Translate

kävijäpiikki

/7u8(

 Ainainen nukkuminen tekee minusta tyhmän. Kun suljen silmäni maailmalta, maailma sulkee silmänsä minulta.

En silti voisi kuvitella tekeväni muutakaan kotona. Koska mitä valveillaolo mulle tarjoaisi? Päivästä iltaan siivota. Jotain jumppaa, pelaamista. Hakisi kaupasta taas jotain rahalla mitä mulla ei ole. Stressaisin.

Paastosin ilmeisesti. Menin ysiltä nukkuu ja kello yhdeltä sai lopettaa paaston. Join light mehua ja söin roiskeläpän loput siinä ennen kahtatoista maissa. Peittoa ilman nukuin sen jälkeen hetken sohvalla, kunnes siirryin sänkyyn lämpimään. Söin paahtoleipää suklaalevitteellä.

Ulkona satelee lunta. Kuka sinne haluaisi mennä. Mun täytyy vielä ennen kuun loppua palauttaa salille mun kortti. Enpä oo käynyt. 

Miksei tulevaisuus voisi tulla jo. Tiedän ettei se ole parempi kuin nykyhetki, mutta silti. Huomenna voisin nukkua ja koko ensi viikon voisin nukkua. Ensi viikolla voisi kysyä jonkun ilmaa pattereita. Ja sen viikon jälkeen mun täytyy olla jo ostamassa tai ostanut lääkkeet ja vuoden alkuomavastuu oli 50e.

Laitoin ne rahat kyl säästötilille et voi siirtää sit. Suurin osa elämästä on vapaaehtoista ja vain pakko on kuolema. Ei välttis halipumpulia mutta pumpulipuikko tynnyrissä kasvatettuja ritareita.

Kävin pesemässä vessan. Otin käteen ton rose blond kestovärin. Riittääkö yksi paketti mun paksuihin hiuksiin ja mikä on 3D ominaisuus, hmm. Kai mun oli tarkoitus ottaa selvää.

what you leave behind comes biting you in front

 It's weird cuz I mentioned I watched Ragnarok yesterday and I'm apparently following a fan page of the Loki actor. I saw his story first on Facebook this morning though it had been 20 hours ago. I went to check on the page and wasn't able to or didn't have right to see any of the older posts even though others had commented on them. Oh well.

Also on like, TikTok they show me mostly the gay part of tiktok. There must be a misunderstanding happened somewhere I'd rather see Harry Potter content-- but I mean, boys can be potterheads too and it's kinda confusing when they have the house sorted out and flat tummies with a hint of abs. I've already let go of collecting the merchandise and playing along with the world JKR built. 

I mean, it's like always having to have the latest Apple phone. A slippery slope of spending money to her castle. The last book I bought was an unofficial book about Snape, professor Severus Snape without the character Voldemort wouldn't have known of the prophecy and without him the books would have fell flat. All the million words in it and I hated the most where Snape is shouting in the third book. Some people claim he didn't shout but I can't even open my translation of the book anymore to just prove this point. People argue everything.

Anyway I was speaking English yesterday. I used 'quite' pretty often perhaps trying to sound British. She's not from these parts, my friend uses words like "whitewashing". She had a couple of essays to do on world-building and her animation thing. I would suck at writing essays. I've tried so hard to write for years on my blog but I still can't write worth a damn. But yeah, how was school?

Alridy time's up can't type no more bye

always comes sooner than I think

Sensaatiouutiset

En tiennytkään että mulla on "voi voi voi -asenne" jne erosin Hamsterit ryhmästä kun kielsivät hankkimasta hamsteria. Koska en halua laittaa otusta akvaarioon. Ihan bullshittiä. Lapsikin osaisi hoitaa jyrsijää ja ei kai se hamsteri itse tiedä asuinolostaan jos siltä jotain puuttuu... Söin tänään vähän liikaa ja sitten pakottauduin oksentaa ne pois. Tuskin sain kaikkea ulos, mutta jotain oranssia melko paljon. Syöpöttelyn jäljet on tyhjinä pakkauksina tossa ja pari euron hampparia vielä jäi jäljelle. Silmät punaisina ja silmälaseissa kaikkea paskaviirua.

Katsoin Ragnarok leffan. Sitä aiemmin luistelin vähän ja olin kaverin luona, jonka häissä olin. Se poltti palo altoa ja salviatikkua ja tehtiin dumplingseja ja sitten meditoitiin jotain SAA TAA NAA MAA mantraa :D:D Oikeasti. Puhuttiin tarot korteista. Mulle tuli päänsärkyä vaikka se hieroikin mun hartioita, jotenka tulin kotiin... ihan kiva oli ei siinä. Postissa tuli sen oleskelulupa kortti, sen mies lähti jonnekin kahvilaan tekee hommia siksi aikaa.

Tilasin uuden johdon läppäriin viime yönä. Huomenillalla pitäisi tulla se kotiinkuljetus ruokaa. Ehkä nukun koko viikonlopun eikä ensi viikollakaan vielä ole tekemistä. Lääkkeitä pitäisi käydä ostaa, mutta onko sillä niin kiire. Omavastuu sen vitosen... ai niin mutta voi helvetin kuusitoista nyt on taas se 50e omavastuu vuoden alusta!!! Ei helv- oikeastaan ei olisi rahaa. Kännylaskut sun muut roikkuu.

Noh. Ehkä mä jossain vaiheessa sit rupean myymään itteäni kun ei vaan pysty enää olla rahaton, mutta selibaatti olit kiva. Nukkuminen oisi nyt ehkä upeeta. Vähän ehkä ois väsy?

Se mitä tiede ei tiedä tuskin vahingoittaa sitä

Päivä alkoi... piste. Vai oliko se illalla. Estin yhden entisen tutun tiktokissa. Turha alkaa tykkäilee vuotta sen jälkeen kun on hylännyt ja kieltänyt tulemasta. Siis naapurin, pihan tunsi omistavansa. Haastoi riitaa ja haukkui pystyyn ja loukkasi muutenkin, puukotti selkää ja väitti tehneensä _minusta_ rikosilmoituksen vaikken satuttaisi kärpästä. Ehkä kommentoin jotain ruma ja läski sit sen instagramiin koska sen jutut oli levottomia aina yhdeltä yöllä jne "tunge sinne banaani" mutta ei siitä enempää. Estot päälle vain. Vuosi on sekä lyhyt että pitkä aika. En ole pitkävihainenkaan, mutta jos kannan kaunaa niin on siihen syyt.

Koulukaveri joka asustaa Nokialla toi mulle tänään hamsterin tarvikkeet häkit tohon oven eteen, ei ollut housuja mulla jalassa katselin elokuvaa loppuun. Ne on nyt tarkastettu sopivaksi. Pesty. Lisää kaipaan, mentävä kaiketi lemmikkitarvikkeisiin spesialisoituneeseen kauppaan tässä kun ehtii. Uutta jotain, isompaa. Parempaa siinä suhteessa. Edes nimennyt vielä yksilöä. Saan kuulemma kyydin sitä hakemaan. 20 vuodessa ehtinyt muuttua hamstereiden elämä.

Kaikki valot päällä. Ei viittis samoja asioita kirjoittaa tänne kuin instagramiin. Olen nyt selannut enemmän Facebookia. Se on toisaalta melko hyödyllinen. On oikeissa ryhmissä vaan. Ööh, jos nyt avaan Animal Crossing New Horizons niin on vaara että joku tarantella hyökkää. Sain yhden napattua vahingossa omalta saarelta jopa. Niitä spawnasi kaksi. En tiennyt että ne tekee sitä talvella öisin. Pelottavia.

