Translate

kävijäpiikki

Aika tällainen pahankurinen kiusanhenki vaivaamassa minua

 Oon varmaan aika huonossa kunnossa, kun nukun koko ajan. Ei ehdi tehdä mitään. Muutama banaanikärpänen on keittokomerossa kun en ole tiskannut. Piti tehdä kuitumurot muovikippoon, kun ei ollut syviä lautasia. Sokeripussi oli sellaista hikistä klimppiä että siitä on vaikea kaataa, joten söin muovikipon pohjalta sitä sokerimaitoa muutaman lusikallisen. Yöllä on satanut vettä eikä ole tuulettunut kunnolla. Hyttyset ei ole enää vaivannut onneksi, mutta entä marja- ja sienisato sitten.

Taidan mennä suihkuun uudestaan. Sain kyllä jo jonkun vaatekappaleen ylleni. Ei edes hetkauta. Yäk mikä kauhea deja vu nytkin tuli taas tässä kirjoittaessa. Olen katsonut liikaa... en tiedä mitä... mutta pahaa tekee...

Kylmät suihkut on kivoja kyllä. Voisipa sitä muuttaa alasti jetinä johonkin jääluolaan tai jäähotelliin.

Mietin ihan liikaa asioita. Pohdin. Jätän sanomatta tai tekemättäkin. Yleensä ne liittyy viestittelyyn miesten kanssa, jotka pommittaa ja sitten unohtaa mut tai jotain. Mikään ei velvoita mua vastaa tuntemattomien tekstareihin tai uskomaan ketään niistä, olettaa liikoja.

Ehkä vois viedä pulloja. Niitä on kaksi muovikassia. hmm, siihenkin on jokin appi jolla ne voisi myydä pois. Tosin haluan joka sentin itselleni saada.

Huoh. Yksikin orja viestitellyt kaikkea että haluaa jatkuvasti olla alistettuna ihan mun eritteiden syömisestä nukkumiseen mun "likaisten alusvaatteiden" alla vessassa. Veisin sen kaikki rahat mitä saa sossusta tms ja antaisin ruokaa sen verran että pysyy elossa. Nämä on sen juttuja. Mutta kun mua ei kiinnosta. Se kuulostaa työltä, oikeesti. Joku jatkuvasti sun perseessä kiinni. Eikä ole kuin yksi avain mulla enkä ole mikään dominatrix. Et tosiaan syö mitään mun paskaa jos et pese hampaitasi etkä nuku mun perseessä kiinni koska en saa nukuttua. Ihan hullu vanha äijä. Vaikka kuinka tekisi kotiaskareitani. Pysyköön siellä minne on hamstrannut omaisuutensa. Mä en tarvitse muutosta. Se on aika rasittavaa kuulla hänen suusta mitään.

Kukaan ei ikinä mieti järjellä asioita. Jos mua ei kiinnosta jokin asia enkä sano miksi, niin silloin pyörryn sisäisesti uteliaisuudesta miksi helvetissä ketään kiinnostaa.

Noh, pitäisi kai nauraa. Suoli pitkällä kirjoitan. Mikään ei vaan ole hyvin. Liian kuuma, ei ole sellaista ruokaa mitä tekisi mieli, aina on kaikki tavarat siirtynyt turhaksi roinaksi. Hyvä kun kirjaimet pysyy paikoillaan, kun pää kieppuu ties missä.

