan.

Olisi mullakin omakustanteita tulossa muutama kappale mutta pukinkonttiin ne ei enää ehdi :D

Ostin tähtiä Facebook streemaajien tukemista varten. Katsoin Fortnitea ja Let's Go lähetyksiä viimeaikoina omien yritelmien lisäksi.

Tunnin päästä yritän pestä vielä tänään pyykkejä, astianpesukone on tehnyt tehtävänsä. Lontoon salarakas tyyppi laittaa Snapchatissa mulle jotain (ainoa syy miks mulla on snapchat)

Kävin kaupasta hakemassa pitsa-ainekset ja huuhteluainetta. Otin parin tunnin nokoset ja näin unta että muutin pois jostain ja mulla oli poikaystäväkin mutta se ei muistuttanut ketään tuttua, mikä oli varmaan tärkeintä. Olen siirtynyt eteenpäin.