Olen pieni lämpöpatteri vain, kuumaverinen, kipunoita sinkoilen kuin kupari nikkelistä tehty rautainen laiva eiku🪙🕹

 –Ihana kun niin monet on tietoisia täysikuusta... Poltan vähän punaista steariinia. Öljyttynä partaveden tuoksulla kaalipervonen Kävin ulko...

lauantai 10. heinäkuuta 2021

Aika tällainen pahankurinen kiusanhenki vaivaamassa minua

 Oon varmaan aika huonossa kunnossa, kun nukun koko ajan. Ei ehdi tehdä mitään. Muutama banaanikärpänen on keittokomerossa kun en ole tiskannut. Piti tehdä kuitumurot muovikippoon, kun ei ollut syviä lautasia. Sokeripussi oli sellaista hikistä klimppiä että siitä on vaikea kaataa, joten söin muovikipon pohjalta sitä sokerimaitoa muutaman lusikallisen. Yöllä on satanut vettä eikä ole tuulettunut kunnolla. Hyttyset ei ole enää vaivannut onneksi, mutta entä marja- ja sienisato sitten.

Taidan mennä suihkuun uudestaan. Sain kyllä jo jonkun vaatekappaleen ylleni. Ei edes hetkauta. Yäk mikä kauhea deja vu nytkin tuli taas tässä kirjoittaessa. Olen katsonut liikaa... en tiedä mitä... mutta pahaa tekee...

Kylmät suihkut on kivoja kyllä. Voisipa sitä muuttaa alasti jetinä johonkin jääluolaan tai jäähotelliin.

Mietin ihan liikaa asioita. Pohdin. Jätän sanomatta tai tekemättäkin. Yleensä ne liittyy viestittelyyn miesten kanssa, jotka pommittaa ja sitten unohtaa mut tai jotain. Mikään ei velvoita mua vastaa tuntemattomien tekstareihin tai uskomaan ketään niistä, olettaa liikoja.

Ehkä vois viedä pulloja. Niitä on kaksi muovikassia. hmm, siihenkin on jokin appi jolla ne voisi myydä pois. Tosin haluan joka sentin itselleni saada.

Huoh. Yksikin orja viestitellyt kaikkea että haluaa jatkuvasti olla alistettuna ihan mun eritteiden syömisestä nukkumiseen mun "likaisten alusvaatteiden" alla vessassa. Veisin sen kaikki rahat mitä saa sossusta tms ja antaisin ruokaa sen verran että pysyy elossa. Nämä on sen juttuja. Mutta kun mua ei kiinnosta. Se kuulostaa työltä, oikeesti. Joku jatkuvasti sun perseessä kiinni. Eikä ole kuin yksi avain mulla enkä ole mikään dominatrix. Et tosiaan syö mitään mun paskaa jos et pese hampaitasi etkä nuku mun perseessä kiinni koska en saa nukuttua. Ihan hullu vanha äijä. Vaikka kuinka tekisi kotiaskareitani. Pysyköön siellä minne on hamstrannut omaisuutensa. Mä en tarvitse muutosta. Se on aika rasittavaa kuulla hänen suusta mitään.

Kukaan ei ikinä mieti järjellä asioita. Jos mua ei kiinnosta jokin asia enkä sano miksi, niin silloin pyörryn sisäisesti uteliaisuudesta miksi helvetissä ketään kiinnostaa.

Noh, pitäisi kai nauraa. Suoli pitkällä kirjoitan. Mikään ei vaan ole hyvin. Liian kuuma, ei ole sellaista ruokaa mitä tekisi mieli, aina on kaikki tavarat siirtynyt turhaksi roinaksi. Hyvä kun kirjaimet pysyy paikoillaan, kun pää kieppuu ties missä.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy