Translate

kävijäpiikki

I can fake myself to sleep anytime asap

There was a terrible drilling noise, someone going into the walls, this morning, in a nearby apartment, yet I still fell asleep again. Airpods in, world out.

I still have lessons for a couple of weeks, but since grading's have been done, who needs to appear?


It'd be so great if I could move next month but my benefits are playing up and I'm creating chaos in here. I checked the social insurance site and can only shake my head. I shouldn't tho cause a little dandruff would get everywhere...

I haven't felt like eating. I guess I did have a tube of chocolate ice cream made from oatsmilk yesterday at my neighbors. Some consolance he is.

Paid psychotherapy bill a week late but paid nonetheless. Still got electricity and insurance and health and phone bills etc load my buss card so I can live or get around.

Sun is shining, I might try to get a tan. Also my nose is running. Can't be allergies? I keep rubbing my eyes and nose and sneezing.


Well, I finally turned on my dish washer I've been avoiding that for a week. Was running out of forks. I guess I have another laundry day coming though I've been trying to wear the same clothes... that never works, huh.

Perhaps the antibiotics are making me tired. I was tired before though.

I guess if I had half a brain cell left I'd go on to watch some more Netflix. Recently watched the New Sherlock and then Supernatural from tv. I'm that sci-fi yeah. I mean I tried watching Lucifer but it skipped all the first four seasons in the preview so that never really raised any questions... he's got a therapist, how L.A.

Some sort of instagram actors, who have their imdb link, in their bio, have started following my bookstagram account like what the fuck, aren't I not like them? Are they following in case I wrote something huge. @booktastes

Idk, I don't post often but when I do it's aboout corsets or something else I'm obsessed about and I get to ban some idiots who see what's obviously not the point. Unless if it's the obvious point I don't see. I'm not like pseudo-clever or taught myself facts but when you take away all the facts, take away anyone whose willing to believe your truths. Who am I left? Not even a shell, but this fat suit.

Lotsa good movies going about and I jsut have one free ticket and I've been asked on a date next month but the guy hasn't replied since I told him, I had stashed a bottle of white wine and, not drank it. I'm not an alcoholic and I'm not a dancer anymore and I don't want to be what society would call a hottie these days.

Aladdin. Lion King. Jean Gray. aahhh and then I have a day in nearest amusement park and a day at a local festival planned. After my graduation. But I can probably afford a drink or a cotton candy there in those festivities when my livelihood is based on the government branch that administers and provides social security benefits for all residents of Finland (had to google and copy paste that.)

I have two exams to take to enroll in a higher education and at least one of them has the reading material out, so, I should probably, fill that in my gas tank.

idgaf. She needs a cold shower.

No onko tullut valmista nyt kaiken keskelle

Euroviisuissa äänestin eilen. Suomi ei ansaitusti päässyt jatkoon. Mitä vittua ihmiset laulaa "katso pois, katso pois" kun esiinnytään. Ei ne mun tietääkseni kääntäneet selkäänsäkään pois. Darudea siinä paljon muista kukaan enää Sandstormia kun, ei ollut teknossakaan jytyä.

Olen saanut tarpeeksen.i verenmausta suussa, ja verenhyytymisestä sinne mistä puuttuu hammas ja sit on vielä menkat ja ne kivut päälle. Reisiin säteilee. 

Aloitin sit varmuuden vuoksi antibiootit myös, vaikka ei ne sanoneet siellä acutassa mitään eilen niistä. Ehkä ne unohti.

Ainakin mulla on nyt tutkinto kasassa ospit ja saan käteen paperit varmaan ja pääsen laulaa suvivirttä.

Vähän työkyvytön olo. Naapurit puhuivat kuulemma minusta paskaa, kun lähdin eilen sen naapurinmiehen luota keskiyön jälkeen, että en ole jättämässä sitä rauhaan. Ei se mitään mä rapsuttelin niiden koiran siinä.

Syönyt lähes normaalisti pakastepitsan ja polttanut pari röökiä vaikka ei saisi. Nyt ei vittu meikää kiinnostaa. There's no way I'm going to cheer up from this hellhole

Älkää arvostelkoMolarsit on nyt molemmat, poissa. Naama on turvoksissa ja puudutettu enkä voi tehdä mitään enkä syödä mitään pitkään aikaan. Ehkä iltapalaksi parin tunnin päästä pidän hauskaa jogurtin kanssa :D Ei sillä että maistaisi mitään, vaikka verta onkin suussa...

potilasohje
En sanonut mitään bussikuskille enkä myyjälle koska sidetuppo suussa. Sain niitä sidetarpeita mukaan yhden mutta niitä oli kyllä kotonakin.

Kyynelet valui ja nyt valuu vaan kuolaa...


