ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

maanantai 25. tammikuuta 2021

You only had the jobs I gave u

 Käyty koskarit ja ratina ostarit. En löytänyt mitään mitä piti mutta säästyipä rahat. Faunatar oli lopettanut. Ostin sit Sokokselta heinää ja purua. Maistoin mango kuplateetä ja kuplavohveliin käärittyä pätkistä, jätskiä, mansikoita, ym. Kaveri maksoi osan veloistaan mutta tarvitsi itse osan. Löysin Flying tigerista zen puutarhaan nukkekoti kokoiset lapion haravan kuokan ja teki mieli ostaa kaikkea muuta muille jne mutta meni vaan 8e yht.

Ton yhden sovelluksen mukaan jos polttaisin askin päivässä säästyisi kolme tonnia vuodessa kun lopettaisi. Hmm? Kelasta tuli tosite mun tuloista ja se kolme tonnia on jotain kolmasosa ainakin mitä niitä tukia tulee edes. Noh tuskin ihme kun rahat aina loppu.

Hamsteri sai tänään omenaa ja maapähkinän. Kaverini tuli mun luo kylään ja piirtelee tuossa jotain mun takana, niin hän sanoi että Helmi luottaa muhun jne tykkää minusta ja vaikuttaa onnelliselta. ÄTSIU.

Miksi se syö jotain kaverin antamia kaurahiutaleita mutta ei mun valkuaisia mitä tarjoan! Keitettyä kananmunaa, jogurttia, raejuustoa, kuivattua jauhomatoja... Pelletit siltä myös jää.

Noh vedin pussin sipsejä ja vähän maitosuklaata paukkukarkkia sisältävää. Nyt on pullo sokeritonta limsaa tossa vieressä. Mun on pitänyt käydä pissalla jo kauan aikoja sitten ollut pieni hätä jonka olen antanut kerääntyä.

Kaverin saatoin pois ja kävin samalla hakemassa euron vihanneksia lähikaupasta. Pitäisi kirjoittaa hamsteripäiväkirjavihkoon uusia juttuja!