Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

the amount of kitu has meen met

Vihdoin alkaa lämmetä kun patterit on ilmattu. Kaveri soitti mulle, että kaikki on hyvin tosin kuulemma edelleen pakkanen lisääntyy. Onneksi kävin apteekissa. Maksoin bussilipun mobiilisti... Sinne meni lääkkeiden vuoden alkuomavastuut yli 50e. Sitten menin Prismaan ja Musti&Mirriin. Löysin sieltä pienen kupin hamsterinruoalle, Kajsa nimisen mökin ja uuden vesipullon jonka sisällä oli vekotin millä sain sitten juomapullon pysyy. Kaupasta ostin muutamalla kympillä lahjakortilla pakasteita ja sen sellaista, porkkanaa ja selleriä, sekä askin tupakkaa. Kävelin kotiin ostosteni kanssa ja pakottauduin suihkuun heti. Otsahiukset jäätyi. Olin ilman laseja kun ne jäätyi. Sitten... Laitoin hamsterinhäkkiä kuntoon, pari kiloa purua tuntui menevän jonka lisäksi laitoin talous ja vessapaperia ja tyhjiä wc-paperi hylsyjä (kahtia leikattuna) täyteen ne. Ripustin jotain siemeniä. Mulla ei ole vielä juoksupyörää joka olisi tarpeeksi iso, enkä tiedä mahtuuko sellaista tohon dunaan. Olisipa tarpeeksi virikkeitä ko. saaliseläimelle. Ainoa yritys on että ulkoiluttaa siinä, aitauksessa josta, Happy McHampsteri varmasti karkaa kuitenkin. Laittaisin lattialle jotain paperia tyypin alle ettei syö muovimattoa tai jotain. Mutta mun on pakko imuroida täällä huomenna... karkaa tai ei. Sainhan mä tänäänkin loppuviimein aikaiseksi. Postissa tuli koru jonka sisään laitoin mun aidon helmen. Sellainen lohikäärme riipus. Pääsee pentagrammi korun kanssa narunjatkeeksi. Sitten huomasin että The Good Doctoria oli tullut uusi kausi. Se on varsin tylsää ja sijoittuu ajalle jolloin on pandemia joten en tiedä jaksanko jatkaa sen kattelua. Lämpökynttilä sammui tossa vieressä. Söin uunissa lämmitetyn uunipitsan lisäksi nakkeja paahtoleivän välissä ja tsatziki dippiin dippasin varsiselleriä. Melkein kuuntelin sen Ikigai kirjan loppuun mutta en jaksanut sitäkään loppuun asti lieneekö se enää vain hengitysharjoituksia.

zen oli silloin miuau on nyt

 Tein pienen zen hiekkapuutarhan. Käytin chinchillan hiekkaa. Kuuntelen Ikigai kirjaa youtubesta. 

Joku reagoi "vihaisesti" kun jaoin kuvan eksästä facebookkiin. Eipä ole kuulunut mitään hänestä moneen vuoteen. Siitä raiskaajasta. Lähti, vihdoin pääsin eroon, ja haukkui mennessään.

Joitain asioita voi muistella ettei toistu samat virheet.

Heitin pöydältä paperista sotkua pois mutta tämä nyt on vaan tällaista himpskatin "järjestelyä" eli ongelman siirtämistä.

Ulkona "tuntuu" melkein -30 asteiselta ja näkyvyys on rajaton. Piti käydä apteekissa tai jossakin edes mutta ei oikein kutsu. Mun hampsteri on huomenna luovutusikäinen enkä ole kysynyt tarkemmin mistä ja koska sitä hakemaan menisi.

Pitäisi pestä hiukset ja... imuroida kaikki naksut pöydän alta. Sen sijaan laitoin seerumia hiuspohjaan ja järkkäilin pöydän päältä.

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King