ihmisoikeudet

Ich kann kein Deutsch

 Aikaa on lentänyt 6kk siivillä siitä kun mulla viimeksi oli täällä vieras sohvalla nukkumassa viikon. Sillä tyypilla on myös vielä kuukaude...

Translate

lauantai 17. heinäkuuta 2021

Saattaa sisältää yksityiskohtaista kuvailua nenä älypuhelimessa elämisestä

 Pokemon Go peli pelaa itse itseään jo mun kädessä. Ostin sittenkin lipun tämän viikonlopun etäfestiin. Kävelin vähän puistoissa ja kaupalla. Tulin kotiin, haistoin naapurin grillauksen ja tilasin mäkkäristä pikaruokaa ja söin ne kaikki -vaikka oksettikin vähäsen ja siitä mössöstä jäi sellainen tasapaksu rasvainen olo, liha juuttuen hampaisiin.

Sen jälkeen olen pohtinut vain kaikkea synkkää mitä ihmismieli vain heittää. Veroja, maailmanloppua, historiaa, luontoa, uskontoa, tiedettä. Kunpa ei miettisi, nauraisi vain vaaralle.

Teki mieli tilata polttava cd/dvd lukija macille tai iPhoneen kiinnitettävä muistitikku. Maksan silti mielellään pari euroa kuussa pilvipalvelusta ja striimaan musani ym viihteen ehkä...

Join aamulla kahvin, söin puuroa marjoilla. Meni varmaan 3rkl sokeria vähintään niihin. Join hiilihapotettua appelsiininmakuista vettä 1,5 litraa ja hanasta loput? Ostin pienen päärynä-cola karkkipussin ja röökiä maustamislappuineen mentholia.

Mun pitäisi käydä ostamassa toinen kilo sahanpurua että voisin vaihtaa purut hamsterille.

Sataisipa. Hamsteri juuttui eilen oksiin kun yritti kaivautua yhteen nurkkaan eikä uskaltanut siitä liikkua.

Pelasin eilen yöllä switchillä, käsikonsoli- ja möin pari peliä sekä vein ne, postiin tänään (sain 60e kahdesta pelistä heti tilille ja postit). Sain ostettua kaulakorun käsityönä parilla kympillä postitse alle puolen tunnin bussimatkan päästä. Oli kiva monen kuukauden tauon jälkeen pelata pari kk välissä.

Huoh, vedä henkeä välillä. Olen sanonut tänään ääneen ehkä kolme sanaa kaupassa. Nukun huonosti jos pidän parvekkeen ovea auki, kun naapuri huutaa vittua ja helvettiä tai nauraa tai köhii keskustelee jotain kovaäänisesti ja neljältä aamuyöllä se päätti rappuun tunkea.

Menot ja tulot aika miinusnolla taasen. Kuha jaksaa tuesta tukeen. ⏏︎