Translate

kävijäpiikki

Can't decide ? - always choose C

Fuck you daddy. Bought the game anyway it was on sale -80% so I payed 7€ for it. It was either Resident Evil or Cluedo... also I bought a free Moomin book in elisa kirja but... the game's downloaded now so let's play!!

 Kun elämä antaa sitruunan niin pese hapokkailla kuorilla kalkki ja hometahrat vesihanoista ja suihkupäistä

 Pohjaan palanut olo paitsi että meikä sekoittaa vieläkin. Väri tummenee ja karsinogeeneiltä maistuu. Ei pitäisi tehdä samalla muita asioita tai pistää torkkua kesken hommia. Niinku sekava olo oli röökin vetämisen jälkeen, vähän velloi aivoissa maailmani. En nyt sanoisi että päähän menisi mutta sellaiseen tiettyyn sekavuuteenkin tottuu... mä tykkään olla hullu eihän muuten selviäisi. Mutta siis...

Kerrankin on ruokaa ja en haluaisi ottaa paketeistaan mitään koska sit tiedän ettei se riitä pidemmäksi aikaa tms. Pitäisi hyötykäyttää jokainen sitruunan kuori mitä elämä antaa.

No mutta joo. Mun pitäisi oikeasti syödä pelkkää jogurttia varmaan vieläkin en nyt tiedä kun kaksi hammasta jättänyt kraatterit poisvedettyänsä ne. Hammaslääkärilaskukin yllätti, en sitä ehkä pysty tässä kuussa maksaa. Kattoo nyt. Lyhyt kuukausi onneksi.

Mulla on Bookbeatia vielä kymmenen päivää. Pitäisi saada edes yksi kirja kuunneltua.

Puhelin on sängyn vieressä laturissa. Olen hukannut kaikki laturinjohdot Appleen. Enää yksi sekä läppärin laturi tallessa. Olen kiitollinen että uusi johto toimii ok.

Ihmisillä (yleensä miehillä) on tapana heittää tosi tuhlailevia kommentteja esim. heitä läppärisi roskiin tai hanki uusi elämä kun sähköpostisi on täynnä tai heitä hamsteri seinään jnejne mutta ei ne ehkä tajua mitä pahaa seuraisi moisesta kun kerran hyvin toimii asiani. Sitä paitsi mikä on heidän asiantuntejuus siihen mitä minä tarvitsen?

Tyhmä saa olla mutta ei hullu! (jokin sanonta pohjanmaalta)

Terveisin,

Kajsa the hullu madwoman jonka ulkokuori myös heijastaa sisäidet kauheudet

xx

Mistä toinen pää loppuu siitä alkaa uutta kasvamaan eli niskat poikki

 Melko yksinäistä tämä oman sisällön tuottaminen. Kaverini joka oli ollut käymässä sunnuntaista alkaen lähti lätkimään yhtäkkiä kovin kiukkuisen oloisena.

Tuhahteli jotain elämästä tai helvetistä ja taisi olla naama norsunvitulla. Luuli olevansa kuumeessa tai otsa kuuma. Olevansa väsynyt mutta lähtee jos on pakko.

Kaikki mitä sanoin loukkasi tai ärsytti meni väärin ja kuulin sen itsekin tai jos olin avannut megaforcen niin piti huutaa vittu eikä tuo yleensä kiroile. Tarjosin sitä sille päivällä mutta en mä sille sitä hankkinut jne pitää omia puoliakin...

Heti kun se lähti niin öljysin seksivälineen kaapista ja avasin pornhubin viilentääkseni tunteita. Ei se mielihyvä erityisemmin kauaa kestänyt.

Hamsterilla on kiivihedelmää. Katsoin netflixistä pari jaksoa jotain missä joku kiristää ihmisiä heidän salaisuuksilla tai muuten yrittäen pilata muiden elämää heidän omilla erehdyksillä. Se on ehkä se pääjuoni. Tunsin kyl kerran naapurista jonkun jolla oli kuulemma sellainen tekovatsa ja se uskotteli raskaana oloa. En tiedä en tullut ajatelleeksi toisten raskauksia tai sitten se ei edes ollut uskottavaa.

Mun onlyfans hyväksyttiin tänään. Sain seuraajan mutta vain koska annoin ekan ilmaiseksi. Siellä on matskua toki. En mikään pyhä nunna ole tai muuten jaa kaikille torttua jotka sanoo moi tai laittaa kuvan omasta elimestänsä. Joskus panettaa itseäni joten autoseksuaalisesti otan kuvia ja tänään ainakin bad bitch ulkoisesti tms ei muut saisi arvostella panisiko tai ei. Maailman vanhin ammatti jos siitä sillä nyt itseäni koskaan ole elättänyt tai ainakaan elämäntasoa kohentanut...

Kaiken voi ymmärtää niin väärin. Hetkauttaako minua. Harvoin mikään. Mutta unet on jäänyt vähälle monta yötä. Kumpi on parempi, se että joku pilaa joulun mutta ainakaan et ole yksin... vai? Tai siis kun innostun asioista ja masentaa jos muut seisoo tumput suorina tai jättää valon vessaan koko ajan ja tuhlaa mun sähköä en mä mikään airBnB ole...... jos ei ole varaa olla toisten nurkissa ja mähän sille sanoin että, tervetullut koska vain,- lupasin sen kun sillä oli, vaikeeta. Niin.

Pelasta jonkun elämä ja kiitosta ei taatusti tule mun tuurilla. Ihmiset haluaa rypeä omissa liejuissaan -- mutta että muut tekee heidän olon sellaiseksi, etteivät he rypisi kurjuudessaan, yksin.

Nussin pilkkua ja korjaan toisia. Kaikista ihmisistä voi oppia. Elämänopetus tarkoitus tai jotain. Jos olis helppoa tämä. Saapuisi opettaja kun oppilas on valmis. Rajoita muita, opeta niitä, ettet halua jotain tiettyä käytöstä kunnes huomaat että ne vaan kysyi sulta jotain eksoottista.

Virheet on eteviä ja nokkelia ja juksaa puijaa huijaa. Mutta siis. Kaikki vaan on mystisiä ja jättää mut aina. Se on perjantai eikä mulla ole perjantaifiilis yhtään. Vaikka mulla on hyvin kaikki. Ruokaa kaapissa. Hammaslääkäri käyty. Missä menee se raja että "muilla menee aina huonommin" että jossain jollain on asiat vielä huonommin ja sen pitäisi tuoda lohtua???

Minulla on "ehtoja ystävyydelle", joka ei ole paskan väärtiä.

Puhevika + synnynnäinen luku ja kirjoitustaidottomuus eivät tule toimeen.

Mikään ei ole loputonta paitsi ihmisen tyhmyys ja tähtien määrä yläpuolellamme -Kantin moraaliteoria

 Rakas blogi, ihmiset on tyhmiä. Välitän vain tietoa. Olen konduiitti sille miltä ihmiset näyttää. Tarkoitan hyvää. En sano että näytät olevan sika. Sanon että sun ryhti on paska ja mee hiihtää vittuun. En koe olevani ilkeä enkä kiusaaja koska minusta on sanottu asioita. Saatanpa jakaa kärsimyksen eteenpäin. Sen sijaan että jotain muuta omaperäistä lipsahtaisi. Sielulla ei ole painoa. Jotkut asiat on myyttejä. Ne on tarinoita ja kuulostavat teoriassa hyvältä paperilla. Yleistäminen ja vertaaminen ja kaikki sellaisesta pahan alkuperästä juontaa pelkkää harmitusta. Ärsyyntymistä ja pitkävihaisuutta ja varsinkin kun ei kuuntele mitä toinen tarkoittaa vaikka sen huulet liikkuu. Leimat vaikuttaa. En voi olla vertaistukea ihmisille jotka yhtäkkiä joutuvat mukavuusalueen ulkopuolelle ja sitten täysin kieltäytyvät kuulemasta mitä toinen yrittäisi sanoa. Itsepäisyyteni ja temperamenttini ole sellainen, sitä etteikö pyytäisi anteeksi mutta en myönnä olevani kiusaaja. Olen aina ollut ns. suositun ja hylkiön välimuoto ja se on HITON vaikea paikka olla. Se on vitun maailmanloppu jos ei tunne mitään ja se on psykopaattista ja varmaan heittäisin hamsterini seinään kun käsketään, ellen olisi hyvä ihminen jne. Kaikki on yhteydessä toisiinsa maailmassa joka ei pysähdy.