Joku kauhuleffa mulla oli kesken katsominen. Lukiotyttö ja sarjamurhaaja vaihtavat kroppia. Sen nimi ei ole Freaky Friday, pelkkä Freaky. Sitä ennen katsoin alienihömppää. Sadonkorjaajat epäonnistui korjata ihmisten aivot kun syntyi hybridi jonka vanhemmat oli ihmisiä. Kasvoi nopeasti. En ihan tajunnut. Raiskasiko se vaimonsa kun oli siirtynyt alien kroppaan tietoisuus. Sitten lapsi pystyi käyttää alieni teknologiaa ihan natiivisti. Monimutkaista tietää kuka oot.

Olisikin tikusta asiaa. Ai niin, loppiainen. Vein joulukoristeet ja mini kuusen pois. En samalla saanut vietyä roskia. Kirjat jäänyt lukematta. Nukuin kahtena viime päivänä enemmän kuin yleensä viikkokausiin ja silti ehtinyt jotain tehdäkin vaikka ei saisi suorittaa kuulemma ja verrata muihin itseään tjsp

Mutku "productivity" on vuoden sana.

Kaveri kirjoitti blogissaan ja instagramissa jotakin rakkaudesta ja minusta ja 60% aktiivisuudemmuudesta- no kyl mäki sitä vähän mut jos se on aseksuaali niin en mä sitä sit ala strap0nilla panee vaiks ois kuinka pehmee. Liha on heikkoa.

Mitähän tässä oisi noin muuten. Ensi viikolla eikä viikonlopuksi ole kalenterissa sit muuta. Luistelu huomenna, tavaran vastaanotto Prismasta kotiin perjantaina, lemmikkikaupassa vierailu, tyypin hakeminen kun se on luovutusikäinen.

Yöllä tulee eläke, voisi maksaa vuokran ja katsoa mitä jää. Mun piti ostaa uusi laturi tähän macbook air 2017. Muistin sen sit vasta. Onneksi on maksuaikaa laskuilla höhhö.

Kokeilin jotain uutuus Daim nappuloita jotka oli vähän kuin Pollyt mutta en mä niitä ehkä uudestaan maista. Litra jätskiä ja energiajuoma. Kaakaoo ja noh, perunajauheesta muusia soijarouheen kera sörsselit jäi vähän kesken toi. Ei sitä nauttimiseksi voi kutsua.

Blogissa on taas mainokset pitkästä aikaa... pitäisi kai suihkuun mennä. Rasvata toi ranteen ulkosyrjä jonka sain rikki (terävät luut tulisi läpi) ja toisen pohje/nilkan ihottuma. Pestä hampaat. Eilen luuttusin lattioita puoli tuntia. Oli vähän hiljaista eilen viestien suhteen, mutta ihmiset niin vastaa aina omaan tahtiin, luulisi että niillä on joku oma tahto. Omat elämät. Salaiset kauhut mun suhteen joille vois sit nauraa taas kun on kulunut 1 vuotta, 2 vuosikymmentä, ajat muuttuneet.

Mä olin etuajassa tämän älypuhelin orjuuden suhteen. Mulla oli nokian kännyt aina kädessä. Musankuuntelua ja uutisten lukemista sovelluksista joo- mutta sitä ennen jo askelmittari. Kuka sitä tietoa kerää jos sillä todistusaineistolla ei mitään tee?

Ei menesty kukka kämmenellä. *katsoo kuihtuvaa paavalinkukkaa* Toivon suuresti jaksan kyövelistä hoivan pitää. Helppohoitoinen. Lapsikin osaa. En vaan enää ole lapsi!

