Odotuslistani

Hae tästä blogista

Voi hyvä tavaton kun on kesä joka jää unholaan

Melko varma että ChatGPT keksi omasta päästään kirjoja xD En ainakaan löytänyt niitä... kysyin siltä samanlaisia kirjoja kuin eräs 2020 para...

Translate

keskiviikko 28. heinäkuuta 2021

Paevaunien otto

Sämpylät uunissa. Tein marttojen ohjeella. 18 annosta jaettuna viidellä sämpylällä plus leikkeleet, voi, ja juusto jos laitan päälle. 1200 kalorista jäljellä yli tuhat, mutta ehkä saan syödä vain pari sämpylää ja sitten kuitenkin menee yli. Onneksi leikkelettä ja juustoa ei ole paljoa ja voita riittää nokare?

Multa loppui kuivahiiva, sämpyläjauhot, leivinpaperi ja rypsiöljy :D Tuli kalliiksi ne sämpylät, hehe. Ai niin ja levitin päälle kananmunaa pullasudilla. Voivoivoivoi

Maistelin jo taikinaa sormista kun on sen verran nälkä!

Yöllä perustin virtuaalitylypahkan. Sinne keksin sisältöä. Kuuntelin suomalaista potteri podcastia, eritoten kiinnosti kolmannen kirjan Kalkaroksen CAPS LOCK huutaminen, en siis muistanut väärin. Ne oli just tehnyt taas uutta jaksoa ja ovat jo neljänteen kirjaan päässeet. Otin kuvia ja muokkasin niitä, mun roolihahmosta, sauvastani, ja tänään piirsin pöllön.

Aikaa riittää. Join vihreää teetä hunajalla ja söin omenan. Nukuin taas sohvalla. Heräsin kun oli akkua 2% ja puhelinkin soi. En vastannut?

Olen jotenkin allerginen hyttysenpistoille nykyään. Edes hydrokortisoni ei auta millaiset patit muodostuu. Ööh, täytyy nyt tarkistaa ne sämpylät!