Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

maanantai 18. tammikuuta 2021

Aivohoitotapaus koetuksella

 Koko viime viikon ei ollut mitään tekemistä paitsi odottaa hamsterin tulevan luovutusikäiseksi. Tänään olin kolme tuntia kaupungilla. Sain pehvaan lääkkeen, palautin salikortin, kävin Lidlissä ja hain hoitotarvikejakelusta maskeja. Nyt vielä pitäisi miettiä kuinka saan turvattua itselleni ajan tai onko minulle varattuna minkäänlaista aikaa erikoislääkärille ennen huhtikuun loppua ja lääkkeitäkin riittää juurikin sinne vaihteeseen. Ehkä herään sittenkin huomenna(kin) kahdeksalta ja olen puhelinjonossa sinne niin kauan että joku on paikalla. Mula on varmaan jokin tarkkaavaisuushäiriö kun en jaksa kuin 2-7 minsaa olla jonossa. Löysin jonkun vanhan numeron erikoislääkärille ja tiedustelin siitäkin.

Söin sipsiä ja dippiä ja paahtoleivän päällä suklaalevitettä. Posti tuli ja minulle on maksikirje jostain ulkomailta varmaan. Harmi kun ei ole bussikortilla matkoja ja tililläkin on 20snt. Kaveri kuulemma laittoi tilille 50 ja odotan 20e tulevan takaisin jostain ulkomailta mutta niissä saattaa mennä 2-5 päivää. Maksut alkaa olla myöhässä ei sen puoleen. Laskut siis.

Mitähän sitä pitäisikö ottaa päikkärit vai jatkanko tätä sarjan katselua.