ihmisoikeudet

pe 19.4- klo 19.44

 Kävin juttelemassa psyk. hoitsulle. Se ei ollut sama jolle yleensä kevennän mieltäni (koska olin ajoissa! niin joo ja kahvin ja munkin ehdi...

Translate

maanantai 18. tammikuuta 2021

Ronkeli fantasian suhteen

 Hupsista. Googletin ton sarjan mitä aloin katsoa. Säästyin kolmelta tuotantokaudelta kun spoilasin juonen itseltäni. American Gods. Ilmeisesti Odin joka palkkaa puoliksi ihmisen ja puoliksi jumala, poikansa juoneensa asettaa kaikki jumalat toisiaan vastaan (ei ole Uusia Jumalia) itsensä kunniaksi saadakseen siitä voimaa tai jotain mutta se kuolee, ja sitten sen poikakin Buldur menee alamaailmaan. En edes tykkää Neil Gaimanin kirjoista tai kirjailijasta. Kuten en tykkää Narnian tarinoista sen puoleen. Liian uskonnollista. Varsinkin se Leijona niissä kirjoissa verrataan Jumalan poikaan koko ajan ja se oli liikaa. Sitä paitsi liikaa draamaa mun fantasiassa on ihan naurettavaa.

Hamsteri nakertaa talonsa kattoa. Mä vähän odotin että mustin ja mirrin lähetys tulisi tänään mutta tilasin vasta perjantaina vähän 12 jälkeen. Jokin budbee toimitus.

Sain 30pv bookbeatia taas 0e joten olen kuunnellut Rowlingin salanimellä kirjoittaman kirjan äänikirjaa viidettää osaa yksityisetsivän hommista. Ylimielisiä paskiaisia englantilaiset ovat, ei tarvitse ottaa selvää matkustamalla sinne.

Katto lähtee kohta. Olisi pitänyt hankkia sille jyrsittäviä leluja mutta ilmeisesti ne on muuttuneet aktiivisemmiksi kahdessakymmenessä vuodessa. Silloin oli häkkejä. Ei dunia ja terroja. Oli mun hamsulla piilopirtti puusta jonka isäpuoli teki. Se yhtä nurkkaa nakersi siitä ja tuli pois kun kutsuin. Sillä oli juoksupyörä joka kitisi kunnes levitti margariinia sen natiseviin kohtiin.

Mä oikeastaan vähän siivosin ton häkkiä jo tänään. En haistanut pissaa mutta paljon oli papanoita. Tuskin hankin mitään sievää pientä lapiota, kunhan käsin vaihdan purut. Sekin... kuinka usein noi purut tarvisi kaikki vaihtaa kun sinne on mennyt siis tosi paljon sitä pohjalle. Ei se mitään tunneleita pysty kaivaa mutta kaivautuu kumminkin.

Mitäs muuten. Vähän oksettava olo kun syönyt liikaa. Kävelin vain 4,5 kilsaa en mä olisi tarvinnut pussillista sipsejä ja puolta purkkia suklaalevitettä. yrghh. Eilen tein jostain pata tarvikkeista hawaiin pataa soijarouheeseen ja oli se ihan ok kun laittoi kookosrasvaa lisäksi. Sitä jäi vähän... 4-5 annosta olisi kuulunut olla.

Sitten eilen illalla sunnuntaina kävi yksi tyyppi mun lattiakaivon putsaa. Sori selibaatti menit rikki kuin immenkalvo. Ei vaan, immenkalvot on urbaanilegendaa, ei niistä mitään voi päätellä.

Ei kai täs sit. Kajsa hajoo. Mökki siis.