End of story. Kysyn onko jokin väärin tai oikein ja todellinen sana ei välttämättä ole väärin eikä oikeinkaan eli kumpi voittaa kampi ei. Asiat muodostuvat pitkän ajan kuluessa. Iso kissaeläin elää savannilla eikä viidakossa enkä usko maapallon magneettikentään kun en näe revontulia. Kauneus on katsojan silmässä. Minulla on erikonen tapa katsoa. Roolini tässä maailmassa olla vastarannankiiski kaikkeen koska... tarina ei elä se on vain lopetettu oikeassa kohdassa... alleviivaa ja käy keskustelua kirjoittajan kanssa marginaaleihin.

Ylitsepääsemätön ongelma on ylitsepääsemätön ratkaisu - ole omavarainen. siirry elämässä eteenpäin, elä sitä omaa elämää. Maailmannähtävyydet tuhoutuu tulipaloissa tulvissa hurrikaaneissa aallokkoon. Allikosta ojaan. 

Talvella ojaan työnsi minut eräs tyttö- jonka nenän olin saanut vuotamaan verta ennen kouluikää, naapurini frenemy joka oli liian ystävällinen ja tuli liian lähelle ja pamautin reaktiona itsepuolustuksena... märät kolitsihousut päällä kotiin taivalsin siltä koulumatkalta. Rangaistaan erilaisuudesta vai mitä. Laitetaan yrittänyttä.

Vältellään ihmisiä jotka eivät tule toimeen kanssasi. Ollaan kiinnostumatta heistä.

JEE?

tätä vtun muottiin mahduttamista ja yrittää muuttaa toista ihmistä on jo riittämiin. Rohkeus olla rehellinen. uuteen aamuun pahoinvoivana ei kuitenkaan raskaana

Hanki ensin se punainen tupa ja perunamaa ja tule sitten mulle leuhkimaan. Törpöt haluaa mitä saa, toiset ei unelmoi enkä ole sun äiti ja asiani ei ole motivoida mihinkään 

Purkissa on lappu mitä se sisältää. Laatikossa on kantokahvat joten sen boxin ulkopuolelta voi ajatella. Onko elossa ja samaan aikaan kuollut se kissa siellä. Jonka nostaa häntänsä itse hän. En pidä vertauksista. On se parempi kuin vielä tyhmempi yleistys. Raamatullinen säe "se joka etsii niin löytää" vain koska jotain et löydä ei tarkoita ettei se ole siellä

Pintaa hieman kaapia. Kaapissa salaovesta Narniaan. Et uskoisi vaikka kertoisin lapsena ymmärtäneeni että se Narnian leijona oli jeesus vertaus enkä pitänyt siitä koska se oli ilmiselvää.

Mihin voirasiaan mä olen oikein tunkenut taas itseni? "en mä vähättele itseäni mä vähättelen muita"

voihan ärrävika kun on perjantai ja mä suoristin hiukset ja laitoin meikkiä mutta perkele en löytänyt kivaa paitaa joten hillun urheilurintsikoissa -.-

Toisella kädellä se ottaa ja toisella antaa. Mistä on tehty pienet elävät nuket. Pinokkiot ja nää muut. Sadun ymmärtää lapsikin. Satu meni saunaan, pisti laukun naulaan. Satu kävi saunassa. Odotatko kesää? Kaksi ämpäriä. Tuulenvire nivusissa.

Ethän ole syntyessäsi tabula rasa eli tyhjä taulu. Sitä mitä sinusta väitetään olet jo saanut kohdussa ja se on epäreilua. Se on hedelmätöntä eikä ikinä puhkea kukkaan. Miljoona euroa ennen kuin olen täyttänyt kuusikymmentä vuotta. Verellä laukauksilla ja uhrauksilla on sinunkin lainasi myyty. Kuka korjaa satoa. Ripotellaan omaisuutesi eläville. Hautapaikka ei ole elinkelpoinen. Mikään ei ole pyhää. Matojen ruoaksi puun alle.

