Translate

kävijäpiikki

Säilyn UPOuutena neitsyeellisenä kovaksipuristettuna ja stanssattuna, kuolleeksi perforoituna tai muuten oleellisena hassuntassuna nassuna Kajsan iloisena villikissan puhalluksena ilmassa tuhkina ynnä muuta maailman pisimmäksi otsikoituna allatiivi ellatiivi ällönörrömoonina

Ostin 88 eurolla Prismasta tarviketta "tyhjiin" kaappeihin. Mentiin naapurin autolla. Siitä oli varmaan hauskaa myös kulutella muiden ("stipendi") rahoja, eikä se kauppa onneksi ollut kaukana sille, ei vaan yleensä käy siellä (en tiedä miksei, kehui halvaksi, ja olevan lähellä...ehkä perhehelvetti kammoksuttaa olemassaolollaan kaikkia... perheettömiä)

Vaiks ei se mitään tarvinnut, niin askin tupakkia sai hän vaivanpalkkioksi.

Ostin kaikkea 
  • persiljasta kopiopaperiin, ja 
  • sodastream(10/21) pullosta 
  • ruusunen mehukannu- setistä 
  • Tarjanne nimiseen -tyynyyn, mutta myös 
  • perunoita, omenoita, pakastimeen yrttivoipatonkia ja 
  • mitä-ne-nyt-on ranskalaista, riisiä ja oliiviöljyä, 
  • kahvia ja 
  • tonnikalaa ja 
  • makaronia ja jauhoja eli ---
Tyyliin kaikkea mitä en IKINÄ saisi tuotua kaupasta ominvoimin. 
  • Sitruunamehua ja inkiväärinjuuri taisi olla halvimmat. 
Lihaa en ostanut. En tiedä koska syön seuraavan kerran.

Teen siihen kannuun jääteetä. Lotraan hunajaa ja laventelintähkiä jotka siivilöin pois. En kyl pysty juomaan tuota colatiivistevettäkään, ei sen puoleen atm

Se väitti että koska paikka on räjähtäneen näköinen ,etten löytäisi täältä mitään. Ei pidä paikkaansa! Vain koska mun varasto (kanahäkki) ei ole täynnä autonrenkaita vaan siellä on enää pieni laatikko joulukoristeita, ei tarkoita etteikö mun rojut kelpaisi kalliille kirpparipöydille.

(:

Olen karsinut ihan vitjakkeenomaisesti kaikkea roskea, kynsilakkoja ja meikkejä, tai mitä ennen säilytin kylppärinkaapeissa, kun siirsin vessan tavarat muutossa niin sängynalus laatikkoon ---hammastahnoja ym annoin pois ja NYT siellä on vain järjestyksessä olevia, vanhoja uimapukuja...

:D:D Onhan se vähän ironista hamstraukseni jos miettii kohtaloa. Hamsteristani on jäljellä yksi valokuva. Sen pää on ruokakipossa piilossa ja se on vähän harmaantumassa läski (se on edelleen mun mielestä musta, vaikka sillä olikin valkoista rinnan alla mikälie soopeli) raukka. Ihan kuin minä nyt. 

Jos kuolisin ja mulla oisi lapsi joka hamstraisi, niin jos se säilyttäisi MUN valokuvia ja niissä lukisi kuolinpäivä tai vuosi risteineen tjtn takana... ehkä enemmin muistaisin eläviä kuin mitä kuolleita mutta olin vaan niin söötti, että kyllä musta joku säilyttäisi edes jonkun lapsuudenkuvan?


Elefanttimarssinäin, hautuumaatakohti. Päin! Koska matka oli niin mukavaa, otti hän muitakin myös mukaansa........ En mä tiiä (!) mun rallatuksista mitään kun en muista sanoja.

you had me at my safe word... SQUIRREL!Tampereen korkeimmat ja kuumimmat paikat (siis ravintolat)


Mä vähän valmistuin hyvin arvosanoin. Stipendi tuli omasta takaa. Käytiin Sky Bar katsomassa ja sitten Kuuma ravintolassa syötiin. Piti mennä vaan kahville, paikkoja ei ollut vielä auki, mutta tuli mun juotua latte. Kotona odotti kylmä kahvi. Jotenkin vaan onnistui herätä pari tuntia ajoissa niin sain kaikki heitettyä niskaan ja löysin jonkun takin kun oli aluksi viileä aamu.

Ope toivotti jotain kaikkea hyvää, ei mitään hajua. Fiilistelin. Nauroin, itkin, lauloin suvivirttä, ikuistin kaverien naamat ja sedän naaman vaikka siitä ei ole mitään googletettavaa.

Häikäisevät onnittelut lukee kortissa, laitoin ruusun maljakkoon. jne otin räpsyttimet jo pois. Varmaan illanviettoa yksin kotona. Vähän toivonut mahdottomia mutta kuuluu taudinkuvaan.

Vähän siivoilua koko kesäkuun sekä yksi päivä tammerfestia, Särkkänniemeä. Päivä kerrallaan!! uuh.

Aika menee nopeammin kuin luulisi vittupäät hei

Resq kassit meni 0.8 sekunnissa lähikaupasta, mutta sain sentään neljä creme eggiä kun kävin pelastaa Ratinasta. Olen aika täys jo makaronisalaatista, ettei siinä. Lähdin joskus neljältä ja bussiin päädyin kuudelta takas eli harhailin pari tuntia ympäriinsä. Siinä tuli päivän askeleet samalla mitä tulisi muutenkin vaikka ei lähtisi siis mihinkään. Mainitsinko harhailun?

Siellä oli liian hienoja kauppoja. Roberts Coffeen mansikka-minttu virvoke näytti vähän Starbucksin vastaavalta ja olisi ollut 3,5euroa. En kyllä ostanut kympillä mehukannuakaan clas ohlsonilta, ettei sen puoleen. Vaikka niillä olikin pinkkejä ja mustia nystyräisiä. Muovi on niin kylmä materiaali.

Enpäs tiedä. Voisin mennä nukkumaan kun ajoissa herätä kevätjuhliin.

Elämän karkelot

Voitin instagramissa Nysseltä 50€ lahjakortin. Saa luvan riittää koko kesäksi...
Kävin koulussa tyhjentää kaapin. Oli kakkua ja sipsikaljaa painajille, ja istumisjärjestely harjoitukset juhlasalissa. Aaa, öö? Heitin roskiin kaikki offset painotuotteet joita olin painanut. Mitä niitä taidonnäytteitä pitämään. Onhan mulla hyvin kohdistettua ruutupaperia. Nimeni Aamulehdestä luin valmistuneita.
Odottelen pesutuvassa pyykkien pyörimistä loppuun...
Sinne tuli sähkäreitä tjtn huoltomiehiä joten lähdin pois.
Tuli hiki kun laitoin vaatetta kuivumaan. Niiden konmaritus pelottaa. Kaikki pitäisi viikata....Kerroinko että elämäni on yhtä seikkailua? Sori

Heräsin vasta äsken, mutta uni oli kyllä syvä ja symboloi mun elämää, enkä ole pitkään aikaan muistanut uniani joten sallinette jos pakkomiellän sitä vielä tänne blogiinkin suomeksi hetken. Seikkailua jos pystyn jotenkin kertomaan tälläkin kielellä vielä.

mun eksä, mun äitipuoli keittämässä sille alapuolella karkkeja, jotka maistuu pahalle muille paitsi sille. Suuteleminen ja karheat isot suukot. Siinä on jotain vastahakoista kylläkin. Tajuan että se on bi ja se yrittää hukuttaa mut (vesimies), en pääse pakoon pinnalle tms, kunnes kierähdän ulos mun korsetista. En kuole siis hukkumiseen, mutta herään jostain sairaalasta/osastolta jossa lukee kaikenlaisia osastoja joita ei ole olemassa. Selitän joillekin tyypeillä että en ole potilas, vaan mitä kautta tulin, ja se paikka on muutenkin täynnä potilaita ja letkuja ja vähän kuin tehdas enemmänkin. Huuhdouduin sinne jotenkin. Noh, ne uskovat, ja käskee mut pois sieltä kun sanon jonkun asian samaan aikaan kun yksi hoitajakin vielä päätteeksi. Outoa kyllä, kukaan ei saata mua ulos ja paikka alkaa räjähtää. Tyypeistä suurin osa muuttuu väkivaltaisiksi ja otan seinältä palosammuttimen, mutta portaikossa alhaalta koko ajan tulee tyyppejä ja otan yhdeltä niistä helpolla pesäpallomailan, sekin menee rikki kun mulla on jotain luonnottomia voimia. Joku mun takaa sytyttää tulitikun ja tiputtaa jonkun vikan pommin, niin sit vaan alas hyppäilee ja nähdään ovi -joka on auki toisella puolella tehdasta, mutta ei oikein pysty lentää sinne asti niissä höyryissä... kun Ville Valon tunnistan että se alkaa laulaa jotain ja kuolen...Kuvaa elämääni tähän mennessä todella hyvin. Unen alusta muistan vähiten, kunnes loppua kohti se yllätti vielä sillä että tunnistin musiikin! Yhteistä noille unen tyypeille on kai se että ne on horoskoopilta lohikäärmeitä. Vaikka tykkäänkin ajatella että niillä on eniten syytä vihata minua, ja toi on selviytymistarina. "Kaikki ihmiset sun unessa olet sinä itse."

Mun käsi oli puutuneena mun kainalossa ja valo palasi maailmaan, kun palasin tästä synkkyydestä joka löytyi mun silmäluomien alta...

Pulpetti kabinetti valmistu(ne)ville

Viimeksi luokkaretkellä nähnyt kun opettajat juo alkoholia ja se oli yläasteella Kreikan retkellä mm illalla martinilasista sokerihuurretuilla reunoilla irkkukahveeta. Samarian rotko selviydytty ilman rakkoja ja sitä rataa.

Nyt oikeesti. Päivänvalossa istun yksin jonkun (varatun) ihan hyvännäköisen, huolitellun mies opettajan kanssa terassilla ja se juo bisseä lasista, ja levittelee haarojaan mun suuntaan toisella puolelta pöytärivistöä (en istunut viereen) siis uskomatonta, ihan kuin sitä olisi aina joka paikassa, ihan tarkoituksella...virnuilla, ei ollenkaan vaivalloisena. Höpötin jotain koulujuttuja todennäköisesti ja se huomioi, keitä on tulossa naama populan tulossuuntaan. Sillä on niin tylsä ja nukahduttava ääni ja kuulostaa Wikipedialta.
Yksi tyttö pelasti mut ja vaihdettiin pokemonit. Loput oli 15 min "myöhässä"

Halasin aika montaa, kun lähdin. Selasin koko bussimatkan CurlyGirl palstaa facesta kännykällä.

Keskustorilla olisi ollut omat kiekkojuttunsa, mutta KEITÄ ME OLLAAN ME SANKARIT ja POIKA SAUNOO kuului kyllä hyvin sieltä. Itse en menisi karkeloihin jos ei olisi pakko eikä ollut nytkään. Vain köyhät katsoo urheilua.

Söin haukihampparin ja join punaviiniä ja join kaljan myös alkuun. Huomenna vielä keskustaan kahvilaan pitäisi ostaa varmaan jotain kirjamiitistä.

Varmaan paljon kaikkea ajatusta joita en kirjoita tänne. Halipumpulia mitä lie.. Lisäsin nyt ton toisen kappaleen tähän kirjoitukseen mutta ilta-aurinko paistaa päin pläsiä keittiön verhojen välistä. En näe.

Saan varmaan jotain ahdistusta siitä että näkee vapaa-ajalla opettajia, kun jotenkin jännittää ja seuraavaksi tulee verta. Psykoterapeutilla sama juttu aina kun menee sinne, niin tietää että vessaan!! Rauhoitun nukkumaanmenoaikaan mennessä.

Viimeksi kun koulu loppui niin edes halasin oikeesti meidänluokan miesopea, josta olin nähnyt jotain pussailu unta ja kotitehtävänä tunnistaa karkkeja.. No mutta se oli molemminpuolista. Nyt lähinnä välttelen kaikkea mahdollista kosketusta vaikka se särkeekin mun sydämen. Sydämeni hoi. Miksi täytyy aina kouria joka miehen olkapäitä. Elämä ei ole valssia, ja meikä ei osaa edes viedä. Mulla on vaan elohiiri toisessa silmässä ja kaikki luulee että meikä lirkuttelee.

Elämä on poutaa-, että pilvistä. Hyvä show.

 En ehkä mene naapurin luokse. Juon noi pari bisseä yksin ja yhyy.

Harakanvarpaita


Busy busy busy
I made a font in 2018 nearby my birthday and it only occurred to me now to try and sell it :D:D
It's just a regular font with no variations, might be kinda hard to tell

It's trending on Twitter that Jon Snow went to rehab<3 I do love his curls and looks and especially when he had muscular sword yielding arms. But the three-eyed-raven is now King and you better kneel Targaryen


Woke up pretty dumb but I've had stupid coffee already

Not sure internets. Not sure about anything at all...

