ihmisoikeudet

Ich kann kein Deutsch

 Aikaa on lentänyt 6kk siivillä siitä kun mulla viimeksi oli täällä vieras sohvalla nukkumassa viikon. Sillä tyypilla on myös vielä kuukaude...

Translate

sunnuntai 19. toukokuuta 2019

Jotkut elää kovat paukkuen toiset ei taas jaksa katsella kun toinen ryömii jaloissa

Kävelin 5 kilsaa eventin aikana joka loppuukin jo kohta. Ostarilla joku sähkömyyjä kommentoi tyyliin "rokkenrollia ja kiinnostaisiko ladya halpa sähkö". WTF. Mulla oli kyl sellainen musta lähestulkoon tyllihame josta varmaan aika pitkälle reisiin näki läpi (toivottavasti ei stringejä) ja sit mun paidasta myös ilman rintsikoita tää roikkuu jotenkin hihattomasti harteilta mun violetti paita, tai jotain lisää kai pitsiä ja jalassa oli tossut joista näkyy varpaat ja kantapäät ja mun oranssiksi maalatut isovarpaat. Tänk gawd leikkasin varpaankynnet lol

Se oli ehkä ainoa joka ei tuijottanut älypuhelintaan. Joten ihmiset on sokeita kuitenkin, niin miksei oisi, niinku sattuu oleen.

Muttah. Söin aika paljon. Melko pohjaton olo. Katselin Supernaturalin kautta 14, seuraavana jakso 17/20.

Varmaan vuosi sitten melko sama juttu tämän toukokuun eventti, kauheat siitepölyt joka paikassa ja lämmintä kuin pirun kabinetissa. Paranee tästä vielä nämä helteet luulisi. Jos meen kouluun vielä loppuajaksi, niin mulla ei kohta ole hepeneitä päällä ollenkaan. Kesä kyllä laukaisee kaikkia himoja, mutta olen kyl sen verran taboo juttuihin kangistuvainen ja siveellinenkin, että en ehkä toteuta mun tänaamuista suunnitelmaa.

Säästän piilarit festareille ja särkkään. En ota keltään suihin tai koskettele itseäni toisten nähden tai ahdistele seksuaalisesti. Niinhän se menikin. Totuus on herkempää kuin fantasiat.

Ahdisteluista puheenollen yhdestä sinkku ryhmästä joku joka haukkui läskiksi jotakuta naista joka ei ollut ystäväpyyntöä hyväksynyt. Tietenkin laittaa mulle viestiä seuraavaksi. Tai sit mun profiilit vaan kiertää kitujainen nimellä jossain deittisivuilla. En muista pikaflirtteihin rekisteröityneeni..

Taidat olla pikaflirtissä😉
Mikä se on
You can now call each other and see information such as Active Status and when you've read messages.
Joku kitujainen siel on. Näyttää samalta mimmiltä.
Treffi/seksiseuraa siel on😁
Mikä on pikaflirtti
Tulit siellä esiin mun hakuehdoilla
Asut kai sitte samalla suunnalla
No varmaan
En kyllä muista mitään pikaflirttiä.
Ok
No onko silti mies mielessä? 😁
Sori oon läski ja mulla on varmaan vaan ruoka mielessä
Saa hyvin kiinni ku painaa paksulla kalulla
Ootsä se joka haukkui läskiksi jotakuta tuolla Sinkku ryhmässä
Se olisi just mun tuuria
Missä päin olet? Mä kaukajärvellä
En oo
Eksä asuu labbiksen kanssa Kaukkiksella
Ok.
Mä oon P-Hervannassa
Tekiskö mieli tänään kullia?
Jaa-a
Ikä?
Kyl sä siitä kuvan saat jos se auttas päättämään 😉
37
-82?
Joo
No hyi ei tasan mene onnen lahjat.
No mitä?
Mitä sä tykkäät hommailla sängyssä?
Mee pois irstas setä
Etkö ees kuvaa halua? Minkä ikäinen olis sit hyvä?
Siis luuletko että oon 82v?

😅
en. En vaan tuu toimeen sun kans.
Mikset? Mä olen rento ja varmasti hoidan sut huipulle sängyssä😉
Tykkäätkö että mies nuolee?
Sä oot kohta mun bännilistan huipulla
Ja en
Otatko ite suihin?
Tai mistä asennosta tykkäät?
Chat conversation end