Huikentelevainen ja tuhlaileva rotan vuosi vaihtuu adamanttiseksi härän ahkeruudeksi pian toivon

 Jokin paikka minne laittaa nämä tulokset. En tiedä johtuiko operaatiosta, siitä etten sheivannut pariin kuukauteen, siitä etten ole harrastanut ainuttakaan miestä pitkiin aikoihin eli selibaatti mutta mun hs tauti on ollut lähes oireeton sen jälkeen kun viimeksi oli patti nivusissa. Se oli kamala patti mutta sen jälkeen on ollut kesyä. Ei stressiä. Se on sen arvoista.

Laitoin herätyksen aamuksi yhdeksältä ja heräsin 10 min ennen. Nukuin unilaitteen kanssa. Viimeiset ajatukset liittyi hamsteriin. Minne tarkalleen sijoitan häkin, siirränkö sitä, millaista ruokavaliota sille ja mulle tulee olla, miten ulkoilutan sitä häkistään, siivoan pissaiset purut pois kerran viikossa vai harvemmin jne joka toinen viikko ja paljonkohan maksaa jos sen joskus joutuu lopettaa eläinlääkärissä.

Saattaapi pitää seuraa mulle. Vaikka onkin yöeläin. Onhan sitä juuri sopivasti iltaisin pieni hetki tai muutama tunti kun se heräilee niin aikaa touhuta sen kanssa. Mun pitäisi saada varausmaksu laitettua tänään sen kasvattajalle tilille kympin. Sitten saada kyyti kun haen sen. Sijainnee eteläpuolella Tamperetta.

No mutta jos meikä tekisi aamiaista. Aamupaino oli kilon vähemmän lähes. Silti liikaa. Kaikki hyvin paitsi että kaverista ei kuulunut eilisaamun jälkeen mitään. Ehkä sitä kiinnostaa se viini enemmän kuin minä.

Ruokaa mä metsästän, älä anna mun ehtiä kaikkea syödä

Mä vähän tilasin päivittäistavaroita ja ruokaa.  Ehkä tunnin selasin foodie sovellusta. ( Samalla star wars leffaa toisella korvalla ) Kympin toimitusmaksu. MUTTA kenties väärti koska en jaksa kantaa niitä heheeeheeheehhe... esimerkiksi kilo purua. HEHEH on siinä keräilijällä ihmeteltävää AAHAHaHAHHA

Mulla kyllä on osaa näistä kotosalla mutta MITÄ JOS mä vähän täydennän varastoja... muahahaha. 38 tuotetta sanoisinko!!! yhteensä 66 euroa plusmiinus kaikki muut menot eli runsaasti enemmän veroineen

Tämä on kyllä asumistuen väärinkäyttöä mutta perjantaina tulisi eläke.  Sitä paitsi hamsteri tulee joskus eikä viidestoista päivä kunhan sen varattua saan kympillä ja loput 25e säästää muuten... harmi kun sille pitää antaa myös tuoretta ruokaa! Mutta se on pieni ja mulla on yleensä omenoita ja sen sellaista sekasyöjiä varten sitä paitsi kai se täysravinto jotain valkuaisia sisältää kjeh

En suunnittele ruokiani. Enkä usein jaksa tehdä niitä ruokia mitä aioin. Koska olen syönyt jotain muuta... mutta siis perustarviketta. Tänään tuli tilattua kyllä foodorasta kanawrap ja nachoja salsa dipillä kuljetuksineen. Ihan sama syökö aamulla puuron kun nälkimys iskee iltaisin milloinkin

Jos tässä ei ollut tarpeeksi niin tulee vielä se ässä lahjakortti jokupäivä. Vain pärjätä sinne asti mitä on- vaikka kiisselillä ja poppareilla ja makaronilla ja mitä herkkuja nyt sitten vältän kun ne yleensä vetää heti ettei jää kummittelemaan eli en ns. osaa säästää makeisia myöhempään

