ihmisoikeudet

Hysst...

 Kävin luovuttamassa verta. Konsultoivat lääkäriä jopa että voinko luovuttaa koska lääkkeet. Jotenkin parempi olo kun päässyt eroon verestä....

Translate

maanantai 20. toukokuuta 2019

Kiehtoohan minua leffojen arvostelu jos sille päälle satun terveisin taidepläjäyksen pläjäyttelijä

Glass. En tiedä miksi mutta itketti. Omaiset luulee tietävänsä paikkansa maailmankaikkeudessa, ja netissä leviää vain videokuvaa mielisairaalasta karanneista tyypeistä jotka on yliluonnollisen vahvoja. Äly hoi. Ja mikä toi apila salaseura oikein on ja miksi mä tavallaan näin niistä tautoinneista että siinä on jokin salaseura menossa. Hys hys.

Näyttelijä jonka täytyy esittää tyyppiä jolla on yli kaksikymmentä sivupersoonaa ja vielä olla lihaksikas ja söpö niin oli kyllä niin ihana katsella. Atomic Blondessakin se huusi "I love Berlin!" ja on se vaan miehekäs.

Sitten tuo mustaihoinen näyttelijä joka saa aina Jumalan roolia tai muuta yli-inhimillistä viisasta muka-olevinaan legendaarista elämäntarkoitusta tai maan synnyn kehtoa jotain ylimaallista voice-overia tai presidenttiä joka laskeutuu keskelle Suomen Lappia lentokoneella. Yliampuvaa meta kertakaikkiaan etsimässä jotain käsityskyvyn rajojen ulkopuolelta aina.

Sitten Bruce Willis? Googletuksista huolimatta melko varma että jossain teki omat penis stunttinsa mitä nyt VILKAISIN kerran telkkaria päin ja kamera oli veden alla jossain kylpyammeessa ja takuulla näin sen peniksen kun olin tosi pieni lapsi. Mitkä todennäköisyydet?

Ihan psyykkistä.