ihmisoikeudet

yearning pumpkin spice monday morning

 Kävin seisoskelemassa ulkona melkein vartin tienposkessa kunnes tajusin, että olen tunnin ajoissa. Mikähän mun aivoissa nyt oikein bugitti....

Translate

torstai 28. tammikuuta 2021

Tietosuoja päivä 28.1.

 Olin lähes tunnin täysin ilman nettiä. Sitten käynnistin wifi laitteen uudestaan. Se on vieläkin hidas. Pelkäsin jo hakkeroiduksi tulemista kun mulla oli kesken Netflixistä The Great Hack dokkari. Blogger hävitti mun tekstin eikä tallentanut sitä. Jaoin miten jo 2012 vuonna iPhone 4:sella mun ottama kuva hävisi kyberavaruuteen ja löytyi googlen kuvahausta hakusanoilla ruma lihava parasiitti yms. Muokkasin sitä fatify ja baldify sovelluksilla. Se on useiden twitter tilien profiilikuva jne muuta veretseisauttavaa ja aivot räjäyttävää outoa. Mutta en edes laittanut sitä kuvaa mihinkään, joten miten ne voi jakaa mun kuvan, siis sellainenkin jota et laita nettiin tulee ihan varmasti pysymään ikuisuuden olemassa jos et lukenut pientä pränttiä.

Tai no en mä edelleenkään saa Facebookia auki. Olisi tärkeintä että voisin katsoa paljon on tilillä. Että pystyisin ottaa yhteyttä tuttaviin ja sukulaisiin. Kaikkea sellaista perus selviytymistä edesauttavaa ruutuaikaa. En halua että jokin android tietää katsonko siihen päin vai en, vilkuttaen punaista tai vihreää valoa.

Siis ihan liikaa olen netissä mutta toisaalta toisen ajan nukun enkä välitä maailmasta mitään. Jos digitaalisesta hyödykkeestä kuten minä ei jää enää digitaalista jälkeä niin onko se hyödytön. Obsoleetti, obeesi. Turhimus kaakkimus.