 •  Sitruuna I Espanja 35/45, 2 kpl (~0.24 kg), ~0.69 €
 •  Atria Bbq-Kanapizza 200G, 1 kpl , 0.85 € 
 •  Vaasan Isopaahto Vehnä 500 G Paahtoleipä, 1 kpl , 1.95 €
 •  Estrella Dipmix Tzatziki 12G, 1 kpl , 0.89 € 
 •  Pringles Sourcream&Onion 200G, 1 kpl , 1.85 € 
 •  Suolattu Mikropopcorn, 1 kpl , 0.79 € 
 •  Vegesun 500G Tumma Soijarouhe, 1 kpl , 3.05 € 
 •  Mama 6-Pack Katkaravunmakuinen Nuudeli 6X60g, 1 kpl , 2.65 € 
 •  Mummon Muusi 210G Perunamuusijauhe, 1 kpl , 1.39 € 
 •  Myllyn Paras Tumma Makaroni 1 kg, 1 kpl , 1.05 €
 •  Rapeat Maissilastut, 1 kpl , 1.69 € 
 •  Xtra 400G Hasselpähkinän Makuinen Kaakaolevite, 1 kpl , 1.70 € 
 •  Valkoisia Papuja Tomaattikastikkeessa, 1 kpl , 0.55 € 
 •  Rainbow 410/250g kidneypaput suolaliemessä, 1 kpl , 0.58 € 
 •  Mansikkahillo, 1 kpl , 2.18 € 
 •  Rainbow 150/105G Tonnikalaa Paloina Vedessä, 1 kpl , 1.29 € 
 •  Rainbow 370G Tomaattimurska Yrtti, 1 kpl , 0.85 € (
 •  Best Friend Festival Exclusive 900G Party Mix, 1 kpl , 3.29 € 
 •  Capell Pesäpuru 1Kg Jyrsijänpuru Pussi, 1 kpl , 1.09 € 
 •  Rainbow 100G Dark 80% Tumma Suklaa, 1 kpl , 1.04 € 
 •  Frizc Pure Mnt Menthol Maustamiskortti 1 Kpl, 2 kpl , 1.58 € 
 •  Rainbow 10X12g Kasvisliemikuutio, 1 kpl , 0.69 € 
 •  Fun Light Kolanmakuinen Juomatiiviste 0,5L, 1 kpl , 2.15 € 
 •  Fazer Cacao 200G Kaakaojauhe, 1 kpl , 2.45 € 
 •  Rainbow Pikkuhousunsuoja Classic 50 Kpl, 1 kpl , 1.49 € 
 •  Rainbow Varsiterä 5 kpl, 1 kpl , 1.39 € 
 •  Joanna Multi Color Cream Hiusväri 31,5 Rose Blond Permanent, 1 kpl , 2.98 € 
 •  Garnier Fructis Hair Food Aloe Vera Hiusnaamio Normaaleille Ja Kuiville Hiuksille 390Ml, 1 kpl , 6.49 € 
 •  Online 500Ml Nestesaippua Santelipuu-Laventeli, 1 kpl , 1.09 € 
 •  Palmolive Anti-Stress Antiperspirantti Roll-On 50Ml, 1 kpl , 1.85 € 
 •  Rainbow Aloe Vera Astianpesuaine, 1 kpl , 0.98 €
 •  Rainbow Suuvesi 500Ml, 1 kpl , 1.39 €
 •  Rainbow Vanupuikot 300Kpl, 1 kpl , 1.25 €
 •  Lotus Soft Embo Wc-Paperi 8Rl, 1 kpl , 3.35 €
 •  Rainbow Wc-Puhdistaja 750Ml, 1 kpl , 0.97 € 
 •  Rainbow 500G Oriental Wok Mix Itämaiset Wokkivihannekset, Pakaste, 1 kpl , 1.02 € 
 •  Friggs 1000Mg C-Vitamiini Cola Poretabletti 20Kpl, 1 kpl , 1.85 €
 •  Vs Kylpyharja 470, 1 kpl , 3.30 € 
terveisin lihonut 124 kilon hujakoille takas
mutta vois sitä jotain liikuntaa juustokin on kuuta eikun

Kenen vittu synttärit pyhämaria

Telkkarista tulee vaan spimpssoneita ja suutparkkiin. En ehQ kestä. Tilattu ruokaa on. Tulkoon valkeat nietokset vittu tylsä yksinäinen olo jotten kuole kohtpuokkii.

