ihmisoikeudet

Hullu saa olla mutta ei tyhmä—muut lukutaitoiset

 Herännyt kahtena aamuna viideltä ja sitten kun saisi nukkua, niin herää nukuttuaan 2,5 tuntia. Nälissään kai ottamaan aamulääkkeet, käymään...

Translate

perjantai 22. tammikuuta 2021

Osaatko kääntää mielessäsi itseään syövän käärmeen pään

 Olipas hyvä että oon jo kaikki kattonut, kun kiinnostuin uudestaan A Discovery of Witches sarjasta. Huomasin kakkoskauden ja mulla on äänikirjaa 4 tuntia ekaa jäljellä ja se on ilmeisesti trilogia. Jos vaan jaksaisi kiinnostaa. Äänikirjaa huokuu noiden välistä jännitystä ja sit viime jaksossa ne paritteli niin mua ei kiinnostanut tippaakaan katsoa... on se kumma. Noitia, vampyyreitä, demoneita ja vieläko oli jotain muita otuksia?

Laitoin meikkiä naamaan. Olen melko epäviehättävä vieläkin noin niinku omasta mielestä. Jos pitää hiuksia kii ja katsoo kaksoisleukaa.

No mutta niin, en ole maininnut hamsteriakaan vielä tänään. Eilen se heräsi kasilta ja sai olla melkein koko yön rauhassa paitsi heräilin parin tunnin välein :/

Pitäisi alkaa taas käyttää unilaitetta oikeesti. Mutta vanhana ei enää opi. Mun ei ole koskaan täytynyt pedata sänkyä (paitsi vaihto-oppilaana vähän aikaa mutta se olikin melko muhkea sänky) tai harjailla hampaita ja kukaan ei ole pakottanut kuin vaatteet päällä kylmään suihkuun, niin ymmärtäähän ton että olen itse kasvattanut itseni tänne saakka-- Uudet tavat vaatii vähän tottumusta oppii

Mitäs muuten... järkkymättömän itsepäisyyteni lisäksi... tai kuten itseppäisyyseksi sanottaisi järkähtämöttömyyttä kun ei evolvoidu miksikään muuksi.

Tajusin että olen kuolevainen. Vai oliko se eilen?

No mutta silti. Ehkä mä tänään taas jumppaan ton 5kg painolevyn kanssa. Se voisi olla ainoa mitä tällä kroppaa voi tehdä. Tonne lumeen ulos ei onneksi tarvi lähteä ellei halua tupakoida säännöllisesti eikä mulla edes olisi varaa. TO DO -listalla on maksa laskut. Toisaalta pitäisi pari viikkoa pärjätä ruoan suhteen. Olisin vuodenalun ollut lähes ilman perheeltä pyytänyt almuja. Itsenäinen.

Jooh kyllä se Caesar kuoli 44eKr. Hindujen pyhä joki on Ganges. Ergonomia on tärkeää.

Kaikista parhaista asioista on nuorena päässyt tekemään esseetä tai ryhmäesitelmää. Tai no en mä roomalaisista nyt tässä viitaten noihin edellisiin tiedonmurusiin - lähinnä Aristoteleen filosofiasta ja Big Bangista ja mitä niitä nyt ois - äikkää kun ei päässyt läpi lukiossa. Paljon on kehitytty niiltä ajoilta kun ihmiset uskoi vampyyreihin ja iski nauloja ihmisten kalloihin.

Silti mua hävettää olla syntynyt tälleen Suomeen jossa lämmityskustannukset on kaikilla talvella suuret. Se rasittaa yhtä hyvin luontoa. Tosin jääkö ihmisistä mitään jos kaikki yskii itsensä kuoleman porteille tai joelle tai mikä manala tuolla nyt sitten lienee.

Kyllä mä parikymppisenä mietin jo uskonasioita. Nyt taitaa olla kehitysvaiheessa katuminen ja aikuistuminen eli se jossa pitäisi vaikuttaa. Tehdä merkkinsä maailmaan. Tosin jos mun elämäntehtävä on itsekkäästi tutkiskella itseäni. Niin olisiko mun pitänyt ruveta erikoislääkäriksi, psykologiksi, neurotieteilijäksi, astrofyysikoksi vai... kaikkeen muuhun mihin en olisi ollut sopiva. Kaikki tutkii jotain ja jotkut taas on niitä, jotka pitää tutkimushenkilöstä kiinni sillä välin kun ne jotka jää ulkopuolelle miettii mitä helvettiä nyt taas ollaan muka tutkittu. Ja tieto vaihtuu.

