ihmisoikeudet

pe 19.4- klo 19.44

 Kävin juttelemassa psyk. hoitsulle. Se ei ollut sama jolle yleensä kevennän mieltäni (koska olin ajoissa! niin joo ja kahvin ja munkin ehdi...

Translate

sunnuntai 16. joulukuuta 2018

En jaksa enää ainuttakaan tavaraa tänään!!

Annoin pois kaikenlaista roskalava ryhmässä tavaroita. En ajaksa alkaa edes luetteloida. Vajaita purkkeja kauneudenhoitoaineita ja meikkejä pussukoineen, värikyniä, silikonimuotti ja korsetti, ja varmaan annan pois vapotusnesteitä vielä illalla. Ei ne säily monia vuosia. Jotain leluja, lankoja, ym vielä tultaisi ehkä hakee... Eka hakija otti mun laturit johdot ja muun elektroniikan iphone4:sesta modeemeihin ja muuhun mitä tungin mukaan metallia yli ämpärillisen, tarvitsi talveksi tekemistä? Sit mä hajotin pari banaanilaatikkoa että ihmiset lopettaisi kyselemästä olenko mä muuttamassa.
Tilasin pikaruokaa, ja kävin oksentamassa pönttöön, hyvin pitkästä aikaa..nokka tukossa ja silmämunat punaiset.
Eksä kävi hakee juhlakenkänsä. Löydän aina jotain sen uutta, kuten pornoelokuvia tai Yön cd:n tai koiranpantoja tai jotain.. mulla ei kyllä ole mitään mitä se väittäisi mulla olevan sen tavaroista. Äitinikin sanoi mulle ettei ole tavaroideni vartija. Enkä ole kenenkään äiti.
Pitäisi käydä pesemässä pyykkiä en ole kyllä varannut sinne pesuaikaa. Mulla on kauheasti muovisia kantokasseja, pitäisi tyhjentää lihalaatikoita pari., kun eivät ole minun. Vein metallia ja lasia pois myös roskakatokseen.
Mulla on enää yksi savuke, ja huomenna kun käyn ostaa lääkkeet niin tilille jää euro. En ole saanut myytyä mitään televisiota tai bluray soitinta tai ipad miniä tai älypuhelinta tai mitään muutakaan mistä ilmoittanut. Ei varmaan pitäisi yrittää edes?
Pari kaveriani on ollut sitä vastaan että luopuisin mistään. Hädin tuskin olen puraissut pintaa vielä.

nimim tavoitteena mahtua yksiöön