Translate

-

Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

kävijäpiikki

Saattaa sisältää yksityiskohtaista kuvailua nenä älypuhelimessa elämisestä

 Pokemon Go peli pelaa itse itseään jo mun kädessä. Ostin sittenkin lipun tämän viikonlopun etäfestiin. Kävelin vähän puistoissa ja kaupalla. Tulin kotiin, haistoin naapurin grillauksen ja tilasin mäkkäristä pikaruokaa ja söin ne kaikki -vaikka oksettikin vähäsen ja siitä mössöstä jäi sellainen tasapaksu rasvainen olo, liha juuttuen hampaisiin.

Sen jälkeen olen pohtinut vain kaikkea synkkää mitä ihmismieli vain heittää. Veroja, maailmanloppua, historiaa, luontoa, uskontoa, tiedettä. Kunpa ei miettisi, nauraisi vain vaaralle.

Teki mieli tilata polttava cd/dvd lukija macille tai iPhoneen kiinnitettävä muistitikku. Maksan silti mielellään pari euroa kuussa pilvipalvelusta ja striimaan musani ym viihteen ehkä...

Join aamulla kahvin, söin puuroa marjoilla. Meni varmaan 3rkl sokeria vähintään niihin. Join hiilihapotettua appelsiininmakuista vettä 1,5 litraa ja hanasta loput? Ostin pienen päärynä-cola karkkipussin ja röökiä maustamislappuineen mentholia.

Mun pitäisi käydä ostamassa toinen kilo sahanpurua että voisin vaihtaa purut hamsterille.

Sataisipa. Hamsteri juuttui eilen oksiin kun yritti kaivautua yhteen nurkkaan eikä uskaltanut siitä liikkua.

Pelasin eilen yöllä switchillä, käsikonsoli- ja möin pari peliä sekä vein ne, postiin tänään (sain 60e kahdesta pelistä heti tilille ja postit). Sain ostettua kaulakorun käsityönä parilla kympillä postitse alle puolen tunnin bussimatkan päästä. Oli kiva monen kuukauden tauon jälkeen pelata pari kk välissä.

Huoh, vedä henkeä välillä. Olen sanonut tänään ääneen ehkä kolme sanaa kaupassa. Nukun huonosti jos pidän parvekkeen ovea auki, kun naapuri huutaa vittua ja helvettiä tai nauraa tai köhii keskustelee jotain kovaäänisesti ja neljältä aamuyöllä se päätti rappuun tunkea.

Menot ja tulot aika miinusnolla taasen. Kuha jaksaa tuesta tukeen. ⏏︎

the CEO of SEO braindumps here

-Everything is, and will always be just "made up". So why do things the right way from the start just because you're afraid of a little change. Good comes from good. 

-Humans are just meat in the natural orders of things but with great power and responsibility of our brain functions, we've molded the rare peaceful conditions of Earth as if, it were a thing to be used for our financial gain and colonisation.

-Not only do women do much of the leg work, they have lived in fear of men, having to ask them for permission while the men lived in fear of their gods. If the universe was infinite, all the light from all the stars would have had time to reach us. There has never been a time of equality in human history.

- People are dying of a pandemic. 

- The general temperature of the planet is rising. 

- All efforts to stop ANY animal species of dying from extinction hasn't been succesfull at the recent 20 years. 

- More people are being born. 

-If everyone had the same living conditions of the United Sates, Australia, Finland and such countries that exploit the poorer countries workforce and natural resource for making gadgets, that supposed to bring the world, to our fingertips... anyway, stay home and stand your life because: we use up more of the electricity and natural resources than, the people near the Earth's Equator do. 

Finns are not used to these hot temperatures. We are used to cold winter and darkness. It's like if someone accidentally stole all the sheep of Australia in one night. Some would be happy not to hear and see sheep, anywhere, anymore but most would complain and notice the changes and look for what's caused it.

