ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

keskiviikko 31. heinäkuuta 2019

Hikoilu on sitä kun läski itkee

Stressaa vähän. Puurohiutaleet loppu, sokeri loppuu, kaapissa ei ole lihaa edes säilykettä. Kuumennan vettä ja syön nuudelia ja juon ikivanhaa teetä. Entisen avopuolison puhelinliittymän eräpäivä oli eilen eikä ole kuulunut mitään että hoitaisi asioitaan. Mun elisaviihde on sillä ja sen sopimuksen (määräaikainen) pystyy vasta joskus joulukuussa päättää 20e kuussa. Jos ei maksa niin sitten kyllä katsella telkkariakaan (mulla ei ole enää tv:tä).
Mulla on parisataa euroa rästejä telekommunikointi yhtiöille sekä vuokrastakin saman verran. Eikä jää rahaa ylimääräiseen, niiden jälkeen.

Toki olen huomenna menossa katsomaan nostalgisen Leijonakuninkaan uusinnan, kun oli vitosen lippuja mutta tilille jäi 5snt. Onneksi edes möin mun kakkospuhelimen pois.. siitäkin irtisanomisaikaa kyllä että olispa kaukaa viisas.

Toki tupakit on loppu myös ja varpaidenväliin tarvisi jotain lääkettä pistää silsaan. Näin jonkun silsavoiteen lääkekaapissa mutta annoin mennä pois sille joka kävi sen hakemassa ja toivottavasti vei apteekkiin niitä vanhentuneita.

Postimaksut on taas nousseet.

Vähän vaikea repiä mistään iloa.
Sattuu jonnekin munasarjoihin vihloo eikä kohdunpoistoa ole näköpiirissä.
Yöhoitoaine puteli loppui. Jos mun hiukset tuntuu kuivilta käkkäröiltä, niin ei voi enää levittää niihin mitään. On ne kyllä kasvaneetkin pituutta vähän. Olin niin leikata itse tätä pörröpäätäni eilen mutta sitten laitoin lenksulla kiinni.
En ole varmaan skannaillut ostoksia kulutuspaneeliin... en ole juuri ostanut mitään tai tarvitsisin kuiteille jonkun systeemin. Kaikki mikä tarvisi huomiota joka ei ole turhaa pitäisi saada välittömästi tehtyä.
Turhaa nimittäin on. Yleensä ne on jotain kestotilauksia. Turhia viestejä mun sähköpostiin jotka ei edes kosketa mua. Näppäilyvirheitä. Hakkeroitumisia. En tiedä oikein mitä tekisi. Auttaisiko kipulääke. Lattioita luuttusin varmaan liian myöhään jos tässä nyt jalkasientä on saaneena. Inhottaa kaikki pöpöt vaan. Elämä todistaa taas ettei ole mitään ruusuilla tanssimista.

Muoks.
Kävin lataa bussikorttia, ostaa jalkasilsalääkkeen apteekista, ja Lidlistä jotain pientä suuhunpantavaa. Laitoin samalle laskulle kaikki telian laskut ettei kaikista eri kympin laskuista tule joka kerta muistutusmaksua viittä euroa... ihan tyhmää? Sitä paitsi siellä on joku syksy ja tulee kylmänhiki.