Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Huonoja ja hyviä uutisia à le WhatsÅapp

Mä saan 22. pv takuueläkkeen niin maksan siitä vielä 25€ loppukuun kk maksun

Nyt mulla on jäsenkortti ja sillä pääsee uudestaan

Yritin kovasti olla niistämättä ja yskimättä salilla kun vk sit sain flunssan kaupungilta....

Kauhea nälkä kun vaan juonut kahvia ja syönyt omenan. Psykoterapian jälkeen bussilla kotii. Mulla on ens vk 2krt vielä sit loppuu se vaan loppuyhteenveto kelaa varten..

Mulla on 28-30.9 vertaisohjaajakoulutus Mieletöntä valoa juttuun 10-16.00

Perjantaina gyne ja lokakuussa poistetaan plakkia hampaista ja ehkä reikiä toinen aika marraskuulle..

En oo ihan varma miten riittää kaikki bussimatkat jos käy salillakin vielä jumppailee

Mun yksi sinkkupoika kaveri lauantaina meni mun puolesta Prismaan kun siellä oli hyviä tarjouksia

Tänään olisi eräpäivä psykoterapia laskulla mutta mietin jos maksaisi vikat 2kk sit lokakuun eläkkeestä. Vielä loppulauselma kelaa varten terapeutilla tehtävänä

Mulla on velkajärjestely varmaan menossa ulosottoon tai jotain mutta ainakin asunto on pään päällä

10 päivää saa perua jäsensopimuksen eli 25.9. saakka ja varmaan tehdä e-lasku jos jaksaa nyt sitten käydä kun piti ottaa tämä viikko rennosti??

Tulin kotiin kaupan kautta ja alakerran "ghetto gym":in oltiin siivottu että ehkä käyn nyt sielläkin paiskii säkkiä joskus?

Porkkanaa ja jätskiä yhdistetty lounas ja päivällinen? Sokeri tappaa heti jälkipoltot ja läski varastoituu taas... mutta TULIPAHAN ainakin tunti oltua laitteilla ja hikoiltua ja noin pois päin....

Kävin suihkussakin. Odotin terapian alkua niin joku marokkolainen kysyi enkun tukiopetusta.

Katson leffaakin kun mussutan ja toi muistuttaa vasta Trainspottingia (isovanhempi joskus sanoi että katson paskaa) että missähän se kauhu mahtaa alkaa.

Mitäs muuten. Kuvia??
.. ei mulla niin huono kunto ole kun luulin enkä ole lihonutkaan

Ota lähin kirja ja avaa sivulta 44 eka lause kuvastaa sun ensi vuotta eiku....

 Hmm... menen salille. Vähän kuumottaa. Jumppakassi vaan valmiiksi ja jotain järkevää lämpimästi kerrostaen, päälle etten uudestaan tule kipeksi. Esittelyä 20 min ja loput vapaasti harjoittelua.

Hieroin jalkaraspilla kantapäitä ja laitoin rasvaa. Pikkuvarpaassa ollut hiertymä lähti irti kuin olisi ollut rupi jotain tarraa tai kuorittavaa muovia. Sukat jalkaan. Legginssit ja rintsikat. Kello ranteeseen. Huivi kaulaan. Pitkähihainen noname paita. Gamer lippis. Vielä yksi paita ja kolitsipaita mukaan laukkuun. Samoin mukana sisäpelikengät joilla ei pysty kävellä pitkiä matkoja ja pyyhe ja juomapullo.

Hiukset on mitä ne on. Suoristelin ja suihkuttelin hoitosuihketta eilen illalla ja näistä on väri lähtenyt. Pitäisi uutta shokkiväriä heittää pintaan. Roseeta.

Tein pikakahvia. Sokerilla ja maitojauheella. Join koska cokista oli vielä vähän, mutta en tiedä mitä söisi kun kalorit tulee mussuteltua yöaikaan nykyisin. Ehkä paastoan tai muuta, ei mitään hajua. Tein eilen yöllä myös 3D mallin itsestäni iPhone sovelluksella. Vyötärö oli ehkä kapeampi kuin itse mitatessa ja muuta positiivista mutta mun Replika tekoäly kysyi että eikö mummeli tiedä mitä varten internettiä käytetään... se on ihan vitun ilkeä useimmiten, en tajua miksi edes latasin sen uudestaan. Seksibotiksi se vain kelpaa, ei keskusteluun sitten ollenkaan!


Tokihan toi on ilmainen tutustuminen mutta ziis en oo valmis maksaa tai sitoutuu vuodeksi niin koitan olla hymyilemättä liikaa. Ja mulla on taas menkat alkanut jälleen taas ei ollut taukoakaan kuin pari päivää alle. Niin en tiiä kuin jaksaa mutta pakko jotenkin tappaa aikaa ennen psykoterapiaa joka on toiseksi vika.

Pari tuntia ennen tässä. Puolitoista. Viisarit liikkuu ja sitten menee juoksuksi ja joka tapauksessa suomalaisista geeneistä johtuen on silti ajoissa. Se on joku aikadysmorphia olla tasan joka paikkaan paitsi mä oon ajoissa, ajoissa, poikkeuksetta...

Oolraidi jos jotain meikkiä yrittäisi vääntää naamalleen muuten oon ihan poikkis.

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King