Edit.

unexpectedly I continue this draft of mine. I got a meetup in a restaurant in a few hours, just some students from college celebrating graduation, perhaps a teacher pops up with them as well to eat. Nordic pub cousine

good at English meh
Not sure what to wear. Haven't washed clothes in a month but can still be comfortable at home. I guess I can't go with torn jeans and a black band tshirt. I'll have to put make up on. Shoes! This is getting out of hand.. on the other hand I feel homeless and not affording anything but then I feel like I'd, be self-sustainable for years, to fly past


Kauniisti koristaa joka paikkaa sisustuksettomuus

Aloitin järjestelyn. Minulla on monta pahvilaatikkoa, muovilaatikkoa, kestokassia, jne täynnä kaikenlaista sälää. Sälää siis kuten pinssejä ja klemmareita, mutta myös vanhoja meikkejä. Vanhoja lompakoitakin ainakin viisi löysin ja iPhone 4-6 suojakuoria sama määrä tosin osa on roskissa koska ne on rikki niin pahasti hapertunut. Kirjeitä ja kortteja pikkuhiljaa siirtää omiin pinoihin, samoin koulussa tehdyille muistiinpanoille ja vihkoille löytää tiensä ähemmäs toisiaan. Löysin pokemonpelejä nintendolle koteloihinsa ja käytettyjä paristoja ym. Löysin tekokukka havaijilaisen lein jonka ostin joskus kirpparilta, sekä pienen LED- valoketjun, ja rikkinäisen aidon helminauhan jonka olen saanut poikki narun joka menee sen läpi yhdestä kohtaa ja se oli solmussakin o_O Noi kolme asiaa roikkuu nyt kirjahyllystä.

Olen vasta hieman edennyt konmari kirjaa. En ole päässyt edes alkuun koko toimimistavassa (method?) mutta pikkuhiljaa kun laittaa asioita tuskallisen itsepintaisesti aina pienempään tilaan ja kysyy välillä itseltään tarvitseeko jotain iloa niistä vielä, niin.... kyllä se siitä. Eksän lihalaatikko on ainakin tyhjä, mutta en pessyt sitä.

Minulla on kohta ainakin kuukauden pyykit pesemättä, joten se helpottaa kummasti mutta, toisaalta outoa, aina löytää vain lisää vaatetta jota laittaa päälle. Sitä odotellessa että alan taas silittää petivaatteita, mutta siinäkin tulee pieni hiki pintaan.

Kuksikaa nuuseen mosaan krijoittaaaaarrrggghhhhh (kuha kaverin puolesta raivoan)

Onko kellään Instagram -tiliä joka liittyy lukemiseen? Seuraan bookstagram tililläni ainakin tuhatta kirja-aiheista tiliä, sekä kustantamoitaja kirjakauppoja, joista välillä joku seuraa minuakin (@booktastes). Facebookissa bookstagrammaajat ryhmässä joku podcastaajakin, linkittelee blogiinsa "näin merkitset arvostelukappaleet ja yhteistyöt oikein..." Ja jaetaan vinkkejä kuvaamiseen. En omaa mielestäni kovin kuvauksellisia nuortenkirjoja sateenkaaren kaikissa väreissä, käytä joka kuvassa eri muumimukia, tai osaa asetella kuvauksellisesti kirjojani rekvisiittana mitä hienompia "kirja-aiheisia tuoksukynttillöitä", mutta pari funko poppia hankin kirjahyllyyn kyllä tai kuvia otan kun järjestelen 90-luvun tummaa jättimäistä kolmeosaista vanerikirjahyllyäni (bookstagrammaajilla on kaikilla valkoiset IKEA hyllyt siis). Niin voitteko vahvistaa tällaisen ilmiön, vai olenko ihan hupsu? Nuoret siellä tekevät kirja-arvosteluja vain. Ja miten bookcrossauksen pystyy sisällyttää tohon harrastukseen? En kuitenkaan kovin vakavasti sitä osaa ottaakaan, kun en ratsasta trendien harjoilla tai ole suosittu edesosattumuksissani. Jokainen jolla on älypuhelin on nykyään vaikuttaja jollain tapaa...
Ostin suomalaisesta tänään kolme pokkaria 15eurolla. Melkein myöhästyin psykoterapiasta kun selasin puoli tuntia kuumeisesti laareja. Puhuttiin miten lapsena kävin paljon kirjastoissa. Mutta, oli vaikea löytää kirjoja, ja konmaritus kirja oli tarjouksen kolmas pakkolisä. Olin lukenut ainakin pari tai aloittanut useamman tarjouskirjoista... Eilen laitoin toriin Annetaan ilmoituksen kirjoista ja sinne meni pahvilaatikollinen kesäluettavaksi, haettiin saman päivän aikana. Mukana ei ollut bc-kirjoja (edes) Tai no, kenties yksi kauhukirja. Uhrilampaat. Bussissa luin 40 sivua Salla Simukkaa en tajunnutkaan että se olisi jatko-osa...

