ihmisoikeudet

Ich kann kein Deutsch

 Aikaa on lentänyt 6kk siivillä siitä kun mulla viimeksi oli täällä vieras sohvalla nukkumassa viikon. Sillä tyypilla on myös vielä kuukaude...

Translate

tiistai 21. toukokuuta 2019

Olen mä saanut joskus myös rakkauskirjeitä ja runoja mutta miks täällä on niin kuuma

Patriarkaalinen eli holhous- yhteiskunta. Kiitos taas tästäkin että olen jotain höpönlöpöä somessa, kun en käy oikeasti, keskustassa koskaan..... voi vittu miehet hah ha! Mä kävin siellä jo yli kymmenen vuotta sitten öisin pyörällä tai kävellen, mäkkärissä vetää ateriat tai leffassa. Ylöjärven yöelämän koin pelottavammaksi kuin Tampereen.

Harmi kun facebookissa ei ole enää arvontoja joista voisi voittaakin jotain. Ai niin mutta katson taas menneisyyteen kuin mikäkin kolmipäinen korppi... eläisipä aikoja jolloin demokratia oli tyhmä ajatus :D

Naisten tarkoitus on tuoda tasapainoa siihen miten miehet ottaa itsensä liian vakavasti. tai nimeni ei ole epäilys. Muahahaa.

Syön poppareita. Mulla on myös pähkinäsekoitusta ja tzatsikisipsei. Tämä väittää että olen kävellyt tänään vain kolme kilsaa vaikka kävin ties missä.

Eläkkeellä ei olo ei ole koskaan tuntunut lomalta. Se on ollut tylsää, ja ajantappamista, ja siltä että elämä tuntuu turhalta ja missään ei ole enää järkeä jos kerran mikään ei ole totta mitä olen saavuttanut kaikkea joka näkyy päällepäin jne lannistunutta, epämukavaa, ja "harmaata"

Jotkut joilla on valtaa pilata toisen elämä saisi kyllä saada lobotomian.

Kun miettii. Vaihtaa kieltä. Katsoo vähän kauempaa. Etäältä omaa elämäänsä. Sitä vain lyö päätä seinään.

Mun pitäisi lukea valintakokeen juttuja mutta.... mikä on tienviitta? Mitä sitten jos suomalaiset pitää tavoitteensa ilmaston suhteen. Kirjoitin tulostamani direktiivi materiaalien (kaksipuoliset kahdeksan sivua) taakse muistiinpanoiksi "maltillista?" Siis tällaiset teollisuusmaat pitäisi kieltää päästämästä yhtään mitään luontoon.

"Nyt on oikeasti kevät." kuulin joltain lapselta. Niin, ilmasto oli ennen erilainen. Nyt sään voi arpoa noppaluvulla ja silti tuo vaihtelee. Trumpin on pakko lainata rahaa naisyrittäjille. Jotka keksii, markkinoi, valmistaa jossain tehtaassa, ja saa naiset käyttää taas jotain uutta juttua joka heiltä oli puuttunutkin markkinoilta aina. Raiskaa mun aivoja miten ihmisiltä voi puuttua enää mitään tällaisella aikakaudella kun kuukin asutetaan kohta NASA:n tietojen mukaan.

Maksoin tänään parin kuukauden sähkölaskun. Puolet sähkönsiirtoa. Tiedä sit miten se tulee tuosta Tammerkoskesta.


Mun kodin irtaimistolla ei oikein tunnu olevan arvoa muutenkaan. Arvottomia jutuja ottaisin mukaan seuraavaan kämppään. Tyhjiä kaljapulloja koska Sokos ei myy enää Lontoossa pantua olutta. Jos vaikka mulla ei olisi jo monta eri kynttilänpidikettä. Melkein ostin just oikean sävyisiä antiikkikynttilöitä liidelistä tänään.. niin rustiikkia niin rustiikkiaNäin unta mun ekasta rakkaudesta jossa on nykyään mukana, ollut myös sen silloinen tyttöystävä. En tiedä miten se toimii mutta aivot täyttää tyhjät kohdat mielikuvituksessa tms. Aamu alkoi siitä.

Kaikki on jo olemassa sanat valmiita ja muistot ym joten mitä opittavaa on enää valmiissa maailmassa? Pureskelen nää popparit vaikka mulla on edelleen hammas poistettu viime aikoina ja voisi ihan hyvin alkaa vuotaa jos se tulppa hyytynyttä verta lähtee irti.

Siis ette vastaa kuitenkaan teoreemiini. Opiskelin filosofiaa viimeksi yli kymmenen vuotta sitten. Soren Kierkegaardit on vähän kaukana. Lähin kirja jossa voitaisi mainita filosofeja on Divine Intuition, jonka lainasin kirjastosta vaihtarivuonna ja tilasin käytettynä joskus ebaysta tms paljon myöhemmin Suomessa. Otin valokopioita joskus mun kirjoista jos niissä olisi mitään väritettävää, mutta eihän minulla edes värikyniä. Väritin monta tuntia tänään yhtä piirustusta, minusta, illustatorin blob toolilla.