ihmisoikeudet

Aplodeja minulle tästä itsetuntemuksesta jota on kertynyt

mutta siivotaan nyt ensin pientä kaksiota lattialistasta parvekkeennurkkaan kun miksipäei  Muutamassa tunnissa saa aikaan vaikka mitä kun va...

Translate

maanantai 5. heinäkuuta 2021

Ensimmäinen laatuaan ostokseni ikinä (päähänpisto)

Sunnuntai oli siivouspäivä. Maanantaina aamulla hoitsulle pistettäväksi. Nukuin melko vähän, ei siinä. Kävin samalla hakemassa parinkympin pöytätuulettimen ja nyt se osoittaa hamsterin terraarioon vähän kun hain jatkojohdon kanahäkistä. Se kävi tutkailemassa ja annoin sille vähän omenaa, jonka tuo vei heti pesäänsä onnellisena mussuttamaan.

Tasan neljä viikkoa vielä kakkosannokseen rokotetta. Mitähän sitä vielä tappaisi aikaansa tässä. Mulla on ainekset makaronisörsseliin, voileipiin, yms mutta hain subista päivän subin ja tulin melko täyteen siitä ja dr. pepper limusta. Vaikka en ollut syönyt muuta aamulla.

Vettä pitää juoda. Huh kun valuu hiki vaikkei tekisi mitään. Kävin aamulla suihkussa. Mulla on taas jokin patti tulossa nivusissa. Ei voi mitään.

Ehkä hamsteri ei saa nukuttua tuulettimen surinassa. Ehkä se oli huono idea? Nyt se jäytää maissia tuolta. Ei meillä yöeläimet saa päivällä kekkuloida! Totut siihen surinaan, perkele.

Otan ehkä päikkärit. Sellainen paineentunne päässä että olisiko päänsäryn tynkää? Toisaalta mikä vain voi laukaista deja vun. Esim. kun kasasin sitä tuuletinta, niin oli sellainen oksettava olo, mutta sitten nousin omasta pierunhajusta.  eh heh