Odotuslistani

Hae tästä blogista

Voi hyvä tavaton kun on kesä joka jää unholaan

Melko varma että ChatGPT keksi omasta päästään kirjoja xD En ainakaan löytänyt niitä... kysyin siltä samanlaisia kirjoja kuin eräs 2020 para...

Translate

tiistai 20. heinäkuuta 2021

Päiväunet juttelee

Söin aamulla loput ainojätskit pakastimesta, lounaaksi appelsiinin, ja nyt alkaa olla jo vähän nälkä. Pitäisi kai miettiä ruokaa, höh.

Pelasin animal crossingia switchillä ja autoin paljon yhtä tyyppiä kun keräsin sen toivelistalta kaikkia tavaroita mitä multa löytyi ja se kävi mun saarella keräämässä ne ja taskutti jotta se pystyy tilaa ne itelleen. En löytänyt ihan kaikkea mitä mulla oli sen listalta joten ehkä lähetän sille kaverille joskus loppuja. Saahan se niitä muiltakin sitten. Tällaisissa jutuissa mun muisti varmaan pelaa parhaiten.

Eilen en ehkä kirjoittanut. Yö meni hidradenitis suppurativa pattien puristeluun nivusista ja alapäästä iholaskoksista. Se teki kipeää. Nyt alkaa ehkä jo vähän pienentyä patit mutta niitä tulisi vain lisää... vasemmalla puolella kolme pattia.

 Pitäisi keksiä jotain tekemistä näihin viikkoihin kun kelassä päätöksenteko kestää kuntoutusarvioinnista. Elokuussa saa tokan pfizerin ja lisää muita hoitoja. Alkukuun harhaa että olisi varaa johonkin ja että kuukausi lupaisi mitään. Takuueläkkeestä maksan laiterahoitukset ja netti ja puhelinlasku on sen lisäksi jotain viiskymppiä. Välillä joku pieni sähkölasku, vaikka tämä läppäri on aina latauksessa ja verkkovirrassa mutta "en kokkaile paljoa".

Jooh, suurin erä varmana röökiaskit. Niitä alkanut tyhjinä kasaantua partsille kohta kukkalaatikollinen ja pitäisi kurkkupurkit tyhjentää.

Krooh. Elokuussa jotain lämmitystä katkaistaan ja metrin rako, pitää olla pattereihin, eikä saa pitää verhoja. Turha etukäteen siirrellä, kunhan siirrän pöytää joka päivä sentin taaksepäin, heh.

Pitäisi viedä pahvilaatikoita pois. Hamsterille käydä hakemassa jotain porkkanaa. Puuduttaa persettä kuntopyörällä vaikka. Siivota ja järjestellä mutta se on ikuisuusprojekti. Näen jotain ja suunnittelen. En tartu imuriin heti. Paikka kasvaa hämähäkinseittiä.

Söisikö purkin papuja vai tekisikö soijarouheesta kastikkeen ja keittäisi pastaa. Keittäisikö vettä ja heittäisi sinne soijarouhetta ja perunamuusijauhetta astiaan majoneesilla ja tabascolla. Tekisikö munakkaan. Muutama kuiva paahtoleivänpala on jäänyt, ne voisi vielä pelastaa. Köyhiä ritareita tai pavut päälle. Aika tylsiä ruokavaihtoehtoja. Toisaalta pakastimessa olisi jauhelihaa ja jotain marjoja smuuttieksi tai ranskalaisia. Keittäisi kahvia ja tekisi pellillisen mokkapaloja. Löytäisi vaan jonkun reseptin millä tulisi hyviä. Paketti voita on vielä jääkaapissa. Se on melko tyhjä noin muuten. 

Eipä sillä väliä mitä söisi. Suunnittelukin lihottaa jo. Herähtää vesi kielelle ja maha kurisee ja hidastuu aineenvaihdunta... eiku. Jotain tähän hätään vaan helppoo nopeeta mikä ei nosta kämpän lämpötilaa kun sen valmistaa. Ei tule roiskeita seinään tai ala pierettää herneet. Hik. Maallista hengellistä vai ruumilliista juttua tuleepi, vaiko ihan järjetönnä.