Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Nuorenen tästä ihan näillä näppäimin oi te maan matoset

Ihkuu noi Premier . Dead Sea tuotteet joita joskus myydään ostareilla. huh. Mun kantapäät oli taas koppurat. Laitoin suolakuorintaa, mineraalisaippuaa ja lopuksi vartalovoita ja päälle uudet valkoiset villasukat. nam.

Tajusin kotosalla kun tuli kylkeen jotain kipua ja muutenkin ollut jotain alavatsa kouristelua ja veskissä käyntiä, että mulla on ehkä virtsari taas... Apteekissa oisi kefexin resepti antibiootteja mutta ne oli "varmuuden vuoksi" siihen mun iho-ongelmaan joita en siis käynyt hakemassa... En ole varma annostuksesta. Onhan tosta nyt vuosi tai kaksi kun viimeksi ollut...

Kävin laittaas Kangasalan hautuumaalle pokemonin kun niiden muistolehto on pokemonsali.

Tunti sitten tulin kotiin. Laitoin vasta jääkaappiin eka kinkunsiivuja, pepsi maxeja, purin elektroniikat paikoilleen ja tein ton jalkahoidon. Latasin Mehiläinen sovelluksen mutta tuskin kukaan vastaa sieltä ellen maksa 29,90 privaatista chatista lääkärin kanssa... eikä mulle parin laskun ja bussikortin latauksen jälkeen jäänyt kuin... sen verran että viikko pitäisi elää.

Täytys päivittää modeemin firmware, purkaa vaatteet matkalaukusta, laittaa moccamaster käyttökuntoon ja tota... kokeilla Body Shopin inkivääri hilseenhoito hiustuotteita.

Siivoillakin toki voisi. Ilmoitin edelliselle seksipartnerille tosta mun virtsarista eikä se mitään vastaa varmaan. Näin siitä joulupäivän aamuna alastonunia. :D:D ja joo viestitin asiasta tekstarilla kyllä. Mutku se keskeyttää aina mut jos olen mainitsemassa jotain "naisten juttuja". Sen varmaan näkee naamasta kun mulla on mielessä jokin iso ajatus.

HAH! Olkoot vaan naapuri-suhde whatevörit. Tarvisi oikeesti alkaa miettiä muuttoa helmikuusta eteenpäin jo, mutku kaikki on jotain mihin täytyy sitoutua 6-12kk enkä ajatellut jäädä tänne enää kun mulla on perustutkinto taskussa... jos nyt on jos nyt hyvin kävis... voisi asua missä vaan mutta ei tässä koska liian kallis eikä ole neliöille käyttöä! (niin voisi tuoda alakerran kanahäkistä kaiken tänne ja sit alkaa valkkaa mitä tavaroita pitää ja mitä ei.)

Puuhasteltavaa 30v+ (ikäsuositus)

Kotiin tänään

Kolmas päivä putkeen jouluruokaa. Kävelin eilen pari kilometriä pelatakseni pogoa ja testatakseni älypuhelinhanskoja. Varmaan syönnin jälkeen koskariin palauttaa lainamodeemia ja samalla vien rahat tilille. Pystyn ehkä maksaa kelalle 60e/130e ja sit psykoterapeutille joulukuun, ja jonkun nintendo online palvelun uusii... loput jos jättäisi käyttövaroiksi kun ei mulla kotona ole mitään ruokaa jäljellä ja lähikauppa on kallis ja tupakkeihinkin menee rahaa kai.
Olen melko läski... täällä on iso pyöreä peili vierashuoneessa (entinen päämakuuhuone) ja mun muoto on myös melkosta pyöreä.
Voisi ehkä meikata jo kohta naamaa kuntoon. Eilen kävin saunassa.
Taitaa olla joulu jo ohi... sitten vaan pyörittelee mielessä uudenvuodenlupauksia.

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King