The global warming, (intersectional) feminism, all kinds of discrimination, mental health, biodiversity...

these are quite popular themes I see popping up on my social media feeds. All sort of interesting scienc-y things I've read about ten years ago already are just appearing now, because then they were theoretically possible!

Is it possible for men to face their feelings? Stop misogynia in patriarchy. Normalise things, like having your period. Give back, not abuse your own advantage. Let's not go that far that you should save lives.

If the wheels keep on turning this fast, might as well run head first at the first obstacle that comes along, because the wheel is going to break and then you'll have to make it again. No, the wheels never stop. Just get replaced. Where does the speed get us? Ahead of ourselves.

---
I have got a dozen bug bites on my legs, arm, but I have not felt the bites at all. All from this week. It's extremely weird even for me, although the bites look huge and they itch and most look like they would leave scars.

Elämä alkaa epämukavuusalueen loppupuolella

 Reidet on hanganneet. Se tunne kun iho tuntuu palavan, epämukavasti. Kävin kylmässä suihkussa ja laitoin perusvoidetta. Voisi kokeilla seuraavaksi huulirasvaa tai muuta liukkaria.

Kävellyt eilen ja tänään jotain 12km. Myötätuntoa suurelta ajattelija kaveriltani ei herunut. Olen muka niin itsekäs enkä häneen verrattuna mitään ulkoile. Sen koira silti tulisi mun luokse koska vaan. Pitäköön parempaa huolta mutta mä leikin ja rapsutan ja puhun sille ja se nuolisi multa niin hiet, kyyneleet kuin antaisi pusuja jatkuvasti ja ikävöi heti jos käyn tupakkatauolla. Se on eroahdistus koira… kaveri sanoi että jo toinen sen koira jonka olen varastanut.

Eilen olin päivän bestikseni luona ja tänään samoin. Se puhuu paljon ja kaikkea hyökkäävää tai kritisoivaa tuntemattomista ihmisistä. Puolustettava itseäni sen kyynärpäätaktiikkaa vastaan. Myönnyteltävä, vaiettava, antaa ystävyyden kantaa sen yli että suuttuisin. Itsekkyydestä ja syömisestä lähinnä tulee verbaalista satikutia. Ihan turha suuttua takaisin. Väsyttävää huomioonottamista. 

Pelannut pokemon go keskittyäkseni muuhunkaan että koko ajan sanoa mitä ajattelee ja välillä nähdä kun toinen on ihan hukassa. Hajamielisyys tai muu häpee.

Klo 11 kävin ekassa laser karvanpoistossa. 3vk päästä seuraava.

Laventeli elpynyt päivän aikana kun sai aamulla litran vettä.

Naapurit kyseli aamulla pihasssa hamsterin perään. Myönsin että kuumuus tekee vaikeeta. Naapurinkin koira tykkäsi rapsutuksista ja pusuja nuoli huulille. Söi huulirasvat. 

Sain pitsan kun vahtinut koiraa, sekä makaronia ja papuja tölkistä ketsupilla. Kuvittelin että hän vetää pelkkää makaronia! Joskus ihmiset jättää kaikki mausteet mainitsematta, pois tai ruokakuvat ei vastaa todellisuutta. Kaikki kinkkuananas pitsat silti näyttää aina yhtä samanlaisilta ja tylsiltä eli tietää mitä saa…

Mulle jäänyt juuri mitään hyvää. Sileä kaula. Raaps raaps.

muovipillit perseeseen, älä juhli kuin olisi vieläkin 1999

 Kuunnellaan nyt sitten 1999 musaa A*teensiä. Aika hyvat jamit. Parempaa kuin Cristal Snown musa, vaikka kertoikin dad jokesin tiktokissa. Sitten järkyttyi "MIKSI?!?!?!?" kun kerroin että hankkiutunut eroon mun CD:stä. Koska maalasin akryyleillä ja käytin sitä palettialustana. ah*dulting

Oikeesti on se vähän daddy gay. Meillä oli 115 yhteistä kaveria facebookissa joskus 2011. En tajua miksi julkkiksia tai poliitikkoja vihataan? Mitä vikaa Antti Tuisku, Sanna Marin, Cristal Snow jne ai niin mun lohikäärme vesimies ex pitänyt haluatteko sen sotutunnuksen että voitte tilata Klarnasta sillä tavaroita? Vaiks oisihan tuo rikos.

