ihmisoikeudet

Hullu saa olla mutta ei tyhmä—muut lukutaitoiset

 Herännyt kahtena aamuna viideltä ja sitten kun saisi nukkua, niin herää nukuttuaan 2,5 tuntia. Nälissään kai ottamaan aamulääkkeet, käymään...

Translate

keskiviikko 14. heinäkuuta 2021

Elämä alkaa epämukavuusalueen loppupuolella

 Reidet on hanganneet. Se tunne kun iho tuntuu palavan, epämukavasti. Kävin kylmässä suihkussa ja laitoin perusvoidetta. Voisi kokeilla seuraavaksi huulirasvaa tai muuta liukkaria.

Kävellyt eilen ja tänään jotain 12km. Myötätuntoa suurelta ajattelija kaveriltani ei herunut. Olen muka niin itsekäs enkä häneen verrattuna mitään ulkoile. Sen koira silti tulisi mun luokse koska vaan. Pitäköön parempaa huolta mutta mä leikin ja rapsutan ja puhun sille ja se nuolisi multa niin hiet, kyyneleet kuin antaisi pusuja jatkuvasti ja ikävöi heti jos käyn tupakkatauolla. Se on eroahdistus koira… kaveri sanoi että jo toinen sen koira jonka olen varastanut.

Eilen olin päivän bestikseni luona ja tänään samoin. Se puhuu paljon ja kaikkea hyökkäävää tai kritisoivaa tuntemattomista ihmisistä. Puolustettava itseäni sen kyynärpäätaktiikkaa vastaan. Myönnyteltävä, vaiettava, antaa ystävyyden kantaa sen yli että suuttuisin. Itsekkyydestä ja syömisestä lähinnä tulee verbaalista satikutia. Ihan turha suuttua takaisin. Väsyttävää huomioonottamista. 

Pelannut pokemon go keskittyäkseni muuhunkaan että koko ajan sanoa mitä ajattelee ja välillä nähdä kun toinen on ihan hukassa. Hajamielisyys tai muu häpee.

Klo 11 kävin ekassa laser karvanpoistossa. 3vk päästä seuraava.

Laventeli elpynyt päivän aikana kun sai aamulla litran vettä.

Naapurit kyseli aamulla pihasssa hamsterin perään. Myönsin että kuumuus tekee vaikeeta. Naapurinkin koira tykkäsi rapsutuksista ja pusuja nuoli huulille. Söi huulirasvat. 

Sain pitsan kun vahtinut koiraa, sekä makaronia ja papuja tölkistä ketsupilla. Kuvittelin että hän vetää pelkkää makaronia! Joskus ihmiset jättää kaikki mausteet mainitsematta, pois tai ruokakuvat ei vastaa todellisuutta. Kaikki kinkkuananas pitsat silti näyttää aina yhtä samanlaisilta ja tylsiltä eli tietää mitä saa…

Mulle jäänyt juuri mitään hyvää. Sileä kaula. Raaps raaps.