Olen pieni lämpöpatteri vain, kuumaverinen, kipunoita sinkoilen kuin kupari nikkelistä tehty rautainen laiva eiku🪙🕹

 –Ihana kun niin monet on tietoisia täysikuusta... Poltan vähän punaista steariinia. Öljyttynä partaveden tuoksulla kaalipervonen Kävin ulko...

tiistai 19. tammikuuta 2021

Odottanut toimitusta pelastamaan henkeäni mun ja ton toisen

 Osaan sanoa hengästymisen monella tapaa englanniksi mutta ei tule mieleen suomeksi. "Aloin huohottaa" on väärä tapa. Siis, hengästyn itsekin kun katson miten hamsteri juoksee juoksupyörässä. Niin piti aloittamani. Tänään tuli toimitus. Vihdoin. Pelasti mut ja hamsterin. Se on sit pureskellut kaltereita ja mökkiään ja muuta muovia kun olen vihdoin nukahtanut.

Luin että sille pitäisi uudet esineet totuttaa hitaasti sen häkkiin ja mä tungin kaikki kolme lelua (keinu, omenan muotoinen purulelu sekä kiipeilyteline jossa pureskeltavaa heinää tankona kaikki katosta) samaan aikaan. Hups. Sitten se oli vartin siinä pyörässä, kun vartioida sitä hommaa pitää... olen askarrellut sille tänään pari mökkiä erilaisista kartonkisista tuotepakkauksista ja kerran vaihtanut pahvin yhteen nurkkaan josta se muovia yrittää nakertaa (teippasin pahvia kulmaan, se oli tosi söpösti sen ekan jyrsinyt). 

Googletin kauanko pitää antaa hamsterin päivittäin juosta siinä juoksupyörässä ja toi kun ei mahdu häkkiin kun se on 10cm liian matala, niin mun pitää päästää se juoksee tollaiseen muoviseen säilytysastiaan- jossa on toisen häkin kansi päällä... mitäs sit kun kaveri hakee sen häkin. Toisaalta rahat ei ole vielä tilillä. Ostan aikaa.

Se on saanut banaania ja porkkanaa ja täysravintoja jne hirssiä mutta en tiedä juoko se vettä. En ainakaan olen nähnyt toisaalta ehkä kerran 2,5 vuodessa näin mun edellisen hamsterin juovan pullostaan, joten... joko äiti on opettanut tai sitten ei?

Se taisi mennä takas nukkumaan. Viime yönä olin hereillä keskiyön jälkeen ja murehdin sen touhua. Aktiviteettia koittanut antaa. Virikettä.

Niin muuten, sain 1,8e kirjanmyyntipalkkiota tänään Books on Demandilta. Vaaauuuuu (pitää mennä tsekkaa miksi, vai johtuuko että se että ne voisi peruuttaa meikän sopimuksen)

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy