Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Immateriaalioikeudet on vähän kuin se Madonnan Like A Virgin

Konsultaatioaika tatuoitsijalle mun loharista sekä koilasta! Iih ik ikh. Päiväveloitus muutaman satasen, paljon halvemmalta kuulostaa kuin nämä edelliset yhteensä. Elokuussa voisi olla jo sitten kyynärvarressa ja reiden päällä kauan unelmoimani kuvat. Itse asiassa Koilan kuvitus oli vaan jälkiajatuksena tohon lohariin jota olen miettinyt 00-luvun alulta kun piirtoheittimiä - ja kalvoja, vielä oli?

Juotiin kahvit tossa porukalla. Söin monta sämpylää sitä ennen aamupalana. Kakkua, leipäjuustoa, pepsi maxia.

Harmittaa kun yksi tyyppi laittoi välit poikki ja nyt jos en tee mitään jää sinne sitten 50+ euroa (en jaksa enää uskoa että se ikinä maksaa täyttä summia lainailuistaan) puhelimesta. Laitoin poliisin neuvonta s.postiin kyselyä jotain varmuudeksi jos se hullu nyt jotain poliisille alkaa soittelee vaikka en ole mitään tehnyt. Se vaan kilahti ja alkoi jotain huo...rittelee.

Eipä ole ketään jonka kaa syödä puokkii kebaba. Laitoin naapurille tekstaria että olen viikonlopun poissa, liekö nukkuu mutta oisi se kiva jos joku kastelisi kukat ja -pesisi mun pyykit sillä aikaa :D Eksän sanoin "never dream".

Siinä oisi kyllä hyvä teksti seuraavalle tatskalle. Zombie labbis ja tekstinä tuo. Whoa. Memoriaali tatuointi level örkkimörkit kumoon!

Hakemuskooste?

Hei (arvoisa työnantaja)
Minulla ei ole aikaisempaa kokemusta avustajana. Valmistuin juuri media-alalta painotyöntekijän hommiin mutta ne on kaikki kolmivuorotyötä, sillä koneet ei pysähtele.
Teen vapaahtoistyötä Best Buddies toiminnassa tänä vuonna, ja olen pitänyt englannin tukiopetusta, eräälle 70v naiselle sekä parille lapselle, sekä matalan kynnyksen paikassa, ryhmälle nuoria.

Hygieniapassin omaan sekä työturvallisuuskortin.

Ruokaa teen ohjeiden mukaan eikä tule heitettyä sitä pois.
Käyn juttelemassa psykoterapiassa joka viikko.
En etsi töitä sen vuoksi että, olisin työhullu, vaan lisätuloksi työkyvyttömyyseläkkeen rinnalle jotain pientä tienestiä.

Ruokaa osaan tehdä kiisseleistä maksapiiraisiin jos vain on ohje ja ainekset.

Minulla pysyy käsissä melkein kaikki pientä tarkkuutta vaativat hommat, keittiövälineet, sudit ja kutimet, mutta myös painopellit, ja arkkipinot, seisoskelin pari vuotta huonoilla kengillä kovalla lattialla mutta mitä nyt ei jalkahoitaja saisi kovettumia pois.
Yläkroppa voimaa minulla ei ole kun en käy salilla, mutta hikeä en pelkää. Enkä myöskään öljyä, pölyä tai likaa, värejä tai tuhkaa tai jauhoja, kahvinpurua.

Kirjoitan blogia joka päivä, katselen elokuvia, kuuntelen musiikkia, pelaan älypuhelimella. Asun kaksiossa vaikka vuokra on liikaa, kun avopuolisosta tuli ero vuosi sitten, hänelle jäi koira. Tässä asui minua ennen muslimirouva ja hänen vieraat, ja olen saanut jälkiä siivota pitkään. Pinnat on aika lailla hinkattu ja kloriitilla pesty jne. Kotihommina seuraavaksi imurointia ja pyykinpesua sen lisäksi että pahvilaatikollisia tavaroita voisin käydä läpi mitä säilyttää, yllättävintä että helpointa oli kirjoista luopua.


Terveisin Kajsa B.
P.S.
oheisessä CV:ssä on varmaan puhelinnumeroni

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King