Dysthymia

Mitä sinä et tiedä?

apatia on tunne ja muut automaattiset hylkäykset paikoissa X ja muut aivoalueet

 Vitutuskäyrä koskee myös minua

Kiusaamisesta syyttäminen vaikuttaa kiusaajan maineeseen

*ensin meni hyvin sitten otit liian vakavasti ja teit virheitä liikaa joten emme voineet antaa arvosteluja sinusta kiitettäviä


Uteliaisuus teki kissasta ankan. Ei suuri ongelma. En vihaa ihmisiä, en vihaa kanssakäymistä, en ikinä haukkuisi naisia enkä vaikeuttaisi muiden elämää tms ansaitse jotain ENNAKKOLUULOJa

Nyt on vuosi 2021 ja olen tämän vuoden versio. Olen tehnyt töitä itseni eteen. Sä voit sanoa itsetunnostani mitä vaan ja kuulen salaa ja olen läsnä ja annan anteeksi toisten röyhkeydet ylimielisyydet ja ylpeyden.

Itseni otan vakavasti. Maineelleni nauran. Nauran kohti vaaraa ja juoksen sitä pakoon

Ei voi pakottaa ihmisiä kohtaa oman itsensä

Mun terapia opetti kaikenlaista kuten ettei itseään voi syyttää sitä vain tiedostaa itseään. Voit tutkiskella mitä vaan? Syödä ja itkeä ja oppia lätkii karkuun jne mutta sitä elämä on= asioiden tekemistä koska pakenet jonkin muun asian tekoa Terveisin nimimerkillä Dr. Phil

Myöskään kenellekään et ole niin tärkeä kuin luulet.

rohkeutta rehellisyyttä rauhaa ja charmia ja ahkeruutta ja onnea vain sen kanssa kun yritän taiteilla poukkoilla muiden "päässä" tms tunnesiirtoa jos niitä ei ole (...)

kirjaprojekti vaikka silmät kiinni

 Tein kirjan tunnissa 6kk blogipostauksista. Poistin 250 sivunumeroita ym roskaa. Se on nyt myynnissä pian toivottavasti e-kirjana. Hinta on 5,99e. Se tekee lukijalle alle euron kuussa, kyllä nyt kannattaa tarttua tähän tarjoukseen!! ;)ylpeys ja ennakkoluulot kehäIII sisäpuolella potenssiin reaaliluku

 🙏🏾 Mulla on ollut vuositolkulla toistuvia painajaisia joissa pakkaan tavaroita kiireessä ehtiä jonnekin laivaan lentokoneeseen tms. Tänä aamuna uneni (jota piti vähän kaivella hetken aikaa herättyäni mutta muistan sen kyllä) oli muuttunut niin positiivisella ylläri käänteellä erilaiseksi että voi jumankauta. Mähän möin niitä tavaroita. Kuin kirpparilla ikään. Siinä oli pelejä enimmäkseen mutta muutakin satunnaisia juttuja, päiväpeittoa ja tumman pinkkiä hiuslisäkkeitä. Mulla oli jokin asiakas jonka sain innostumaan, paitsi se jäi kun piti valvoa omia myyntejä. Kenties olin jossain pelitapahtumassa.

Epäilen että olen käyttänyt ystävääni terapeuttina. Eihän tässä muutoksen tuulissa muuten ole järkeä.

Me tehtiin eilen yöllä pitkään reface sovelluksella hauskoja naamanvaihdos gif videoita. Sen lisäksi yritin muokata kaverin idean perusteella pilasoitosta jotain biisiä tai muuta. Se ei ihan onnistunut kun piti jokaisesta äänenmuokkaus appsista ottaa ilmainen kokeilu ja ne oli silti epämääräisiä.

Tilasin Prisman verkkokaupasta huomiselle kotiinkuljetuksella taas melko paljon tavaraa ja perusruokatarviketta. Saa nähdä miten ne pakkaa ämpärit ja 2kg purupaketit. En millään ikinä saisi haettua itse niin paljon tavaroita kaupasta vaikka tarvitsee. Joutuisin käyttää lähikauppaa ja se on kallis. Ei saa eurolla kiloa jauhoja tai riisejä tai oikeastaan riitä mihinkään sellainen. Prismassa on xtra merkkisiä ruokia ja muutenkin tutkailin kilohintoja ja tilasin vähän niiden perusteella. Kaupassa olisi mahdoton maskin takaa niitä valikoida.

