Leiriytykää jos haluatte nähdä Isojalan nyt

 Pesin pyykkiä ja robotti-imuri Ruttunen hoiti lattiat. Siinä oli kyllä touhua tarpeeksi. Keitin teetä ja kahvia, luin luvun kirjaa. (This B...

Translate

perjantai 15. tammikuuta 2021

Helmi hamsteri kerää pussit täyteen

leuanvetoa
 Hamsteri meni kerälle nurkkaan nukkumaan. Se oli tunnin melko vilkas. Tutustui uuteen mökkiin ja matkusti 12 min mun luo sukulaisen lämpimässä autossa. Kiipesi Kajsa mökin päälle niin että jouduin muodostaa käsillä kupin josta siirsin sen takaisin häkkiin. Tuijotti minua hetken sylissä eikä tutissut. Juomapullo piti uudestaan keksiä sille parempi kiinnitys. Se yritti kiivetä kakkostasolle ottaen käpälillä kiinni ja nostaen itseään. Ei ihan onnistunut kömpelön otuksen leuanveto, vaikka siinä on kyllä tikapuut toisella puolella, väärällä puolella sitten. Vähän se nakersi kuivamuonaa ja jotain hirssiä, vaikka tein sille pienen pieniä paloja porkkanaa, omenaa, ja varsiselleriä. Yritin tarjota kuivattua jauhomatoa. Se oli niin söpö! Sukelsi läpi vessapaperi hylsyjä... Se voisi vielä tehdä itselleen pesän kerta sillä on niin paljon kaikenlaista paperia tuolla. Heinät ja muut hajut tuli mukaan lapsuudenkotoa. Odotan että maanantaina tulee mun tilaus mitä laittaa lisää tonne, juoksupyörää ja jotain muita puista, aktiviteettia ja täytettä. Sen verran minäkin sen kanssa leikin että meni nenään purut.

Otin kuvia mutta en ole vielä kovin hyvä ottaa niitä noin nopeasti liikkuvasta vekkulista. Tuolla ne on söpöimmät hetket muistissa silmien taakse painuneena.

Ehkä se siitä yöllä vielä heräilee. Kuitenkin herätetty ennen aikojaan. Täytyyhän niiden liikkua paljon. Jep, jotain nakertelua taitaa kuuluakin jo. Tein gif animaation lyhyestä 2sek videosta.