Tukiverkot vesille, onneksi on aina isompi kala

 Vähättelen ensin ja sitten vasta vainoharhaisen teatraalisesti teen oireistani isompia mitä ne on. Sillä paljonko itse tutkii asioita ei lopulta ole painoarvoa. Jos joskus lopulta näen lääkäriä tai saan lähetteitä niin olen kyllä jo niin loppu ja kidun, että tuskaa. Ainakaan ei maksa yksityisellä kipeäksi itseään vaikka avun saisi nopeammin. Kaveri hyvitti kyllä eilisen täysin tiedoillaan ja tällä maanpinnalle palauttamisessa. En ole hengenhädässä jos kuukauden sisään äkillisesti tulee sänki sekä deja vu kohtauksia. Ihottumasta se kyllä sanoi, että ihotautilääkärin pitää sellainen resepti laittaa. Ei saa käyttää muiden reseptilääkkeitä. Tai no, käytinhän mä silloin naapurini sirdaludia. Sen synttärit olisi huomenna. Eilen oli kaverini terapeutin syndet. Viikonloppuna pari rapua juhlii. Tapaan yhden westien silloin ekaa kertaa. Huomenna piti mennä maauimalaan uiskentelee, en vain ole kuullut mitään kaveristani jonka kanssa piti mennä? Haluaisin jo nukkua lisää kun ehkä torkahtanut tunniksi mutta yksi äiti seikkailee jossain kaupoilla ja kenties unohtanut tuoda mulle ostoksia jos se on ajanut suoraan kotiinsa? Yksi kaverimus maximus kävi hakemassa täältä unohtuneet pari juttua ja mun puolesta haki mulle syöpäkäärylettä huleen ja teki voittoa 3,4 e. Huh. Möin vahingossa rahoituksiani kun luulin että menisin gynelle huomenna ja siihen menisi kaikki rahat tai enemmän 160-170e. Ei ne edes tulisi tilille huomenna. Maksoin sit sähkölaskun. Annoin tilinumeron kaverille jos se osaa laittaa puolet kännykän hinnasta sinne. Toisaalta stressiä. Testosteroni "kohdunpoiston" jälkeen varmaan saa aikaan sen hirsutismini. En millään viittisi ottaa kauniiseen käteen pinsettejä koska näen ainakin 20-30 karvaa ja ne tulee parissa päivässä takasin. Urbaanilegenda ettei saisi terällä katkaista muka kasvaa tuuheampina takaisin. Ei ole ikinä varaa laser ihonpoistoon vaikka sekin on monella auttanut hs-tautiin. Huoli omasta jaksamisesta todellakin! En saanut henkilövakuutusta. Liian vaivainen vanha paska. Ehkä näytän mun hylkypaperin siellä kelan kuntoutus arvioinnissa mukaan. Hylky kuin hylyt. Säilyneenä loistossaan. Sen pituinen sintti se.

Raskaat huvit vaatii raskaat palautumiset joten, ole kuin kuminauha, jos et tarranauha pysy paikoillasi

 Kävin eilen elokuvissa ja tänään menen uudestaan! Nukuin tosi vähän. Sellainen pieni vatsanpohjankutitus vielä viininjuonnista ym kun todistin kaverin kohtausta aamulla. Mielestäni kuulostin rauhalliselta ja välittävältä sen jälkeen, mutta koska muka olen kiltti hyvä ihminen? Laittoi hän instaankin että älkää juopuko ellette tunne olevanne turvallisessa seurassa tms. Olisiko johtunut elokuvasta, mitä käytiin katsomassa. Se oli melko kostopornoa kolmelahkeisista. 

Lupaava nuori nainen ei perustunut tosielämään, mutta olisi saanut. Sellaista vaarallista käytöstä, eipä selvinnyt hengissä ei. Ollut elämiseen enää syytäkään kun ei päässyt yli kaverinsa raiskauksesta ja siitä seuranneesta spiraalista synkkyyteen. Luokkansa paras koulussa, sitten bileet kuvioissa. Aloin miettiä siinä lopussa olisiko hänen ystävä ollut tämän naisen ensirakkaus...