Soittelin läpi kaikki mahdolliset hammasjutut ja hain apteekista lyhytaikaiseen käyttöön suuveden. Varmaan kohta ottaa kipulääkettäkin :D:D Saako vettä juoda.

Tämä alkoi jo perjantaina. Onneksi viimeksi en ollut yksin hampaanpoiston jälkeen. Olenhan mä käynyt rasvaimussakin enkä kertonut kenellekään ja olin yksin kauheiden mustelmien ja vuotavien tikkien kanssa.

Puolet naamasta jäässä. Aurinko paistaa ja mulla on kylmä luista ja ytimistä ^^;; Varsin jännä.

Ja niin siinä taas kävi. Ettei minua kiinnosta muut kuin minä itse. Ennen oli kajsat terästä.

Aamulla pesin pyykit. Sitten vatsa kipeänä puoliksi tajuttomana sängyssä kunnes, eksä kävi lainaa painepesuria ja silittelin koiraani... Käynyt raidailee ja istunut monta tuntia pokemon go salien lähettyvillä myös. Puolen tunnin päästä olisi taas yksi jos jaksaisi vielä pinnistää yhden. Premium passeja raidaukseen on vielä 8, kun yhden olen käyttänyt. Puoli tuntia kaappailin meltaneita, sekä käytin parisataatuhatta stardustia pokemonieni vahvistamiseen.
Alan olla jo kyllästynyt pokemoniin tälle päivää. Kello on jo paljon ja ne liikkeet joissa unohdin että piti käydä, on jo kiinni.

Ehtii huomennakin.

Syönyt suklaalevitettä ja säilöttyjä hedelmiä ja leipää cheddar siivuilla ja kalkkuna viibaleilla.

Pitäisi maksaa psykoterapia, sähkö -lasku, pari vakuutus- laskua ja kännykkä-laskuja sun muuta terveydenhuolto---menoa. :( Toisaalta haluaisin vaan käyttää rahani ruokaan ja tupakkiin, kun ei ne muuhun, riittäisi kun vuokrakin on saatanallisen korkea.

Että sellaista stressiä tällä haavaa. Paidoissa kasvaa reiät ja kenkien pohjat pinttyy ja mun hiukset käpristyä kihartuvat. Oli se hyvä hankkia Kiinasta varalasit, kun noi yhdet aiheuttaa finnejä molemmin puolin silmien sivuja. Allerginen jollekin. Mulla oisi uudet tennarit miesten osastolta, mutta varmaan otan käyttöön vasta kesäksi.

Oisi mulla yksi asiakas joka soittelee suikkarien perään ja maksaisi viittäkymppiä niistä mutku en ole koskaan kotona. Aika ei riitä mun huoraamiseen. Tai no jos sitä voi kutsua huoraamiseksi. Aamulla joku laittoi silmäkarkkia sikspäkeistään snapchattiin ja pornhubissa trendaavat videot riittää, kun mun lontoon salarakaskin daddy ikävoi mun vauvaääntä jota satuin äänittää ja valkkari humalassa laittaa youtubeen. Hauskinta siinä varmaan ettei kukaan kestä kuunnella 37 sekkaa kauempaa mutta keksimäärin kuunneltu 7 min jo silloin ekana päivänä :D:D En luota tilastoihin.

Eikä siinä sit. Pari kappaletta tanssin eilen jotain dance now sovelluksen ja macin näytöltä, seuraillen sitä ukkelia peilikuvana ja ko. liikkeitä jsaaden hien otsalle ja se oli ehkä kivaakin. Jos en oisi tiputtanut kännykkää handusta niin ehkä voinut päästä muullekin kuin vikalle sijalle.

Siemennestesteen tarkoitus on haista kloorille ja muita vastauksia ja niksinoloisia juttuja


  • pyhäpäivä eli sunnuntai sekä intl Mother's Day


En ole äiti... mutta äitini ei sentään opettanut muuta kuin viisaita ja järkeviä tiuskahdellen.


  • grooming. self-care Sunday. Bring a pineapple everywhere, if you're a meat eater.


Paper

Mietin mitä tekisi noille. Pehmeäkantisille kirjoille joita on kertynyt koulusta vai tekisikö jotain uusia kirjoja uusilla sisällöillä ja muistiinpanoilla tai, mistä olisi hyötyä jos käyttäisi aivojaan niin että listaisi asioita -joilla näyttäisi huolitellummalta. Toisaalta ei mulla muistihäiriötä ole ettenkö muistaisi huolehtia siistiydestäni mutta...

Hair

Koska löysin harmaita hiuksia... niin miten muut kehonkarvat sitten. Nenäkarvat, kulmakarvat, korvakarvat, kainalot jne tarvii trimmausta mutta niitä ei kaikki edes näe ellei pukeudu hihattomiin mekkoihin kuin minä ja kaivelen korviakin välillä. En käytä koruja yleensä, kelloa nyt kuitenkin. Sheivaan kulmakarvat tai nypin pinseteillä, mulla on ollut sama kestotilaus höylä teini-ikäisestä, jolla sit isoimmat ihoalueet kuten reidet, kainalot ja jalkojenväli mutta se ei ole aina paras alue olla karvaton mun hs-taudin vuoksi.

