Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Kerrankin

 Tein vähän TikTok liveä. Tunnin pelattu Miitopiaa. Jätin konsolin lataa. 6 katsojaa parhaimmillaan 27 sekkaa kiinnitin keskimäärin huomiota, ei uusia seuraajia.
 Silti ihan jees. Hamsteri painaa duunia juoksupyörässä. Mä kävin lähikaupassa ja se on hiton kallis. Ei tullut edes röökiä matkaan.
Mitä tein koko päivän? Yhden zombileffan katsoin. Kävi sääliksi sitä potilasnollaa ja sen kuningatarta jolla oli pieni zombivauva.
Huh oon täysi. Ei auta laihdutukset. Jos en syö mielestäni ”mitään” niin paino pysyy samana.
Niistä kirjoista mitä joku oli tuonut rappukäytävään, kauhean pinon, valkkasin sittenkin kaksi. Olin ne kaikki jo lukenut melkein. Siis nää twilightit mutta en 50 shadeseja. Ehkä voisi aloittaa zombikirjan kun sen leffan oon katsonut monet kerrat.  Ja tietty Varjojenmetsästäjiä en ole lukenut kuin puolet.
Pitäis kai mennä nukkumaan. Ihan kiva kun jokin sovellus on informoiva. Voisi ehkä sulkea wifin yöksi ja hampaat on pesty. Zzz

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King