Poistin instagramista paljon kuvia ja videoita. Niitä joiden markkinointi arvo on instagramin mukaan epäkelpoinen. Ehkä mun tili joskus kelpaisi edes johonkin että niille kelpaisi mun rahat. Tuskinpa. Mä olen vain bloggaaja ja mun yritystilillä ei ole myytäviä tuotteita sinne... toki voisi jonkun kaupan ottaa omalta domainilta woocommercen tms asentaa ja sinne jotain palveluita mutta niistä ei oikein saa edustavaa myyntikuvaa jonka algoritmit ymmärtäisi

kiwjoitudsvvaikkeukksii näes ja hastshhägit liikaa. 0 katselua, 0 tykkäystä, 3 dislikea. "Miksi kaikki ihmiset vihaa sua"  – En tiedä kysy niiltä?!

Ei ole ihmisiä. On vain botteja ja hakkereita ja sensointia ja markkinamiesten jyräävät propagandakoneistot sekä yhteiskunnan ihanteet naiskauneudessa ja vain miesten persoonallisuutta kehutaan, vaikka naiset tekee kaiken... 

oikeudenmukaisella on kivat olot

Hupsista keikkaa. Jätin kahvin jäätymään ulos. Se jäätyi. Piti tulla jääkahvia. Yritin auttaa kaveria tekemään onlyfansin https://onlyfans.com/theace_livingdoll Niiden pitää kai hyväksyä henkilöllisyys että kykenisi fanittaa jne mä en onnistunut ainakaan itse joskus varmistaa sitä vaikka otin miten kuvat henkilökortista :/

Kävin hammaslääkärissä. Söin äsken toisen kipulääkkeen ennen nukkumaanmenoa. Se puudutus meni hyvin. Molemmat puolet. Kuola valui hetken onneksi maskin takaa. Kehottivat jäämään istumaan sinne hetkeksi odotusaulaan. Mitälie epäilivät etten tulisi toimeen tai olen sekaisin tms? En pystynyt juuri puhumaan kun purin niitä verisiä tollja hampailla yhteen. En ole ihan varma poistiko ne oikeat viisurit mitä piti.

Tilattiin pitsaa ja kebabia. Haettiin kaupasta jätskiä yhteiseksi. Olen syönyt vain jogurttia aamuisen kaakaon ja paahtoleivän jälkeen joten nälätti vaikka ei saisi syödä kovaa tai kuumaa

jo joutui maan poveen tuo suloinen joutsenlaulu tai siis yksiavioiset suhteet kuopattu härän vuonna lohikäärmeillä noni

 En liikkunut paljoa eilen mutta huulet liikkui. Aamuneljältä kerroin tunnin entisestä puolisosta. Kaverini totesi loppuun että mikään ei siis toiminut. Tykkään kun joku muu ymmärtää, tietää, uskoo, kuuntelee ja heittää jonkun oman kommentin siihen perään vielä bonuksena. Sitä ennen puhuttiin mun diagnoosista tunti. Sen mielestä mustamaalausta se teksti. En ole ihan varma mikä rikos on näyttää jotain psykiatrien satuja kavereilleen. Eihän ne mun terveydestä kerro vaan siitä miten korkeat tahot käyttää väärin ihmisten oikeuksia tulla hoidetuksi ja pysyä maksavina asiakkaina.

Sitä ennen pestiin hamsterin asumus vedellä huuhtelu jne tiskiaineet vähän osaan muoviosiin. Irtosi keltaista vettä. Se lopetti huomionkeruun ja kaltereiden puremisen sitten hiljennettyään jonkin ajan päästä. Purua meni se kilo. Vetäisi enemmänkin. Olipa hyvä että kaveri muistutti siitä että se pitää tosiaan pestä eikä vain poistaa likaisimmat purut. Kertokaa mulle että olen tyhmä.