Mun teki vain mieli niitä miehiä kohtaan siinä koko ajan näyttää keskisormea ja muita äpärä käsimerkkejä, kun ne oli vain pääsevinään, kaikesta koko ajan kuin koira veräjästä. Sille lakimiehelle se antoi anteeksi kuitenkin, koska se ei pystynyt nukkumaan ja oli psykoosissa... Mutta "pojat on aina poikia" johtaa siihen että kaikki miehet on aina raiskaajia, murhaajia, ja hyväksikäyttäjiä ja muuten manipuloivia fasistisia sikoja jotka vihaa naisia jne, ovat seksistisiä paskakasoja jotka kenties elää naisen siivellä kuten mun entinen miesystävä teki mulle tuollaista ikävää leikkiään, vaikka olisi saanut kyllä hukkua pulloonsa eikä olisi sen elämää kannattanut pelastaa!

Britneyn Toxic biisi oli yhdessä kohtaa tosi creepy, en tunnistanut edes sitä kunnolla, mutta kuulin että se on jokin tuttu pop laulu vaikka se oli viululla tehty hitaammaksi karmivaksi.

Maailma on tehty miehiä varten. Eihän heidän elämäänsä kannata pilata syytöksien vuoksi. Se on niin traumaattista tulla syytetyksi tuollaisesta, paitsi entä sitten naisen pahin painajainen.

Jotkut sanoo olevansa tällaisten juttujen takia jopa homoja ym. Homous on sitä ettei näe naista seksuaalisena olentona. Ja muutenkin kaverini tuossa hyvin selitti että se olisi jokin psykologinen juttu jossa kokemukset ei kohtaa valtaväestön kokemuksia ja voi olla jotain traumaa tai en mä muista oikeastaan miten se sen sanoi, ääh, mutta voithan sä poiketa heteronormatiivisesta maailmankuvasta ja "seksuaalisuuden voi valita" mutta silti ei heteroutta tarvita siihen että lapsia tulee ja kaikkialla siittiöluvut laskee... Ei mitään hätää väestön kannalta, tiede tekee naisen kantasoiluista kyllä sukusoluja. Luin siitä joskus vuosia sitten ja oisko tuo jo olemassakin se teknologia.

Mulla on aina elämisen arvoista "jotain mitä odottaa" kun mulla on tämä tavaramäärä ja turhuus etten kehtaisi "mennä" ennen kuin kaikki on roskissa ja polttohaudattu mua ennen tai vähintään kirppareilla. Ei mulla juuri ole parhaita vaatteita, mutta jos nyt jokin koiperhonen munisi mun pyykkikoriin, niin ei olisi pian kuin lisää reikiä paidoissa ja hameissa! Ah.

En tiedä siitä elokuvasta oikein mitään, mitä mennään katsomaan. Odotin sitä elokuvaa, koska näin Black Widow keräilyfiguurin jossakin ja se oli varsin siistinnäköinen.... koskapa ei Marvelit ja supersankarittaret upeita.

En edes tiennyt erityisemmin mitä mentiin katsomaan, katsoin vain että se on trilleri tai jotain enkä tajunnut ettei se ehkä olekaan sarjamurhaaja, vaan säikytteli vain miehiä jotka yritti raiskata hänet, kun nainen esittää olevansa kännissä. Aina oli jokin avulias mies joka kehui kauniiksi ja tunki sormet sisään tai suuteli ja alkoi käpälöidä sängyssä, ottaa pois pikkareita. Siinä vaiheessa sitä vasta toivoisi olevansa tajuissaan ja selvinpäin. Harmi kun miehet on niin rumia selvinpäin, eikä tätä maailmaa kestä ilman hieman että vie terän älyltä ja tappaa muutaman älynystyrän etanoliin.