Jälkiviisautta tietty

Monia asioita ei voi hyvittää kyl ikinä. Yksi on raiskaus, ja toinen on hyväksikäyttäminen (rahallisesti). Tajusin vasta äsken että eksällä oli ulosotossakin vaikka mitä ja nyt sillä ei enää taida olla mitään. Uhrina toki syytän itseäni ja nämä on vaikeita asioita, mutta miksi olen niin vitun tyhmä... no kai mulla jotain papereita on ainakin tallessa liitteitä toimeentulotukihakemuksiin ja mitä on kela on perinyt takaisin 150 euron asumistuesta kaikkea jne "puolison tulojen" vuoksi kun maksoin vuokraa monta kuukautta yksin jne lisää niitä vitun vippejä. Koiran hankkiminen oli mun ajatus. Koira oli ainoa syytön otus koko suhteen aikana.
Jos toi ei kohta myy sitä tonttiaan sen veljen kanssa ja mun tilille ala ilmestyä ainakin tonni ja se maksaisi mun perheellekin takasi muutaman satasen (koiran tutkimukset, kun se halusi pennun siitä itselleen ja hänen läppärin korjaus). Niin mä en ehkä kestä!!! Heti kun voi niin katkaisen sen luona olevan elisaviihteen... määräaikojen lähestyessä ja mun velkajärjestelykin varmaan loppuu joskus 2020 ja mulla oli siellä jokunen tonni per velka... Olen maksanut aina kun voi, mutta vuokra tässä on liikaa kun en edes pysty nukkumaan meidän entisessä makuuhuoneessa. Tyhjillään on. Tänne tulee ulkosivuremonttikin ilmeisesti vuoden päästä. No jee.

Sellaista tekstiä että luulisi että itken tai jotain. Oikeesti vaan... olen vähän hidas. Toisin kuin toi eksä joka oli niin temperamentillinen. Ulospäinsuuntautuva. Toi naapurissa asuvan muijan mun kämppään pitkälle aamuyöhön juomaan kaljaa, eikä välittänyt minusta mitään. Liikutteli tavaroita edestakas yksi yö olevinaan muuttamassa ko. naapurin luo. Se varmaan vei aika paljon munkin tavaroita siinä muutossa. Olen melko varma että mulla oli kaksi pientä kattilaa jo ennen kuin muutettin yhteen. Mutta mitäpä tässä kaipaisi tavaranpaljoudessa :/ Se sänkyfiasko oikeesti, kun väitti että sänkyni oli rikki jonka juuri ostin ja ne oli hakenut mun vanhan sängyn pois ja niiden piti hakea se mun uusi sänkykin ja hyvityksenä on tämä keittiönpöytä ja pari tuolia. Ollapa ilman sänkyä jos ei ole varaa enää ikinä ehkä uuteen leveään sänkyyn. Mukavuudet pois vain minulta. Haukkui pystyyn muutenkin läksiessään kaikki mahdolliset, ja aina flirttaili jokaisen kassatädin kanssa kuin mikäkin pervo.

Sit jouduin maksaa sen autonkin 450e ja se maksoi mulle siitä ehkä 150e :DD:D:D Nyt kulkee lainaamalla veljensä autoa. Tosiaan toi kulkee suvussa toi paska luonne sillä.

Kirjat lähti pesästä ja "vain rippiraamattu jäi" hahhah olen antelias mutta jos vielä seitsemäs henkilö kysyy, "Oletko muuttamassa" niin särjyn!!

Huppista puppista menin suihkuun bluetooth laitteet korvissa. Se oli varsin mukava kokemus kunnes heitin ne nurkkaan, lopetin suihkun, hieroin niitä eloon kuin jotakin Aladdinin lamppua ja totesin että ne toimii yhä!!!!

Annoin myöskin torissa kirjoja pois _aika_helvetisti_ sellaisen pahvilaatikollisen!!!Tuli taas tilaa ja olen innoissani.