Ennen tyynykeskusteluja ja hamsterin iltapuhteita katsottiin kaksi elokuvaa televisiosta. Poppareita oli ja papuja tomaattikastikkeessa. Sillä on ruoka-allergioita ja täältä on alkanut loppua kaverilleni käyvät ruoat. Sitten päivällä me maalattiin parit ystävänpäivä magneetit sydämenmuotoiset piparit... mä käytin niitä kynsilakkoja mitä sattui löytyy ja se sekoitti kahta akryyliväriä pinkiksi. Halusin lahjaksi itselleni sellaisen ja pistin kaverin tekemään. Se hoitui nopeammin kun tein itsekin.

Ai niin no koko iltahan mulla meni tuossa videon teossa. Hän katsoi Catfishia ja Southparkia kanavalta jota ei itsellään ole (tosin on rikki kaukosäädinkin) ja piirsi sen jälkeen mulle fiktiivistä hahmoa hetken kuvitukseksi. Tuli skismaa ja friktiota siinä kun yritin keskittyä täydellisesti ajoittaa sanoitukset ja kuvat ja äänen jota äänitin vessassa viisi ja puoli minuuttia. Tekstin kirjoitin aluksi käsin ja sitten jotain lukihäiriöistä kirjoitusvirheellistä pahuutta siitä tuli Muistio sovellukseen läppärille. Jotain alkuperäisestä kässäristä poikkeavaa.

Satuin saamaan idean. Tehdä video Kalkaroksesta. Katsoin nimittäin jonkun vuosia vanhan "fanivideon" jossa hahmot käyttäytyi täysin kuin kuvittelisin että ne ei olisi tehneet. Ihan kuin Kalkaros olisi menettänyt malttiaan ja alkanut "AVADA KA..." sitä paitsi se on avada kedavra ja tappaa muka kiusaajaansa ja sitten hänen ihastuksensa olisi ilmestynyt väliin ja se oisi alkanut pyydellä anteeksi ja nyyhkyttää tms. Varsinkin kun ne sen kiusaajat ei olisi julkisessa pubissa puhunut Kalkaroksesta siten kuten alussa. En usko että Kalkaros oli heille niin tärkeä että pitäisi vielä yhden kerran ennen valmistumista aloittaa nyrkkitappelua tms. Ehkä James ei ollut tarpeeksi koppava mulle.

Ööh, missä meninkään? Noh kaikki on ajallaan instagramiin laitettuna kuvina melkein. Paitsi mun höpötykset ja motiivit ja kaikki arveluttava muiden asiat.

Pitäisi laittaa jalkaan mustat adidas nilkkasukat ja muuteen pukeutua ja lähteä tuonne lumiväylille tarpomaan kohti hammaslääkäriä. Ei ole kiirettä mutta tunnin sisään. Ei kuitenkaan vielä hetimmiten. Sain eilen tekstari muistutuksen onneksi muutenhan olisi saattanut jäädä käymättä.

Kaveri on täällä sen aikaa. Nukkuu tai muuten viihtyy. Menee se joku muutama tunti. Koko aamu ja kenties päivemmälle. En ole varma mitä ne tekee. Paikkaako pieniä reikiä vai ottaako irti viisaudenhampaita.

Jos mut voisi aivopestä niin pesisitte mun hampaat samalla. Terveisin olen aina halunnut luottaa OMAAN aivotoimintaani. Ja vaarannatte sen mömmöillä oi neurotyypilliset.

KAKKAA muista käydä ottamassa oma tilaus pois mun kanavalta eiku

Ne jotka haluaa katsoa niin sori kun tunkeudun lokeroonne. in English!

 Juon poikien kyyneleitä aamupalaksi

 Jari soitti tuntemattomasta numerosta. Se kaipasi ja oli ikävä ja kuulosti melko nuorelta yritti laulaa jotain viestin tynkää halusi katsoa mun kanssa huutokauppakeisaria. Harmi mulla oli just maskeeraukset menossa.


Kaveri heräsi just tossa. Kuunneltiin ääniviesti sen kanssa. Laitoin kaiuttimen täysille ja se oli melko hiljainen viesti.

Mulla on hammaslääkäri huomenna.

PSA: en tunne yhtäkään Jaria. Jokerin tunnen mä toisaalta.

ARVONTA päättyy 1.4.2021 lahjakortti 20e 1 mahku per nassu

 Voit voittaa kommentoimalla sun instagram käyttiksen tänne blogiin. Täällä käy kuulemma ihmisiäkin.


