Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

perjantai 23. heinäkuuta 2021

Jos arvostelet muita niin ole varma että itse olet täydellinen

 Kävelin 5km kaupungilla uusissa kengissä. Vielä pitäisi kävellä 11km niin saisi kasaan 25 km tällä viikolla. Näköjään huomenna karvaturri kainaloon ja etsiytymään puistoihin. Etsin kuntoplussan reittisuunnittelulla jotain lähimain lenkkiä mitä voisi käydä, mutta kaikki oli melko lyhkäisiä, puolestatoista kahteen ja puoleen kilsaan.

Mun pitäisi tehdä viimeisiä silauksia ja käydä suihkussa jne. Aamusta se hoitokoira tulee.

Olin verbaalisen bestikseni kanssa, ja kysyttiin ollaanko pari ja sen yhtä lailla känninen aviomies kysyi, oliko tuo hullu. Lähdettiin siitä, en tiedä kuuliko enää ystäväni sitä. 

Katsottiin yksi puhelinnumero netistä ja istuttiin siinä Hämeenpuiston ja Metso kirjaston ja Vapaudenpatsaan ym kaistaleella ehkä puoli tuntia. Sain pehmiksen. Softiksen.

Tulin kotiin, kaupan kautta ja vedin pussin sipsejä dipin kanssa katsoessani telkkarista jotain yhtä mieleenpainuvaa, juomana vesi.

Saan koiranhoidosta vain 20e. Kaverini taas kertoi kuinka mua käytetään hyväksi.

En kyl tajua miks vaikka olisi varaa, niin sitten etsitään niitä jotka kuitenkin tekisi vähintään ilmaiseksi.

En jaksa miettiä epäreiluutta enkä muiden narsismeja. Teen sen mukaan mitä itse parhaaksi havaitsen omien johtopäätöksieni kautta. Kantapään kautta ja nerona kun muille ei tule jotain mieleen. Mun sukupolvi on varmaan vielä sentään nähnyt puut, seuraava on kuulemma enää keinotodellisuudessa koneella.