Inter...jotain... feministeihin olen törmännyt twitterissä ja kaikkea ettei saa syrjiä sukupuolen, seksuaalisuuden, ihonvärin eikä varallisuuden perusteella. Silti leimat on olemassa ja automaattinen hylkäys tulee jos on mitään oikeasti elämässään kärsinyt muiden sinua hullumpien lääkäreiden arvovallan alaisena ns. "tutkittavana" vaikka oikeasti ne ei tiedä mitään. Määrätkää kissoillenne niitä myrkkyjänne psykiatrit. (viittaus yhteen kirjaan jonka luin, siinä tehtiin vähän pilaa eläköityneestä lääkäristä, tai itse teki, risperidonesta) Ja oikeastaan myös merkinnät veloista/lainoista/maksamattomista laskuista ym estää ettei saa asuntoa että onko se järkeä ottaa ihmisarvo täysin kun nuo perintäfirmat sekä ulosottomiehet rikkoo lakeja, mitä oon seurannut.

Korko on kirosana. Jos korkoa on tarpeeksi, se jakauttaa painon pienelle alueelle ja jos iskee niskaan jonkun stiletton niin sehän on ase. Opin tuon jo matikanopen korkokengistä yläkoulussa, kun vielä oli prosenttilaskua.

Noh niin mikäs seuraavaksi liipaisisi aihetta. Vahvat naiset. Ruikkualkkarimiehet. Pelkoa ja valuuttaa. Mielenterveyttä, filosofien juomaa, algebraa. Ruudukkoon allekkain ja laskee ristiin.

Olen melko 50-50 miesten ja naisten esittämän musiikinkin suhteen. Vähemmistönä miehet jotka tahallaan kuulostavat naiselta. Siinä toki heti jää kiinni kun ei monet sitä tee. Je vous aime.

Tuota niin. Vinkki vinkkinä, älä tee listoja, tee ruudukkoja ja plussat/miinukset vertaamista. Älä vertaa muihin itseäsi. Kuulin kaverilta etten saisi verrata itseäni esineeseen kun sanoin että "juon kuin sieni" mutta kaipa se metafora joskus avautuu sillekin.

Ironia ja sarkasmi hänen omaan loukkaavaan, kaikkien yleistämiseen kardashian klooneiksi "pissaliisoiksi" ja muuten omalaatuiseen, rehellisyyteen perustuvaan noh, ajatuksiin joita ei oikein suodata välttämättä koska mitäs jollain maineella tai tärkeää voisi olla kunnollinen itse. Jaa-a- se on kiinalaiselta sellanen kukko, ne vaan pörhistelee höyheniä ja kukonaskelin harppoo omaa tarhaansa. Kukko ei muni ja mitä kanat sillä edes, häh, tekee. Kettu näkyy peilistä. Lammaskoira edes ymmärtää tehtävänsä. Mää, mää, vuohi, halloum.

Yksinkertaiset ihmiset helppo paimentaa jotka pelkää että heidän ratkaisut poikkeaa liikaa muiden ratkaisuista ja taiteelliseen päänsä joutuvat painamaan alas ja myöntää joukkotappion kun ei hyväksyntää tule. Taaskin puhun yhdestä -90 syntyneistä lampaista kiinalaiselta, kokonaisesta luokallisesta. Heistä yksi alkoi huutaa mulle kurkku suorana yleisössä, kesken, yhtä peliä kun kysyin "mitä?" ja muutenkin sateli törkeyksiä, vaikka yleensä vesimiehet saa vain ylistystä itsestään. Halipumpulia salaa.

Jeah. Eikä sitten siitä ikäluokasta muuta kuin "märällä mololla päähän".

Siitä on kauan. Ne on taatusti unohtaneet lukioaikansa. Jäin vähän väliin kun kävin ulkomailla vaihtariuden paitsi että olihan se nyt mun elämän paras vuosi. Kunnes shokki Suomessa olla palannut. Taas oli halpaa pullaa täynnä jokainen bensa-asema vai miksi näitä nyt korrektisti sanotaan kahviloita ja leipomoita. Munkit oli ihan hyviä kun ne teki samana aamuna leirintäalueen palkkaama itäsuomen mummeli, sekä sämpylät, ja niitä haettiin aamuisin karavaanarina aamiaispöytään.