Hyvästi (ei millään pahalla) Stephen Kingit, zombiet, novellikokoelmat, runot, fantasiakirjat ym ym ym. kuvakirjat, jotka lukee kerran kuten naisten tatuoinneista tai anoreksiasta puhuttelevat kertomukset... sinne meni myös Valtaistuinpeli ja Siilo ja #girlboss jotka oli mun parhaimmistoa ehkä :D


Melko varma että heitin, päiväkirjojakin jo menee, paitsi 2000-2001 Demi kalenteri on vielä. Siinä on hassuja huomatuksiani kavereista, perheenjäsenistä ja sillee mun käsialalla. Joku oksentaa, jonkun isä kuolee syöpään, minä ihastun, kaverini "on kiva mutta seuraa" jne isäpuoli suostuu viemään mua Pokemon leffaa katsomaan jos suostun käymään siellä, Isojoella tms
Siiinä taisi olla ne mun synttäribileetkin kun sai kavereilta koiransuklaata ja tuikkukynttilöitä pussillisen lahjaksi... unohtumatonta kun täytät jotain tusinan verran maapallon pyörähdyksiä auringon ympäri sekä se fakta, teillä ei ole koiraa??!!!

Oli niin valoisaa että kaivoin vesiväritkin ja annoin palaa taideterapiaa. Huulipuna ilmeisesti on niin rasvaista että sen päälle voi vesivärittää. Vinkki vinkki, paitsi ei sellainen "vinkki vinkki" kuin se mun postiluukusta tullut 1kk ilmainen salikortti tms

Kävin hakemassa kaupasta askin vielä tupakkia jos ahdistunen lisää tässä lähiaikoina taas surumieliseen joka-aamuiseen tapaani tjtn.

Mun elämä on yhtä signaalien ristikkäin menoa

Jos en ollut jo masentunut, niin nyt masennun. En mennyt valintakokeisiin yliopistolle. Viisi vuotta yhteensä englantia sekä filosofian maisteriuus. En mene kyllä tamkin valintakokeisiinkaan. Kuulemma niitä valmistuu ja työpaikkoja ei ole tietotekniikka insinööreille tai jotain.

Varmaan tällä viikolla tee muuta kuin ole sängynpohjalla. Olisi yksi iltama muiden opiskelijoiden kanssa jotka valmistuu. Ei huvittaisi sekään. Melkein päättänyt että en mene mihinkään koko viikkona, mutta kevätjuhlatkin olisi.

Mulla oli jo kynät valmiina penaalissa, ei tosin pyyhekumia. Mulla oli vaatteet päällä, meikit naamassa. Heräsin aikaisin, mutta makasin sängyssä monta tuntia ja vetelehdin. Ei mulla ole varaa opiskella. Sen lisäksi olen ruma ja läski. Koko viikonlopun viihtynyt oikeastaan sängyssä. Heräsin pää kipeänä ja vasta illalla alkoi olla parempi olo.

Jos haen syksyllä uudestaan.
Söin perunamuusia jauhoista sekä kanapyöryköitä ja aamulla puuroa. Haukotuttaa vain ja olo on karsea. Ulkona on kylmä. Peiton alla paras. Tai sitten otan tähän väliin jonkun asiakkaan. Miten mun paita tuoksuu ihan Lontoolta vähän. Lohduttavan paidan arvoitus. Katsoin Nancy Drew leffaa vähän, kun olin päättänyt, olla menemättä sinne valintakokeisiin. Ei mulla mitään syitä, huonoa itsetuntoa vain.

Jep, täällä kävi joku joka huohotti koko ajan "rakas, rakas" jne "just sieltä" ym ja antoi viiskymppiä. Kävin kaupasta hakea vanukasta, kermakaramelleja, cokista, vessapaperiaa yms. Katsoin leffan loppuun. Pari karhukirjettä tuli postissa, mutta onneksi se oli vaan sama kirje kahteen kertaan.

Eniten vituttaa yksi 400e vippi, jota maksoin 2 vuotta kaksyt euroa kuussa ja sitten yhtäkkiä ne siirtää perinnän toiselle firmalle ja yhtäkkiä pitääkin maksaa yli kaksisataa... Tuntuu että ahneudella ei ole loppua ja varsinkaan kaikki raha mitä niiltä lainaat, nii ei tule ikinä olemaan sun vaikka miten maksaisit takaisin korkoineen...