I'm coming out of my cage and I've been doing just fine -The Killers, Mr. Brightside

 En kirjoittanut eilen. Päivä meni kattellen leffoja ja sarjoja ja yöt meni siihen että yritin auttaa stressaantunutta hamsteria. Se kiipeili kattonsa kaltereissa 'monkey barring' ja pureskeli jostain muovia. :/ Ei se niitä kaltereita onneksi purrut. Tein sille hetkeksi keinun talouspaperista ja että käsittelisin häntä, tarjosin vähän chincilla hiekkaa. Tarjosin pienestä shottilasista juotavaa kun se luulee että vesipullo on jokin mistä kiivetään myös. Kaipa se sitten rauhoittui lopulta... nukuin sohvalla varmuuden vuoksi tossa kun yritin nukkua unilaitteella niin se vähän melusti. Pää särkee. Vähän näin jotain unta.

Huomenna ehkä pitäisi tulla kotiinkuljetus, missä on juoksupyörä ja pureskeluleluja. Sitä ennen viedä mun kirjoittama kirje postiin ja käydä hoitajalla ja ehkä vien salille takas mun kortin.

Pitäisi yhteyttä ottaa psykiatriaankin. Syön tähän päänsärkyyn kipulääkkeen. Kuuntelen musaa. Tein vihreää teetä ja söin palasen tummaa suklaata. Tunti pitäisi vielä paastota. Olen nyt paastonnut viikon tms 16:8. Yli sata tuntia siis.

Olen tehnyt viime aikoina uunissa pitsoja. Kananmunat loppui enkä säästänyt sitä kennoa hamsterille.

Pitäisi ehkä hankkia hamsterista ottamistani kuvista paperiversioita. Joku jolle en todellakaan aio lähettää kirjettä ehdotti viestissään tavallaan.

On se juuri sellainen kuin halusin. Valkoista leuan alla ja renkaat silmien ympärillä ja sellainen tumma. Söpö. Varmaan viimeistään ensi viikolla siivoan sen häkin ettei ala haista pissalle. Vähän olen papanoita jo siivonnut.

Kommentit

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King

Suositut postaukset

Twitter/kajsabl