Hiki ei haise vaan ne bakteerit :o

 Helvetti mitä helvettiä. Aloin puuhastella. Nostelin pyykkiin haisevia vaatekasoja. Laitoin 120 punnan arvoisen harmaan sängynpeitteen säng...

maanantai 5. heinäkuuta 2021

Ensimmäinen laatuaan ostokseni ikinä (päähänpisto)

Sunnuntai oli siivouspäivä. Maanantaina aamulla hoitsulle pistettäväksi. Nukuin melko vähän, ei siinä. Kävin samalla hakemassa parinkympin pöytätuulettimen ja nyt se osoittaa hamsterin terraarioon vähän kun hain jatkojohdon kanahäkistä. Se kävi tutkailemassa ja annoin sille vähän omenaa, jonka tuo vei heti pesäänsä onnellisena mussuttamaan.

Tasan neljä viikkoa vielä kakkosannokseen rokotetta. Mitähän sitä vielä tappaisi aikaansa tässä. Mulla on ainekset makaronisörsseliin, voileipiin, yms mutta hain subista päivän subin ja tulin melko täyteen siitä ja dr. pepper limusta. Vaikka en ollut syönyt muuta aamulla.

Vettä pitää juoda. Huh kun valuu hiki vaikkei tekisi mitään. Kävin aamulla suihkussa. Mulla on taas jokin patti tulossa nivusissa. Ei voi mitään.

Ehkä hamsteri ei saa nukuttua tuulettimen surinassa. Ehkä se oli huono idea? Nyt se jäytää maissia tuolta. Ei meillä yöeläimet saa päivällä kekkuloida! Totut siihen surinaan, perkele.

Otan ehkä päikkärit. Sellainen paineentunne päässä että olisiko päänsäryn tynkää? Toisaalta mikä vain voi laukaista deja vun. Esim. kun kasasin sitä tuuletinta, niin oli sellainen oksettava olo, mutta sitten nousin omasta pierunhajusta.  eh heh

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy