Translate

kävijäpiikki

Pitäisikö mennä töihin? Lyhyt vastaus on ehdoton ei. Kiehun nyt vihasta onneksi blokkasin sut

 Joo niin viikko tässä pitäisi olla ilman röökiä ja yhtään mitään. Mulla on 1,19 euroa käyttötilillä, muutama panttipullo ja rahastoja muutama kymppi. Laskujakin toki.

Sen sijaan että opiskelisin alaani ja mielenkiintoni kohteita LinkedInistä ja tekisin työhakua ja kertoisin mitä olen viimeksi hakenut jne ollut aktiivinen ja minua ollaan viemässä ammatilliseen kuntoutukseen ym

Silti olen shokissa että kehtaatte edes ehdottaa noin yksinkertaista asiaa!!!!

Kehtaatkin homopoika olla ilman paitaa. Olisipa kaikki miehet estolistallani jo valmiiksi. Paitsi taitaa se kaikkien miesten siittiömäärä onneksi olla laskussa. 

Suuri rahapäivitys: Outoja tapoja ansaita rahaa

Lehtienjako, pikaruokalähetti, ständimyyjä, rahankerääjä jollekin järjestölle kadulla? Muistuttaako liikaa työtä?

Canit, BottlePal sovellukset. Osta ja palauta toisten tölkkejä.

Fiverr. Katso youtubesta videoita miten pääset supermyyjäksi. Tarot korttien lukeminen. Rakkausloitsut.

Airbnb, vuokraa asuntoasi per yö. Vaatii toki siistin asunnon ja vieraille sängyn ym. vaivaa.
 Opettaminen, kodinhoito, tuutorointi, care.com. Koiranhoito.

Promokoodeja someen influensserina. Kavereiden referointia. Parasta olisi jos saat passiivista tuloa useista lähteistä.

Etsy/eBay/tori.fi... teetkö itse jotain myytäväksi kelpaavaa erikoista kuten saippuoita, kynttilöitä, pitsinnypläystä..? Myy jotain vanhaa tarpeetonta mille on markkinat, esimerkiksi Applen myyntipakkauksia? pokemon kortteja, pelaamasi pelit....

on olemassa myös niitä jotka pelaa sun puolesta korvausta vastaan tai voit ostaa peliin tavaroita. (playerauctions.com tai muu välikäsi)

Kirjan kirjoitus. Julkaise helposti itse books on demand tai lulu.com voi tilata helposti fyysisiä kappaleita. 
Netissä shoppailusta saa takaisin rahaa samaan tapaan kuin plussapisteet tai sbonukset, https://www.bonusway.fi?r=2932090 

Monetisointi jollain alustalla esimYouTube /tai blogi, jos on tarpeeksi tilaajia ja katselua kuukaudessa. AdSense asentaminen nettisivuille. Taiteen teko ja taulujen myyminen tilauksesta.

OnlyFans. Rahastot (pankissa)

DietBet laihdutus. Mutta siihen täytyy laittaa aluksi panos.

 

tähän mennessä onlyfans tulot parisataa dollaria

Kerrankin

 Tein vähän TikTok liveä. Tunnin pelattu Miitopiaa. Jätin konsolin lataa. 6 katsojaa parhaimmillaan 27 sekkaa kiinnitin keskimäärin huomiota, ei uusia seuraajia.
 Silti ihan jees. Hamsteri painaa duunia juoksupyörässä. Mä kävin lähikaupassa ja se on hiton kallis. Ei tullut edes röökiä matkaan.
Mitä tein koko päivän? Yhden zombileffan katsoin. Kävi sääliksi sitä potilasnollaa ja sen kuningatarta jolla oli pieni zombivauva.
Huh oon täysi. Ei auta laihdutukset. Jos en syö mielestäni ”mitään” niin paino pysyy samana.
Niistä kirjoista mitä joku oli tuonut rappukäytävään, kauhean pinon, valkkasin sittenkin kaksi. Olin ne kaikki jo lukenut melkein. Siis nää twilightit mutta en 50 shadeseja. Ehkä voisi aloittaa zombikirjan kun sen leffan oon katsonut monet kerrat.  Ja tietty Varjojenmetsästäjiä en ole lukenut kuin puolet.
Pitäis kai mennä nukkumaan. Ihan kiva kun jokin sovellus on informoiva. Voisi ehkä sulkea wifin yöksi ja hampaat on pesty. Zzz

Suoraan kuin pornosta kunnes testipaperit saa kääntää (miinuksena taittuvat oranssit nahkasohvat salissa joihin sain mahani mahtuu)

Jäi kaksi tuntia aikaa valintakoetta... mutta mä olin jo saanut valmiiksi. En löytänyt netistä tietoja mihin se viittasi mitä olisi pitänyt etukäteen lukea. Monivalintatehtävä oli siis helppo kun perustui mitä en ollut lukenut. Olin kyllä katsonut the Daily showta. Tein kolumnin ympäripyöreän laveasti mediasta ja #mediakupla twiitin perään +"emoji".

 Halusin kirjoittaa ”mielipide on kuin persereikä, jokaisella on sellainen” mutta en voinut pystynyt kyennyt kehdannut... tunti ilman nettiä odottelu sujui istuessa ja miettiessä adjektiiveja. Muistin ehkä kaksi. Taisin käyttää ne. Piti piirtääkin. Aiheesta en tiennyt mitään kun se oli myös listalla joka olisi pitänyt lukea. Etsin kyllä näitä aineistoja kuukautta ennen niitä ei vain ollut missään mainittu? Hyvin järjestetty noin muuten.

Kauhea nälkä ja siitä on jo tunti. Aamusta söin kuitumuroja sokerilla ja maidolla. Yksi kysyi "reseptiä" instagramissa ruoalle joka olisi täyttävää töihin syödä aamusta. 

Nyt on nugetit ja ranut uunissa. Laitoin tv:n päälle. Tämä on ehkä kolmas kerta kun näen Täydellinen some-vartalo dokumentin. Kiitos tissimuistutuksesta. En kumartele ketään paitsi jos keskityn liikaa. Joo, päätä särkee. Joo, tehty mikä tehty.

Niillä kai velvollisuus ilmoittaa tuloksista. Onneksi on vielä yksi valintakoe tulossa? Se enkku/filosofia.

Hyväntuulisia ihmisiä liikkeessä.

Uutisia jotka on livahtaneet uutiskynnykseni matalan aidan läpi

  •  Valko-Venäjä pakotti koneen konetta laskeutumaan jotta saisi matkustajan pidätettyä. 
  • Euroviisuvoittaja huumetestissä netissä kiertäneiden spekulaatioiden vuoksi.
  •  Kuntavaaliehdokkaiden mainoksia töhritty, joten pääministeri pyytää ottamaan kantaa vaalirauhasta. 
  • Hamsteritkin pierevät. 
  • Hiusten värjääminen saattaa olla iso moka, ja vaatii totuttautumista kun ulkonäkö tai terveys, muuttuu rajusti. 
  • Facebookin luojan Biohub kehitti nopean ja tarkan tekoäly tekniikan, joka tunnistaa synnynnäisiä sydänvikoja, sikiön ollessa elinkykyjen rajoissa.
  • Särkänniemen huvipuistossa lapset ovat riemuinneet jo useina päivinä.
  • Pääsykokeisiin valmistautujien pysyttävää erossa opiskeluista kokeita edeltävänä päivänä, vinkkaa lääketieteisiin valmentava opettaja.
Nämä on suunnilleen kiinnostusjärjestyksessä. Ehkä kirjoittaisin Italian rokkitähdistä. Niiden esitys jäi huomiotta itseltäni. En osannut muodostaa mielipidettäni ja sitten Italia sai yleisöäänet ja voitto tuli puskista. Twitterissä törmäsin ketjuun, jossa oli video, hetkestä kun laulaja oli käpertynyt tutkimaan edessään ollutta pöytää ja viisukaveri tönäisee häntä huomioimaan kamerat. Myöhemmin selvisi että pöytä oli hajonnut. Kukaan ei olisi niin idiootti, että toisi sinne huumeita, eikä poikkeuksia ole. Kilpailijoilta ei voisi mennä ohi jos esimerksiksi, valkoista jauhetta olisi kellään heistä lähellä vääriä ruumiinaukkoja, koska onhan tuo jännittynyt tilanne, tuleeko kenen unelmista voittaa laulukilpailu todeksi. Journalistiikan valintakoe. Luin perusteet jotka ohjaa journalisteja. Käytiin ne läpi yhdessä mediakoulutuksessa lopuksi.

Vähän liiankin rauhassa saan olla kaiketi. Toisaalta tarvitsen unta enemmän. Kaikenlaista naksutusta, kolinaa, koneiden pyörimistä, sahausta ja muuta poikkeavaa värinää pitänyt hereillä, läheisen metsän lintujen äänistä mainitsemattakaan.

Ai niin, vielä tämän päivän uutisiin: 
  • Laita lisää voimakkuutta satisfyer pro:lla, niin opit että se toimii sittenkin.

  • Lopuksi tuli postiluukusta jotain hiusseerumia ja hyvä niin jos se auttaa tähän hilseeseen. Patongista voi saada hiivatulehduksen jos se ei ole täytetty ja kääräiset peniksen ympärille, mutta hiivat ja bakteerit saattavat olla myös hilseen osasyitä? Sitä paitsi värjääminen ei tee hyvää hiuspohjalle tai stressi ja entisestään on tehty hilsesamppoot kuivattamaan sitä alustaa. Kynsien alla elää mukavasti muutama eliö joten päänahka ei iloitse rapsutuksista.

Voisin nauttia aplodeista just nyt. Sain aikaan 10 kpl jutunjuurta tänne blogiini. Kiitän twitteriä ja Ilta-Sanomia. Sähköpostiin tulvineita mainoksia sekä markettien hamterinruokaosastoa.

maanantaikpl: wtf

 Pää halkee. Netti pätkii.
Oli niin paljon kaikkea tänään että repäisin loput kalsareistani.
Kauhea nälkä en ole syönyt mitään paitsi pienen kahvin ärrällä! NO SIINÄHÄN SE VIKA OLIK-
juttutuokio eläikäisen 70+ papan kanssa. Kehoitti ottaa kaksi päällekkäin kahvimukeja ja etten pysty juomaan maskin läpi. Sillä oli hyvä lopputeesi jotain maailman kurjuudesta tai muuta.  Venasin että kaupat aukeisi kymmeneltä Koskikeskarissa
Meninkin sitten Tokmanniin. Rahat poltti taskussa joten en hankkinut yhtään mitään järkevää tai mitä tarvisi heti. Markettiruokaa hamsterille, markettiväriä päähän, edulliset kynsilakat (pinkki+harmaa) ja housut (19,90 !!!) sekä 7,77 rintsikat "löydöistä"
Tunti sitten levitin sinisen päähän viideksi minuutiksi. Kaikki tykkäilee minusta Taimi sovelluksessa. Eräs kavereista turvakodissa. Hamsteri jäytää aina huoli mutta kaipa se sitä käy pallottelemassa. Jaa-a. Ostin viimeisillä pennosilla askin röökiäkin. Luulen että onlyfansista voisi piakkoin tippua se tilitys että saan sitten joskus ruokaa?

muoks. Otsikoitu aluksi "Minä vastaan ne oikeat ihmiset #satiiria,en mä tunne ketään sellaisia"
Hamstereiden hajuaisti ulottuu 30 metrin päähän

 Motiveissön. Ihanuus. Paskanjauhannan sivumaku. Rakasta niin saat rakkautta takaisin. Raavin säären ihottumaa koska se tuntuu paremmalta kuin orkku isokenkäisten runkkausringissä...
Tuota jotenkin tunne että kaikki vihaa mua. Onko mahdollista vieläkin. Mietin tuossa Lasilinnan prinsessoja ja heidän Ajatus sinusta biisiä ennen kuin toinen laulajista kuoli kokeiltuaan Kaukajärvellä muuntohuumeita? Sen sanat sopii... niin... olen huono transcribe;maan
(Eli kuulet jotain ja kirjoitat mitä kuulet)
Tuota noinniins kahden tunnin yöunilla ja vieläkin jossain mustassa pitsi alusasussa. En voisi olla enemmän negatiivisen vastakohtaisia asioita, mutta mutta tarvitsen että joku kertoisi mulle ne?
Sen sijaan ohareita ja estoja ja lukkoja ja muuta ujoutta ja rajoittavaa. En tee jotain oikein. En edes tiedä mitä voisin tehdä väärin. Tai siis, ookoo? Mulla on taskussa viidenkympin seteli. En ehtinyt kauppaan. On sunnuntai-illan myöhäisosio. Siellä ei naapurin kakarat kuuntele ja kommentoi ja huuda ihastuksesta kun teen tiktokkiin juttujuttuu...
Saitte mut ajattelemaan, hyvä vähästä siittä siis. Älä kiitä, kaikkihan me seuraa täältä haetaan. Anteeksi en pyytänyt sentään, olen liian kova hemmo. Ihan normaalia tekstiä. Raikastavaa, koleaa, kuunvaloa imeytyvää veteen jota käyttää noitarituaaleihin. Kristalli ja tarot. mmnnggghhh
Niin se maailma muuttuu, Eskoseni. Ei kellään ole aikaa puhua. Mieliteot on liian kovat ilmeisesti. Satu meni saunaan ja Esko pisti laukun naulaan. Erkki. Kauko. Kääk. Menee maailma sekaisin vähemmästäkin. Siis ei muiden maailmat?
Onneen on miljoona syytä. 99 niistä ongelmista ei oo mun. Piste. Capiche? Oui. Quoi? MITÄ.

Pitäisi harjoitella oikeasti piirtää käsiä. Tai mitä vain. Verhoan mun silmämunat.