ihmisoikeudet

Hullu saa olla mutta ei tyhmä—muut lukutaitoiset

 Herännyt kahtena aamuna viideltä ja sitten kun saisi nukkua, niin herää nukuttuaan 2,5 tuntia. Nälissään kai ottamaan aamulääkkeet, käymään...

Translate

perjantai 2. heinäkuuta 2021

kaksi kirjainta ja ne saa lady kakan nukkumaan helpommin yönsä ja se on että: noh? #kieltoakiellonpäälle

 Hiukset märät kun laitoin latvoihin sinistä. Syön twix keksiä, en patukkaa siis.

Joskus on vaikea olla hetero kun värkkien kuvia lähetetään joka sosiaalisessa mediassa. Ja nähdään jotain seksuaalista kuvissa joissa ei edes ole mitään kuin naamani. Sitä se teettää. Ehkä mut pitäisi taas pistää suljetulle ? Kun kerran annan mielikuvia miehille..

En ole nukkunut kuin pari tuntia. 23-00 pidin liveä LiveMe sovelluksessa, sitten tunnin (!!) tein uutta läpinäkyvää profiilikuvaa tiktokkiin. Piti ladata bluestacks macille.

Yön kuuntelin musiikkia ja tyhjensin päätä twiittien muodossa. Asumistuki tuli keskiyön jälkeen. Siitä meni muutama kymppi CD:seen ja bändipaitaan jotka tulee joskus elokuussa kenties. Maksoin Apple Pay:lla?

Kävin eilen apteekissa ja kirjakaupassa. Kierrevihkon skräppäilyä varten sekä maanantaiksi lääkkeitä. Tarjouduin huomenna menee elokuviin tutun kamun kanssa mutta se on käynyt jossain covid testeissä facebookin mukaan?? että en sit tiedä mikä olisi järkevä.

Ostin 2e suklaapirtelön hesestä myös. Sain ottaa sen bussiin. Mihin kaikki rahat oikein valuu, en edes muista mihin sitä menisi kaikkea. Ja sitten häämöttää joku kuntoutustuen loppu vuoden lopussa jos arvioivat mun olevan työkykyinen yhtäkkiä yli kymmenen vuoden tukien jälkeen, että niinku täh!?

Enemmän herättää kysymyksiä tämä joihin on vain vastaus, että ihmiset ovat maailman pahuus.


Eniveissöni en toivoisi elämääni edes pahimmalle teistä.