ihmisoikeudet

Tuitui tuutilullaa

 Postia. Kortti Ranskasta sendsomething kautta. 9 atc korttia kun olin tehnyt swapin niistä niin se palautui jo toinen sellainen. Kutsu kave...

Translate

maanantai 27. toukokuuta 2019

Jälkiviisautta tietty

Monia asioita ei voi hyvittää kyl ikinä. Yksi on raiskaus, ja toinen on hyväksikäyttäminen (rahallisesti). Tajusin vasta äsken että eksällä oli ulosotossakin vaikka mitä ja nyt sillä ei enää taida olla mitään. Uhrina toki syytän itseäni ja nämä on vaikeita asioita, mutta miksi olen niin vitun tyhmä... no kai mulla jotain papereita on ainakin tallessa liitteitä toimeentulotukihakemuksiin ja mitä on kela on perinyt takaisin 150 euron asumistuesta kaikkea jne "puolison tulojen" vuoksi kun maksoin vuokraa monta kuukautta yksin jne lisää niitä vitun vippejä. Koiran hankkiminen oli mun ajatus. Koira oli ainoa syytön otus koko suhteen aikana.
Jos toi ei kohta myy sitä tonttiaan sen veljen kanssa ja mun tilille ala ilmestyä ainakin tonni ja se maksaisi mun perheellekin takasi muutaman satasen (koiran tutkimukset, kun se halusi pennun siitä itselleen ja hänen läppärin korjaus). Niin mä en ehkä kestä!!! Heti kun voi niin katkaisen sen luona olevan elisaviihteen... määräaikojen lähestyessä ja mun velkajärjestelykin varmaan loppuu joskus 2020 ja mulla oli siellä jokunen tonni per velka... Olen maksanut aina kun voi, mutta vuokra tässä on liikaa kun en edes pysty nukkumaan meidän entisessä makuuhuoneessa. Tyhjillään on. Tänne tulee ulkosivuremonttikin ilmeisesti vuoden päästä. No jee.

Sellaista tekstiä että luulisi että itken tai jotain. Oikeesti vaan... olen vähän hidas. Toisin kuin toi eksä joka oli niin temperamentillinen. Ulospäinsuuntautuva. Toi naapurissa asuvan muijan mun kämppään pitkälle aamuyöhön juomaan kaljaa, eikä välittänyt minusta mitään. Liikutteli tavaroita edestakas yksi yö olevinaan muuttamassa ko. naapurin luo. Se varmaan vei aika paljon munkin tavaroita siinä muutossa. Olen melko varma että mulla oli kaksi pientä kattilaa jo ennen kuin muutettin yhteen. Mutta mitäpä tässä kaipaisi tavaranpaljoudessa :/ Se sänkyfiasko oikeesti, kun väitti että sänkyni oli rikki jonka juuri ostin ja ne oli hakenut mun vanhan sängyn pois ja niiden piti hakea se mun uusi sänkykin ja hyvityksenä on tämä keittiönpöytä ja pari tuolia. Ollapa ilman sänkyä jos ei ole varaa enää ikinä ehkä uuteen leveään sänkyyn. Mukavuudet pois vain minulta. Haukkui pystyyn muutenkin läksiessään kaikki mahdolliset, ja aina flirttaili jokaisen kassatädin kanssa kuin mikäkin pervo.

Sit jouduin maksaa sen autonkin 450e ja se maksoi mulle siitä ehkä 150e :DD:D:D Nyt kulkee lainaamalla veljensä autoa. Tosiaan toi kulkee suvussa toi paska luonne sillä.