ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

lauantai 10. heinäkuuta 2021

Aika tällainen pahankurinen kiusanhenki vaivaamassa minua

 Oon varmaan aika huonossa kunnossa, kun nukun koko ajan. Ei ehdi tehdä mitään. Muutama banaanikärpänen on keittokomerossa kun en ole tiskannut. Piti tehdä kuitumurot muovikippoon, kun ei ollut syviä lautasia. Sokeripussi oli sellaista hikistä klimppiä että siitä on vaikea kaataa, joten söin muovikipon pohjalta sitä sokerimaitoa muutaman lusikallisen. Yöllä on satanut vettä eikä ole tuulettunut kunnolla. Hyttyset ei ole enää vaivannut onneksi, mutta entä marja- ja sienisato sitten.

Taidan mennä suihkuun uudestaan. Sain kyllä jo jonkun vaatekappaleen ylleni. Ei edes hetkauta. Yäk mikä kauhea deja vu nytkin tuli taas tässä kirjoittaessa. Olen katsonut liikaa... en tiedä mitä... mutta pahaa tekee...

Kylmät suihkut on kivoja kyllä. Voisipa sitä muuttaa alasti jetinä johonkin jääluolaan tai jäähotelliin.

Mietin ihan liikaa asioita. Pohdin. Jätän sanomatta tai tekemättäkin. Yleensä ne liittyy viestittelyyn miesten kanssa, jotka pommittaa ja sitten unohtaa mut tai jotain. Mikään ei velvoita mua vastaa tuntemattomien tekstareihin tai uskomaan ketään niistä, olettaa liikoja.

Ehkä vois viedä pulloja. Niitä on kaksi muovikassia. hmm, siihenkin on jokin appi jolla ne voisi myydä pois. Tosin haluan joka sentin itselleni saada.

Huoh. Yksikin orja viestitellyt kaikkea että haluaa jatkuvasti olla alistettuna ihan mun eritteiden syömisestä nukkumiseen mun "likaisten alusvaatteiden" alla vessassa. Veisin sen kaikki rahat mitä saa sossusta tms ja antaisin ruokaa sen verran että pysyy elossa. Nämä on sen juttuja. Mutta kun mua ei kiinnosta. Se kuulostaa työltä, oikeesti. Joku jatkuvasti sun perseessä kiinni. Eikä ole kuin yksi avain mulla enkä ole mikään dominatrix. Et tosiaan syö mitään mun paskaa jos et pese hampaitasi etkä nuku mun perseessä kiinni koska en saa nukuttua. Ihan hullu vanha äijä. Vaikka kuinka tekisi kotiaskareitani. Pysyköön siellä minne on hamstrannut omaisuutensa. Mä en tarvitse muutosta. Se on aika rasittavaa kuulla hänen suusta mitään.

Kukaan ei ikinä mieti järjellä asioita. Jos mua ei kiinnosta jokin asia enkä sano miksi, niin silloin pyörryn sisäisesti uteliaisuudesta miksi helvetissä ketään kiinnostaa.

Noh, pitäisi kai nauraa. Suoli pitkällä kirjoitan. Mikään ei vaan ole hyvin. Liian kuuma, ei ole sellaista ruokaa mitä tekisi mieli, aina on kaikki tavarat siirtynyt turhaksi roinaksi. Hyvä kun kirjaimet pysyy paikoillaan, kun pää kieppuu ties missä.