Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

lauantai 3. heinäkuuta 2021

belum=ei vielä (opin mitä sukunimeni tarkoittaa indonesiaksi?)

Tänään piti mennä Ryyppykaveri fb-ryhmän miittiin. Menin väärään puistoon. Olin siellä sitten hetken yhden kaverin kanssa joka asuu lähettyvillä. Siellä oli jokin indonesialainen ruokatori telttojen alla ja maistoin. Olin ihan täynnä kun ne tuli tarjoilemaan vartaita maistettaviksi ja kaverini oli vegaani niin kieltäydyttiin molemmat. Join puistossa pari kaljaa ja annoin kaverille yhden. Jäi kaksi. Siellä miitissä oli kuulemma vain yksi ihminen, joten parempi näin?

Sain ohimenevältä cis mieheltä jotain kommenttia sinisistä hiuksistani. Nämä ei ole mitenkään vähemmistöihin liittyvät. Mun blondattu osuus latvoista vaan sattuu tarttuu jokin väri ja valitsin sinisen. 

Olen kyllästynyt vähemmistöjen näkymiseen joka brändin ja firman ja ketjun markkinoinnissa. Seksuaalisuus ei ole mainostemppu, ja vain koska sulla on seksuaalisuus ei tarkoita että se liittyy ihmisoikeuksiin... mulla ei tasan ollut ihmisoikeuksia kun jouduin suljetulle ja mä olin silloin täysin aseksuaali. Käskettiin laittaa fleece takin vetoketju tyyliin korviin asti, että oli "sopivaa". Otettiin puhelin yöllä pois mun tyynyn alta ja muuta ihmisoikeutta loukkaavaa. Silti kun suunnittelin heidän määräämillä unilääkkeillä itsemurhaa niin ensiavussa päästettiin lähtemään ettei mitään. Ja myös yritin sitä oikeaa suunnitelmaani. En tee unilääkkeillä mitään koska rakastan nukkua, muuten kyllä heidän määräykset lääkkeistä aiheutti unenlaadun menettämisen...

Huh kun tuli äsken parvekkeella kauhean paska olo sellaisesta deja vu tunteesta. Niitä on ollut nyt viimeaikoina hälyyttävästi. Ehkä tulossa jokin kohtaus tai sydäri en tiedä.

Vaihdoin hamsterin purut tänään mutta sohvalla tuoksui silti hamsterinpissa.

Kävin eilen hakemassa 24x pirkkaolutta. Raijasin laatikon kotiin ja hikoilin. En ole tavannut ketään miehiä varmaan viikkokausiin. Toisaalta se on kivaa ja pidän siitä, ettei tule ehdotuksia (vain dickpiksejä tullut pari) mutta harmittaa ettei ketään kiinnosta tavata. Tai jos mä haluaisin tavata jonkun ja olisin mies en kyllä lähettäisi kuvaa siitä. Se on häirintää ja pitäisi kieltää lailla.

Maanantaina on aamusta hoitajalle aika kuukausittainen. Kela ei ole tehnyt päätöstä kuntoutusarvioinnistani vaikka siitä on jo se yli 35 päivää tms käsittelyä.

Sössikööt mun tuet tahallaan, muutan kiven alle asumaan. Oli kiva olla Kajsa. Ei mitään kiirettä.