ihmisoikeudet

yearning pumpkin spice monday morning

 Kävin seisoskelemassa ulkona melkein vartin tienposkessa kunnes tajusin, että olen tunnin ajoissa. Mikähän mun aivoissa nyt oikein bugitti....

Translate

perjantai 29. tammikuuta 2021

Korjauslakkaa näytölle kokeili blondi

 Kaikissa kirjoissa on jotain hengitysharjoituksia xD Tämä äänikirja on Aikaansaamisen taika. "juuri nyt sinun ei tarvitse saada mitään aikaan" Haista kuule vittu en mä halunnut tätä kuulla. Miksei ole hyviä kirjoja???!

Join 0,8l vettä ja otin pari laihdutusvalmiste tablettia. En ole vielä syönyt mitään. Yritän pitää aivoja kiireisenä etten mussuttaisi kaiken aikaa. Ei oikeastaan ole ruokahalua. Tein eilen lättyjä ja illalla vedin rasian jätskiä. Käytin loput rahat kauppaan ja tänään tuli kaverilta loput velat parikymppiä.

Pelaan näitä pelejä/sovelluksia/appeja satunnaisen päivittäisesti tai viikottain:

  • Pocket Plants, Our World, Walking Dead, Disney, Zombies, Run!, Pokemon Go, moomin move, Pocket Camp
Oh my lard. En halua kuunnella JKR:n viidettä Strike kirjaakaan. Tuli kyyneleet silmiin kun tässä on sivuhenkilönä joku sovinisti mies joka syyttää naisia kaikesta. Eikä sitä naiseksi pukeutuvaa tappajaa edes ole mainittu kuin kaksi kertaa tähän mennessä. Vaikka kirjailija tunnetusti pelkää ja vihaa homoja ja transihmisiä jne Sai mut olemaan haluamatta lukea sitä Ickabog lastenkirjaakin.

...perjantaifiilikseen pitäisi päästä?