Haluatte ruveta tutustuu noku itte en haluu! Kyl mä kaikki tiedän.

nauttimus maximus suurimmalle joukolle eiku utilitissimäärin vaan joo kuha nauttisi ite

 Voi voi voi. Aamuviideltä "osta mulle kolme pulloa viiniä ja kipulääkkeitä, maksan kun muistan"

"ei sit, haen ite" Toivottavasti ei nyt siitä tullut alkoholistia. Sitä paitsi mulla on enää yksi 100kpl 1mg kipulääke resepti odottamassa ostamista. Se otti niitä neljä kerralla kun oli täällä. Kaipa nyt rankka juominen putkeen saa reumat ja mahahaaverit oikkuilee.

Mitäs muuta. Kaveri hakemassa ne häkit kun ehtii. Maksoin bensarahoja parikymppiä ja ne tuotteet. Sillä on tiedossa paikka ja minne autollaan tuoda. Luulisin. Kun pääsee liikkeelle. Mä heräsin jo kasilta kun ei vain kyennyt määräänsä enempää nukkua. Harvinaista.

Katsoin minimalisti dokkarin. En päätynyt heittää pois tavaroita tai että näyttäisi kuin asuisi minimalisti. Tietty vanhentuneet lääkkeet pitäisi viedä pois vielä. Siivota. Mutta eilen illalla tiskasin tunnin ja muutenkin teen koko ajan jotain.

Hain kaupasta leipää ja margariinia ja ranskiksia, pepsi maxin ja leivinpaperia sekä röökiaskin. Unohdin hedelmät. He täytti hyllyjä ja en olisi mahtunut siihen välikköön ottaa ylimmältä hyllyltä leivinarkkeja. Se oli viimeinenkin, olisin epähuomiossa ottanut rullaa. Ja vehnä paahtoleipää ei ollut tullut.

Olin tyrniöljy kuurilla kun kaveri oli täällä. Muistin ottaa niitä. Konjac ja jotain rakeita sain luontaistuotteita kanssa joiden kanssa pitäisi juoda paljon vettä. En saa edes pikakahvia alas.

Pessyt hampaat joulun jälkeen harvemmin kuin joka päivä. Käyttänyt sit vanhoja hammastahnoja tiskialtaan kiillottamiseen.

Vessapaperia mennyt paljon. Se otti about neljä suihkua päivässä. Vartin välein vessassa. Vessanpesuaine loppui. Ööh no tämä on nyt vain tällaista inventaariota. Kyllä se sit korvasi juomansa kahvit ainakin... välillä vaan huomasi että jaahas pannullinen taas keitetty.

Annoin sille mun vanhan mekon, hiuskoristeen, bullet journal kovakantisen vihkon josta olin pari kertaa vetänyt irti alkusivut kun en saanut sille järkevää käyttöä. Annoin eteenpäin sille jonkun kolitsihupparin. Tarjosin viiniä sen ekan pullon. Se kävi Lidlissä mun lahjakortilla ja toi meille viikonlopun ruoat ja askin röökiä ym uudenvuoden herkut ostettiin puoliksi lähikaupasta. Syötiin siipiä ja nuudelia ja mitä kaikkea tuossa nyt sitten mulla oli, papuja ja tonnikalapurkki, tomaattimurskia, joita se laittoi siihen kastikkeeseen pinaattinsa kanssa, mun loput riisit. Se söi leipääkin vaikka on allergikko. Jaa-a. Kerran pestiin pyykkejä. Sen alkkarit ja sukat, pipo, pyyhettä ja lakanaa, lainattua teepaitaa.