Teeth
Hampaiden harjaus/purkan syöminen/suuvesi. Hammaslankaa en käytä. Joka vuosi tuntuu että noi molarsit eli viisaudenhampaat vihelmöi jotain olemassaoloaan ja, eilisestä tämäkin, ollut taas ajankohtainen vaiva.

Happiness is all the small stuff

Sit toisaalta oksentelu ylensyömisen vuoksi välillä. Jalkahiet. Hilseet. Kiitos jumaluuksille siitä että keksi

ettei ihmiset eritä mitään myrkyllistä

lähde: asapscience eilen
koska tämä kirjoitus on varsin hikipaskavittuperskarvaverenmaku sisällötön. Sekava. Kokoan ajatuksen poikineen. Vastauksia on minulla enemmän kuin kysymyksiä tai väliotsikoita.

Itsensä kanssa käydä keskusteluja kirjan marginaaliin jo valmiiksi. Korjata kun ei ole rikki mitään.

Halusin jo maaliskuussa 2009 tanssijaksi ja seuraava vaihtoehto oli media-assistentti. Sitten jouduin hoitoon ja taannuin ja sain takapakkia kymmenellä vuodella, vaikka olen edelleen oma itseni. Ehkä vain olen lukenut liikaa tiedelehtiä ja tiedän paremmin kuin, Stephen Hawking, tulevaisuudesta (omastani).

Jep jep. Edelleen tekemättä asioita rasioita menneisyydestä. Ihmiset onneksi on korvattavissa, mutta tunnearvoa sisältävät jutut on kesken ja niitä ei voi vaihtaa tai antaa pois kuin ehkä jokin sika voisi kuvitella ja lyödä sua turpaan koska et halua että ne käyttää sun lontoonmukia vaan antaa sulle turpaan koska ne kokee olevansa oikeassa kuten sun äidin sisko jota sun äiti on aina rakastanut enemmän sitä kuin lastaan.

Meni liian henk.kohtaisuuksiin? Halusin paljon lapsia eri vuosina, kun olin vielä, neitsyt ja sitten miessossut sanoi että multa otettaisiin lapsi pois jos saisin sellaisen, niin koittakaa nyt päättää haluatteko Suomeen lisää lapsia vai ette. Taannun jo lapseksi muutenkin toivottavasti täytyessäni mahdottomia vastuita ottaa tekemisistä joille, ei voinut mitään.

Enivei mun piti vaan olla niksipirkka eikä heittosäkki. Ok.

Haen netistä ideoita kun ja jos intuitioni ei riitä eli en vain osaa. Äidinkielen kirjankin alussa luki että jokainen kuulee vain mitä ne haluaa. tai jotain. Ai niin ette usko mitään mitä kirjoitan... olen paradoksaalinen musta piste origon vieressä tms... olipa onni ettei pikkuveljet menneet sinne taidelukioon mihin minä. Toisaalta niiden lukiossa oli se kouluammuskelu.

AAAAAAHhh. Loppuisi jo tarutuntini. Kautta lorupussin. Aika parantaa ja pelot on turhia. Odottanut muutaman tunnin jo vierasta saapuvaksi mutta en ole kuullut henkilöstä mitään... stressaa.

God of holes. God and the problem of Evil. Philosophy. Ethics. I miss the wind on my face from the sea and I miss my first job running on top of sawmill material planks. Pressing buttons. Looking good on monitors. Having a Nokia phone.
When Eurovision wasn't ruined by only a small group of people deciding the winner and people's votes still mattered.

Technophobe Tolkien turning in his grave.

Wish I was a hundred years old. The books I'd read. The journeys I'd taken. The adventures. Stopped. Failing and failing again becoming wiser. Expecting the road to change...

Mikä punainen lanka? Mikä blogin juoni? Jäljelle jäävä osuus oisi puutetta eli pahuutta ja varmaan ikuisesti kannan kaunaa mitä minulta on otettu pois. Äityliini äippä ääliö mutsi. Sitä ei kaikki naiset pääse olemaankaan. Se ketä vasten itkeä kun lääkkeet mielisairaalassa maistuu kaikista pahimmilta ja saa kakoo yskii itkee.

Niin voi olla ettet lukenut mitään tai et lukenut loppuun tai voi olla että sulla on omat kaksijakoiset ongelmasi tai että pahennan jotain sun omia traumoja elämässäsi mutta kuten äidilläni oli tapana sanoa, "jollain muulla menee aina huonommin kuin sulla."

Repikää iloa. Repikää sitä.