Huuto.netissä olisi ollut 4,5 eurolla tuo cd. On se kyllä kuunneltavissa Spotifyssakin ettei sen puoleen.

Twitteriin päivittänyt unet ja unelmat. Mun unesta jäi raivo päälle. Ne jotka tarvii apua, tulee tarviin sitä aina jos eivät osaa auttaa itsestään ja kaikkeen käytetään halvinta osaamatonta työvoimaa ja varastetaan toisten leluja ja lähdetään karkuun koska luullaan että jotkut ei niitä kaipaa vaikka ite oot antanut sen uutena jne alkaa sit vasta tapahtua kun laasti on irtoillut kymmenen vuotta mutta jollakulla on juhlat tulossa tai just muuttamassa pois olen eiku

Eikä siiinä, uni se vain oli. Kunhan yleistin. Unelma on se että kirjoittaisin jotain koherenttia. Vetänyt yöllä paahtoleipää ja maito-kaakaolevitettä ja enää vähän jäljellä. Ulkona on kuuma, yöllä oli lähes viileätä.. Pitäisi mennä sinne kaverin luo tänään ja viedä sille kahvinkeitin jonka kävin eilen illasta ostamassa lahjaksi, vaikka ei vietetäkään tupareita.

Laventelinkukka läkähtyy partsilla vähän mutta keltamustat ötökät löysi sen heti seuraavana aamuna hankinnasta jo.

Mun varpaankynsi on kasvanut leveyttä ja mietin johtuisiko sekin mun testosteroneista. Että mitä hyvää se oikeastaan tekisi naisen kehossa?

Kattoo nyt mitä tässä vielä käy, kun vanhaksi tulee. Pitäisi pestä pyykkiä muutes, ehkä olisi aikaakin vielä.

Luin yöllä 2016 blogiani kymppiluokalta. Sana hallussa jo silloin. Haluaisi nähdä sarjojen uusia jaksoja. Katsoin mtv palvelusta 2017 Bachelor Australia kauden ja vilkuilin osallistujien instagrameja mitä niille kuului nyt. Parempaa kuin mulle.

No mutta mikäs tässä. Maapallon seuraavan joukkotuhon merkkejä tarkkaillessa. Omien tavaroideni vartija.

Not in a fertile age anymore but even gods are human

 Tätä paitaa ei pestä ennen käyttöä. 


miten hyvä etten tilannut muuta!!


Ne banaanikärpäset tuli muuten pulloista/tölkeistä joita vein 8eurolla kauppaan takasin!

Eilen oli muuten kivaa kun näki sukulaisia ja tapasi uusia perheenjäseniä, mutta taaskin saldona nolla halia. No ei voi mitään. Pentu nuoli naaman täpöllä.

Päätin tuosta mun lihomisesta että "nyt ei ole 2015" ja lakkaan syömästä koko ajan kun tiedän ettei mun tortillat tai räiskäleet päätyisi instagramiin fine dining:na.

Että sellasta. Nukuin kehnosti, hyvä kun muistan tietoisesti mitä olen päättänyt tänne kirjoittaa. Paniikkinappula on hyvä tekosyy, mutta ei se riitä.

Jooh, paita tuli tosi nopeeta. Joku tilasi tyynynpäällisen. Saisi tulla lisää jaksoja vai pitääkö mun tilata se disney+ oikeasti.

Olisi helpompaa ostaa e-kirja