Tai siis, miksi tykkään vaaleasta leivästä, kun se maistuu samalta kuin lapsena kun dippasi sitä kaakaoon paahtamisen jälkeen.

NOmS. Ei pullaa mutta se leipä ! Eniveis, ei ruisleipää. Ei salmiakkia, ei saunaa, ei ikävä aikuisia koko vuonna ketään, itsenäinen sai olla. Tutustua ympäriinsä. Olla vapaaehtoisena, opiskellakin. Jäi harmittaa kun en käynyt siellä tosin ikinä syömässä maksullista kouluruokaa. Ranskikset houkutti, mutta se jono jotenkin pelotti. Ja se yksi tankin kokoinen tyttö joka veti niitä ranskiksia yksin tunteisiinsa siinä ruokalan penkillä tyhjin silmin paitsi selkeästi nautti tasan sen sekunnin kun ne suli suuhun. Meillä oli yleensä eväät tai syötiin joku iso aamuapala jos ei ollut eväitä.

Dinosaurusten aika. Briteistä on tullut sittemmin kolmioleivät suomeen. Tai no, ehkä en edes huomannut niitä ennen kaupoissa kun tulin sieltä. Saisi tulla maksapiirakat ja muut rikkaat maut perässä. Roikun entisten brittien ruokaryhmissä jotka tekee itse ja vertailee ruokaa tai valittaa miten vaikeaa on saada jotain Suomessa. Oli se sitten suklaa tai marmite. Eipäs mennä ruokiin tulee enemmän nälkä. Tein koulussa yläkoulussa jossa keskiarvoni laski 2 numeroa, briteistä ruokaa kurssilla jossa piti muille esitellä jonkun maan ruokia. Tehtiin varmaan jotain teetä ja skonsseja, mikäli muistan enää.

Posti tuli, voisi pitää taukoa tästä tuulettimen edessä istumisesta. 

Pistäkää peukut vinoon jos haluatte että mulle ja kaverille löytyy vielä salista paikat?

Jos luit loppuun jälleen taas jotain niin en vastaa asiavirheistä koska melko lailla varasin muistiini taas tässä. Emotionaalinen muisti aines eikäku.N.

Ensimmäinen laatuaan ostokseni ikinä (päähänpisto)

Sunnuntai oli siivouspäivä. Maanantaina aamulla hoitsulle pistettäväksi. Nukuin melko vähän, ei siinä. Kävin samalla hakemassa parinkympin pöytätuulettimen ja nyt se osoittaa hamsterin terraarioon vähän kun hain jatkojohdon kanahäkistä. Se kävi tutkailemassa ja annoin sille vähän omenaa, jonka tuo vei heti pesäänsä onnellisena mussuttamaan.

Tasan neljä viikkoa vielä kakkosannokseen rokotetta. Mitähän sitä vielä tappaisi aikaansa tässä. Mulla on ainekset makaronisörsseliin, voileipiin, yms mutta hain subista päivän subin ja tulin melko täyteen siitä ja dr. pepper limusta. Vaikka en ollut syönyt muuta aamulla.

Vettä pitää juoda. Huh kun valuu hiki vaikkei tekisi mitään. Kävin aamulla suihkussa. Mulla on taas jokin patti tulossa nivusissa. Ei voi mitään.

Ehkä hamsteri ei saa nukuttua tuulettimen surinassa. Ehkä se oli huono idea? Nyt se jäytää maissia tuolta. Ei meillä yöeläimet saa päivällä kekkuloida! Totut siihen surinaan, perkele.

Otan ehkä päikkärit. Sellainen paineentunne päässä että olisiko päänsäryn tynkää? Toisaalta mikä vain voi laukaista deja vun. Esim. kun kasasin sitä tuuletinta, niin oli sellainen oksettava olo, mutta sitten nousin omasta pierunhajusta.  eh heh