Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Miksi hylkäät sä mut pienoisen kaikkien vuosien jälkeenkin

 Laatu ei ole riittävää. Hylätty tradetracker mainokset Iittalalta. Vaikka en ole käyttänyt kyseisen sivuston mainoksia vuosikausiin. Ehkä pari kertaa tilittänyt itselle 50€, viimeksi kun mulla oli virtuaalitylypahka Yahoon kotisivukoneella kun olin 12-vuotias. Mainosten käyttö on helppoa, mun bloggaus vaativampaa. 

Muutenkin nukuin melkein neljään tässä mikä on mullekin ennätysmäärä... mutta sellainen turha reissu ensiapuun saattaa aiheuttaa morkkista. 9 illalla alkoi alavatsakipu. Se hälveni kävellessä ensiapuun mutta säteili silti reisiin vielä kun menin sisälle acutaan. Tuntui molemmin puolin. Ihan kuin olisi ollut menkkakivut mutta mahdotonta ilman menkkoja. Kohdun limakalvot katosi lokakuussa ablaatiolla. 

Keskiyön ja kello 3 yöllä välin nukuin tuolilla odotusaulassa ja mtv:ltä tuli jotain ohjelmaa johon keskityin välillä. Olin viimeisiä potilaita tärkeysjärjestyksessä. Testeissä ei kuitenkaan löytynyt mitään. Parempi niin. 

Olin äitini kanssa Lidl reissulla ja ostoksiin meni varmaan joku satanen. Lähinnä kasviksia sekä pakastinlokero täyteen. Olin pelkissä shortseissa ja villapuserossa sateisena päivänä.

Olen kyllä laihtunut 1.5 kg siitä mitä se oli pahimmillaan. 

Täällä on hitosti siitepölyä, koirat haukkuu ja autojen bassoa soi. Pikkulinnut visertää, mulla on vielä rannekekin kädessä. 

Mulla on sossulle aika huomenaamusta. Se ammatillinen kuntoutus käydä. Laatua tai ei niin pääni alkaa jo täyttyä kaikesta mitä pitää muistaa.


Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King