Ei ole sponsoroitu blogiarvonta. Hankin lahjakortin omin voimin. Jos moni kiinnostuu niin voin arpoa jotain muutakin joskus ehkä. Pikku budjetin hylkiöt

 Jännä. Pientä krääsää. Käyttää ja laittaa esille. Otin käyttöön metalliset pillit. Laitoin sinitarralla seinälle pieniä valokuvia lisää. On valoisaa. Voisi maalata ystävänpäivä juttuja akryyliväreillä. Toisaalta vieras on korvatulpat korvissa nukkumassa mun patjalla lattialla makkarissa enkä pääse edes tupakalle etten häiritse. Pesin juuri melkein 10kpl lähinnä kaikki pyyhkeeni ja pari tyynyliinaa. Lähti viemärinhaju. Joku ilmoitti korjaavansa mun nintendo 3ds pelikonsolin virtapistokkeen 29e+ postit. Se osa tulee joskus parin viikon päästä ei kiire lähettää mutta paketoin sen jo... ihan nerokas systeemi käyttää uudestaan pahveja. Hmm, olen koko yön ikkunashoppaillut kiinakauppoja jne haluan Barbien!!!!1

 Viidelläkympillä saisi sellaisen jolla on yksisarvinen sekä lila hiuksisen Ken nuken ihan suomikaupasta... sitten tilaisin siihen nukelle käteen sopivaa puhelinta, kelloa, ja kaikkea muuta nukkekotijuttua<3 Mutta toisaalta kaikki lähti siitä kun mulla on yksi Walking Dead figuuri ja etsin sille miestä eli Darylia. Yleensä lopetan kun korissa on täydet 100 tuotetta ja alan katsoa peruukkeja ym letitettävää hiuksiin. Hih!

Lainasin äidiltä satkun maksoin sähkölaskun ja kävin kaupassa hakee korvatulpat ja puuroa ja jotain muuta turhaa luksusta kuten päänahalle hellää shampoota. Ahristuds kun kaikki on niin kallihstdawgdws.

No mutta nii. Ei ihan saa robottipölynimuria mun tuloista. Onneksi ei ole paljoa ihmisiä joille laittaa ystävänpäiväkortteja tai no? </3

Kaksi kpl metallipillejä. Siinä oli 4 sekä sellainen harja jolla nää putsata. Rakastan säläkauppoja. Halpaa. Vaikka ei mikään ole halpaa kun pieniä määriä ostetaan.

Kaikki on melkosta stressittömän hjuvin. Ehkä. Katsottiin eilen The Joker ja Heath Ledgerin tähdittämä Batman leffa. Ei ollut kuulemma nähnyt niitä. Kauhea aukko sivistyksessä. Puoli miljoonaa suomalaista teki ennätyksen ja kävi katsomassa tuon Jokeri lehvan. Oi miten ajankohtainen se olikaan. Ja aina kun nauraa sitä katsoessa nii luulee itsekin olevansa tulleensa hulluksi.

Mulla on kaikkea muuta paitsi arvokkaita tauluja ja huutokaupattuja antiikkiesineitä. Jos olisi varaa maksaa tullit ja rahdit niin haluaisin niillä täyttää kotini. Ehkä varaa paperipainoon jos sitäkään. hihhi.

Ensin pitäisi minimalisoida. Mutta on se kyllä ihana kun on niin valkoista ja valoisaa pihalta valo. Laitoin kynttilän päälle. Lotisee, huoltomies ottanut töikseen mun tilausta, koska lie tullaan. BalelemmÈ eiku palellaan mut se on talvi ny

Maanantai versio bloggausesta . Mietin kyllä ennen nukkumaanmenoa mitä on bloggaamatta asioita paitsi ei kai tässä muuta uutta kuin että kaveri kyläilee pari yötä. Diggaa hänkin vaikkei mulla tekemistä ole juuri tarjota. Siksi mä katsonkin Uno kortteja pokemonin kuvilla ja muuta sivusilmällä mutta siis keräiltäväksi ja inspikseksi ne varmaan jäisi jos jotain figuureja hankkisin ja mieluummin ruokakin ja laskut ensin?

Onneksi kuukausi on lyhyt!!