Odotuslistani

Hae tästä blogista

https://www.episodi.fi/uutiset/jenna-ortega-suutelee-naista-suomen-kielen-tahtiin-uudessa-elokuvassa-episodi-selvitti-mista-on-kyse/ Aloin y...

Translate

maanantai 26. heinäkuuta 2021

Onko tämä c? Sí, sí...

 Laventelin tuoksua sormissa kun nostin kasvia nähdäkseni menikö paljon vettä läpi. Se oli melko kuiva, pitää kai toistaa kastelu piakkoin. Sain muuten 25 kilsaa käveltyä viime viikolla - olen silti lihonut takaisin 125 kiloon. Söin aika kevyesti, eilen sipsiä ja dippiä, dippasin myös varsiselleriä, kalakeitto pakastimesta, loput jätskit pakastimesta (vaniljatuutteja) ja aamulla kananmunaa. Sitä edellisenä päivänä söin nuudelia ja lihapullia ja aamulla kuitumuroja, iltapalana jogurttia. Että en mä mitään pikaruokaa ole pystynyt tilaa kun ei ole varaa. Tänään juonut vasta kahvia.

Sain koiranhoidosta parikymppiä, ja ne meni heti kauppaan.

Onlyfansista tulossa ehkä viimeiset tulot tilille. En jaksa panostaa ja päivittää ei ehdi, olla alasti tms. Odotukset toki heti että anaali video puuttuu... Ei ole itsetuntoakaan laittaa mitään ja kukaan muhun ole yhteydessä jonka kanssa pystyisi tehdä videota. Turn-offseja viimeksi ehdotettu. Minua ei nuolla. Alastonsuomessa lähinnä viiskymppiset ällötykset kommentoi jotain terveisiä perseestä. "haluan omistaa naisen" lukee vaan niiden profiilissa. Jos et näe tuossa jotain väärää, olet fasistinen sika. 

Muutenkin faneja oisi jos mun profiili olisi ilmainen, mutta kun ei ole. Välillä tarjoan päivän ilmaisen koekäytön sisältööni jos on hiljaista ja kyllä siellä käydään tsekkaamassa vaikken itse kävisi. Viisi dollaria on pieni hinta, mutta jos parikyt ihmistä maksaa sen, niin saan nopeeta viiskymppiä. Sata dollaria ei ole sata euroa, lähinnä koko aikana maaliskuun jälkeen tullut silloin tällöin se minimisumma, sekin enimmäkseen tipeillä yhdeltä jonka munaa piti haukkua enkä edes osaa mitään seuraa antaa. Miehet on niin viimeisen tipan antanut mulle että jos pitäisi jokaista miellyttää menisi raivoon.

Onneksi ne sadat kik viestijät on olleet hiljaa. Ei ole tullut puheluita, viestejä, uusia sen kummemmin ja voin olla stressaamatta heitä. Kestän pahat katseet paremmin.

Mun pitäisi tämä viikko elää ja mulla on alle kymppi rahaa ja sitten ensi viikolla mennä ottaa toka rokote ja seuraavana päivänä on sitten terveysasemalle meno kuukausittainen ja sitä seuraavana kun tulee asumistuki, otan toisen laserhoidon tohon partakasvuun, vaikka en ole saanut nyt mistään hirsutismi diagnoosia eikä se kuulemma haittaisi muita tai näy sen kummemmin ja olen vain dramaattinen... jaa silloinkin kun menin aknearpien takia kemialliseen kuorintaan!! Onpa ollut sileä iho naamassa sen jälkeen eikä siitä ole kukaan valittanut.

Huolettaa vähän mistä kaivan röökirahat tällä vk, mutta kaipa sitä joku tunkee taas käteen rahaa palveluksia vastaan. Odotan yhteydenottoa luotettavilta asiakkailta. Tosin viime viikko oli vähän kiirus ja alkoi kipeästi. Vähän kuin mun suhde yhteen asiakkaaseen, josta muodostui pisin hyväksikäyttö suhteeni ikinä eli avopuolison sai siittä joka eli siivellä eikä maksanut osuuksiaan vuokrista, päinvastoin jouduin maksaa kelaan jos hän ansaitsi jotain. Se ei osannut mitään kaunista sanoa, ei pussannutkaan.

Noh, pari luottomerkintää katoaa tässä parin vuoden sisään. Eihän mulla ole varallisuutta tai maksukykyä joten en ole ulosotossakaan ollut. Mietin vain mitä se kela suunnittelee sillä työkyvyn arvioinnillaan.

Piakkoin on loppu tämä kansallinen lomakuukausi.