ihmisoikeudet

Hysst...

 Kävin luovuttamassa verta. Konsultoivat lääkäriä jopa että voinko luovuttaa koska lääkkeet. Jotenkin parempi olo kun päässyt eroon verestä....

Translate

tiistai 28. toukokuuta 2019

Kauniisti koristaa joka paikkaa sisustuksettomuus

Aloitin järjestelyn. Minulla on monta pahvilaatikkoa, muovilaatikkoa, kestokassia, jne täynnä kaikenlaista sälää. Sälää siis kuten pinssejä ja klemmareita, mutta myös vanhoja meikkejä. Vanhoja lompakoitakin ainakin viisi löysin ja iPhone 4-6 suojakuoria sama määrä tosin osa on roskissa koska ne on rikki niin pahasti hapertunut. Kirjeitä ja kortteja pikkuhiljaa siirtää omiin pinoihin, samoin koulussa tehdyille muistiinpanoille ja vihkoille löytää tiensä ähemmäs toisiaan. Löysin pokemonpelejä nintendolle koteloihinsa ja käytettyjä paristoja ym. Löysin tekokukka havaijilaisen lein jonka ostin joskus kirpparilta, sekä pienen LED- valoketjun, ja rikkinäisen aidon helminauhan jonka olen saanut poikki narun joka menee sen läpi yhdestä kohtaa ja se oli solmussakin o_O Noi kolme asiaa roikkuu nyt kirjahyllystä.

Olen vasta hieman edennyt konmari kirjaa. En ole päässyt edes alkuun koko toimimistavassa (method?) mutta pikkuhiljaa kun laittaa asioita tuskallisen itsepintaisesti aina pienempään tilaan ja kysyy välillä itseltään tarvitseeko jotain iloa niistä vielä, niin.... kyllä se siitä. Eksän lihalaatikko on ainakin tyhjä, mutta en pessyt sitä.

Minulla on kohta ainakin kuukauden pyykit pesemättä, joten se helpottaa kummasti mutta, toisaalta outoa, aina löytää vain lisää vaatetta jota laittaa päälle. Sitä odotellessa että alan taas silittää petivaatteita, mutta siinäkin tulee pieni hiki pintaan.