ihmisoikeudet

Terveystiedon numero lukiossa 9

dissaus informaatiota tulossa koska mistä minä tietäisin mitään? Ei ole kyl äiti opettanut näitä... Hehe. Eat more ! Ja mulla soi herätyskel...

Translate

sunnuntai 25. heinäkuuta 2021

Ikävä kestää ehkä pari viikkoa tän jälkeen

 Ollaan kävelty 8 kilsaa. Vielä muutama niin olisin tavoitteessa 11km. Koissu on ruokalakossa. Annoin eilen kaksi lihapullaa ja tänään se söi kananmunaa, kun tein itselle aamupalaa, mutta omiin raksuihin ei ole koskenut. Ehkä se lipasi vähän vaniljajäätelöäkin. Se tuntui tulevan ihan auliisti ja suosiolla mun luokse. "He's more interested in you.". Ei jäänyt suremaan omistajiaan, mentiin sisälle vettä juomaan, ja oltiin kuin ennenkin - rapsutteluja ja välillä maate ja sitten sitä kävelyä. Laitoin yöksi oven kiinni, hamsteri sai olla rauhassa, ties vaikka hamsteri olisi kuollut stressiin (en usko). Illalla tuo haukahti kun naapuri rapisutteli jotain käytävässä, ja sitten oltiinkin jo nukkumassa yhdeksältä. Naapurit grillas ja naureskeli ja olivat kovaäänisiä pitkään alapuolella. Herättiin kahdeksan maissa, tämä koira, nukkui mun vieressä loppuyön sängyssä peiton tapaisena. Piti ihan käskeä että pääsi pois sängystä, oli mulla herätyksiä jo aiemminkin. Aikuinen koira pystyy kyllä pidättää 12 tuntia.

Sitä pitäisi tulla hakemaan iltapäivällä. En ole vielä saanut maksuakaan. Ehkä se antaa käteisenä tai en mä tiiä?

4x1,5 kilsan lenkit eilen. Tänään aamusta puolen kilsan ja sit sit 1.5. Puistossa oli joku "joo, todella hyvin" voiva mahallaan levällään makuulla oleva vaatteet päällä koiranulkoiluttaja. Ei sillä ehkä näyttänyt olevan kaikki hyvin, mutta ei ollut sen arvoista että olisi soittanut siihen apua.

Aika tylsää koiranhoitoelämää tässä viikonloppu.