Se ite haluaisi kutsua kotiinsa vieraita. Mut eihän se voi jos se nyt alkoholistiksi aikoo taas alkaa. Itse juon harvemmin jos on varaa ja silloinkaan ei olisi oikeasti. Huonoja muistoja lapsuudesta kuningatar alkoholista. Paras lopettaa nyt kun tietää vielä eri laatuisista juomia ja drinksuja ehkä perustiedot ja loput maistaa ja tietää omat reaktiot mikä ei sovi tai rajansa, promillet veressä arvioida. Ei paljoa pääse valehtelemaan.

No mutta mun piti mennä tällä viikolla vielä luistelee. Sen kanssa jonka häissä olin. En tiedä mennäänkö aamulla vai illalla jne mutta mun pitää varmaan lainata noi prinsessaluistimet ja muutamat villasukat niihin varuiksi kun 42 voi olla liian iso luistin 39 jalkaan, pysyy tyttö pystyssä.

Olen alleviivannut yhdestä viktoriaanisen ajan brittein historiankirjasta kaikkea. Sellainen lukiolaisen 90-luvun tietokirja englanniksi. Maatalousyhteiskunnasta teollisuus ajoille. Laissez fairet pinkillä, loput vihreällä tai keltaisella yliviivaustussilla. Niiden tuhansia vuosia toimineet tehtaat kuulemma yhä pystyssä joissakin osaa saaria. Pienet suutaripajat tms. käsityölaiskorttelit en ole varma mitä se tarkoitti jouluna. Spesifiä on se että mua kiinnostaa.

Muuten olen lainannut ellibs sovelluksesta kirjastokortilla nuorten aikuisten fantasiaa ja päässyt alkuun parissa kirjassa. Tuskin 14pv riittää että luen ne. Tai kuuntelen.

Onni ei ole muka ulkoinen asia vaan sitä että on aikaa hengähtää ja miettiä mitä arvostaa ja onko vähemmästä hyötyä vai miten se meni. Tila miinus tavarat on vapaus. Simppeliä yhtälöä helppo ylläpitää. Sen sijaan että mulla on neljä hammastahnatuubia ja kaikki avattu ja puolet johonkin muuhun eikä yhdessä ole edes fluoria joten se hankaa liikaa jne "epäonnen lähde" jos ei toimi siten kuten ajattelit vaan aivot tottuu uusiin hankintoihin nopeeta oli se sit 4vuotiaan kiukkukohtaus aamiaismuroista tai viisikymppisen nettiostokset mutta niin joo

En jaksa keksittyyyyyyyyy lol

Maailma hiljene. Fyysisesti ei ole mahdollista äitimaan tuottaa meille kaikkea sitä minkä halvaksi koemme.

"mene huoriin hankkimaan lapsi" mun vastaus: jaa sunko mielestä sijaisäidit on huoria

eeh. toimiski niin. Hedelmät ostaa muistinko, en. Säädyllistä onko juoda pullo punkkua päivässä. On sitä teitä vähemmästäkin erkaantunut. Puhe on halpaa. Höpötys on höpötystä. Tyhmä ei saa olla.

Kaksi samansuuntaista viivaa ei ikinä kaareudu leikkaamaan toisiaan ja sitä rataa

 Teen kauppoja Torissa. Saadaan mulle ja kaverille hamsterinhäkit halvalla! Tarvikkeita! Kaveri suostui bensarahoilla tuomaan! Se asuu sielläpäin. Sitten puuttuvat enää eläimet. Kaveri ottaa päikkärit. Löysin sille korvatulpat. Sitten se lähtee varmaan kotiin kun sillä on menoa huomenna.

Kädet tärisee liiasta kahvinjuonnista. Se hemmetin lahjakortti asiakin ja kaikki purkautuu varmaan ensi viikosta kun palaillaan arkeen.