Ainoa asia on etten tiedä mitään. Uskon siihen mitä olen ensiksi lukenut. Esimerkiksi päiväunet. 90min on NASA:nkin superpäikkärit. Ei mikään tusina minuutteja en ymmärrä mikä järki torkahtaa. 90 min parantaa pitkäkestoista muistia. Monen tunnin päiväunet se ei ole–

Joskus luin... no ei sen väliä. Tiede kuulemma pukkaa kaikenlaisia tutkimuksia ulos joka toinen sekunti. Joten sillä ei ole väliä ottaako jonkun rokotteen vai ei, kunhan 3/4:lla se on ihmisistä. Aika harhaluuloinen ja itserakas saa olla että kuvittelee niissä rokotteissa on mitään haitallista tai niiden avulla pystyisi mitenkään vaikuttaa yksilöön. Ota pala koronaa niin säästyt koronalta ai niin muuten, mikä niistä korona -muunnoksista.

Syntyvi väki väkevä. Kaikki pandemiat on niin tiedefiktioo ja dystopiaa. Kaikki on tietoa. Kalevalan runot on tietoa. Siellä on myös lapsi joka sikiää puolukasta. Valintoja ja selviytymistä. Siellä missä tahto, siellä myös tapa saada haluamansa.

Noh... jännä. Mietin tossa että Gordon Ramsay on tuliheppa kiinalaiselta ja sen vaimo on rotta ja kukaan kiinalainen ei halua tuliheppa lasta kantaa kun ne on niin temperamenttisia ja sit taas rotat ja hepat ei tuu toimeen... kyseessä on vaan valintoja kuitenkin eikä mitään eläinrataa... eniveissöni itse olen kätevä maalohikäärme. Yleensä koira horoskoopiltaan on meidän vihollinen vähän kuin uskonnossa lohikäärmeet yhdistetään paholaiseen jne vaikka kiinalaiset kokee että se on merkki onnesta ja kokevat olevansa lohikäärmeen kansa. Noh, totuus on muka se että sitä on psykoosissa jos kokee näitä asioita todeksi. Vaikka kokisi niistä hupia ja intuitiivisesti tunnistaisi ihmisissä tiettyjä piirteitä.

Annetaan liikaa valtaa tietynlaisille lääkäreille / poppamiehille ja nykyaikaiselle lääketieteelle, mitäs jos ei halua parantua... on rikki ja haluaa luottaa edes omaan aivotoimintaansa. Noh, ei siinä juuri luottaa pysty eikä kannatakaan

Tiedän itse paremmin kuin muut itseni ja tätä kautta sielun peilistä heijastuu muiden tunteet, ärtymys, juoppoustila, noh kaikki vastaantulevat bussissa ja kadulla tai hämmennys ja kaikki se mikä hidastaa ihmisen matkaa...

tai siis, onko vapaata tahtoa vai vetääkö aasi rattaita

Poukkoileeko mun atomit muiden ihmisten kanssa. Unohdin jo monta suuntaa jonne tätä voisi jatkaa. Mutta jonnet ei ymmärrä. En ansaitse elää. Pyyhin muilla ihmisillä perseeni. Runkkaan Antti Tuiskun Treenaa biisin tahtiin kunnes tajuan että en sitä ehtisi laittaa taustalle soida. Homous on sairaus sekä selviytymisvaistoa. Kuka tahansa ottaisi kuolemattoman elämän esim. minä jos se olisi tarjolla viimeisenä. Kun on huomannut eläneensä miljoona vuotta päänsä vankina niin onko nuoruudella arvoa.


Hmmm no niin. Sanat olkoon mun kuoro jännityksellistä musiikkia. Suspense. Expense. Expand. Laajentua. Universumi. Ja sitten tyhjää koska tiede ei tiedä kaikkea. Voi vain päästää ilmaa nenästä tuhahtaen itsekseen. Ei mun ruumiinaukkoihin. Ei tänään eikä huomenna. Olen liian tärkeä. Synnitön elämä odottaa. Laupias taivas. Eikun, siis ylpeys ja siveellisyys. Yhteiskunta odottaa varmaan paljon heiltä jotka se on heittänyt pois luotaan-

syrjäytynyt on usein yksin

Mulla on hamsteri.

Älä pliis herää

Ööh hetki. Minne sä hamsteri oot tunkenut ruokakipposi. Ja oot sit hyväksynyt oveksesi hylsyn pahvista ja muutenkin ilmeisesti tota purua on ihan tarpeeksi että pystyt tekee tunneleita.

Mutsis oli niin että huomioita juu piti. Olen herännyt henkisesti, oletko sinä valmistautunut? Juustoa. Niin sitä piti nakertaa pari kertaa viikossa jotain valkuaista.... hmm, eipäs olekaan. Pitää hakea kaupasta munia. Ilman että sieltä kuoriutuu tipua. Mä en usko että monia asia elämässä selviää muuta kuin koskettamalla sekä suunnittelemalla, tulevaa tai nykyhetkeä ja olematta motivoitunut, tai siis, usein kaikki selkiää itsestään. Eihän mikään ole pakko.

"ilman kiusaajia ei olisi kommentteja"

Kukaan ei kiusaa minua mun omassa blogissa joten tämä kaikki sekin turhaa ihan vain ajanhukkaa. Onko netti jotain konkreettista? Onko se vaarallinen? Onko se voimakas?

Kyllä narttuseni, yritäpäs tehdä mitään ilman mua -sähkö