ihmisoikeudet

Olettekohan vaan jonossa...

 Luin että kosteassa ilmastossa äänihuulet paremmin saisi äänteitä erottumaan. En tiedä paljoa tieteestä joka tutkii moisia värähtelyjä... m...

Translate

sunnuntai 28. heinäkuuta 2019

Värein tuulen jos, alat maalaamaan, niin tuo mullekin intiaanikultaa tai siis kohta hesassakin pystyy maissia kasvattaa

Tunteet alkaa ehkä vähän jo hiileentyä. ☀️
Viilenentyä siis paikoittain ja, olo parantua- ei ole enää niin kuumuuden läkähdyttämänä. Sitä on monet vauvat kuollut vaahto suussa autoihin newyorkin kadulla??

Jotain kirjoitetttavaa minullakin, ollut, mutta kaikki ajatus ja järki, jää kirjoituksen ulkopuolelle, hmm? 

Vetäisin tötsän jätskiä äsken... haettuani sen kaupasta pullorahoilla ja naapurin antamalla kaksieurosella.
Mulla on vähän ikävä ollut häntä ehkä taas tai muuta sellaista, vähää hähhäti hähhhää.


  • Kirjoitin kirjeen Känädään, kun swap-botissa liityin muutamaan swappiin. 
      • Mulla on postimerkkejäkin ja mietin että mitähän helvettiä enkö olekaan lähettänyt kirjeitä vai onko niistä jäänyt merkit pois x-dD


Vielä yksi kirje tänä iltana jos huomenna aion, joo Sokoksella käydä, postittaa.

Niin joo siitä piti se mainita, että möin mun pelipuhelimen 50 eurolla alunperin 149 euron puhelimen niin naapureille kun sen yhden aviomies rikkoo niitä joka kuukausi tai tiputtaa vessanpönttöön ym.

 --->En vaan enää voi pelata kahdella puhelimella joten vähennän muutenkin peluuta. Silti kävin siellä ulkona niitä rakettiryhmäläisiä vastaa tappelee surkeilla pokemoneillani...

Laitoin sen ostajan, allekirjoittaa kuitin/ostosopimuksen kirjallisena niin kuin tein telkkarinikin kanssa, koska en saanut mitään rahaa siitä heti vielä, ainakaan.


  • Etsyssä joku random miestä kiinnostaisi mun originelli taide jos pitäisi jotain naisvartaloa ilmeisesti kuvittaa. Voihan nyt pojat taas. Kajsan "taidehistoria" kuulostaa siltä että olen jo jokin mummeli!!?

Enkä edes ole kertaakaan saanut myytyä mitään taidettani vaikka yrittänyt kovin paljon pienestä saakka. Ei kuulemma näytä siltä että olisin nähnyt vaivaa, sanoi ainakin tätini kun olin lapsi mun vesivärityksistä.

Kaupallinen laatu taiteessa on siis niin kuin mitä ylipäätään? 


Miehen näkökulmasta sellainen taitaa olla ihan unelma katalogit joista voisi tilata alastomia naisia, mutku ei nekään sieltä ylimmältä hyllyltä kaupoissa katoa joten turha valmistaa enää.

Taide ei ole montaakaan asiaa... se ei ole mun mielestä ammatti!
Jos mun kuvataiteilijaystävät ei mun mielipidettä pysty kunnioittaa niin voihan todella kälppiä mäkeen kaverilistoilta niinku usein tehneet ovatkin.

Oma häpeänsä jos ei halua että meikä välittäisi. Kukaan --- ei halua että heistä kukaan välittää.
Just näin taas meemin, jossa "välittäisipä joku minusta niin kuin tämä hevonen tykkää kaalista" vaikka siinä oli susi jonka suussa oli melonia photoshopattu.

Taide tekee epämukavan olon, jos se oikeasti on taidetta - ja kuka vastaa siitä sun epämukavasta olosta? Ei kukaan!!! Taide on vain se väline miten hyvin taiteilija osaa käyttää sen taiteenmuodon vaatimia välineitä ja aineksia. Esim jos taiteilet muovailuvahaa, niin on se nyt vähän enemmän kolmiulotteinen kuin pensselillä tulostuspaperille vaiko akvarellipaperille ym.

Ja silti, kuin lapsen tekemä, sanottiin mun "aivot" sommitelmastakin.

Painaa sitä väriä täysillä, siihen paperiin ja menee sekä sudin harjakset katki että paperiin tulee reikiä - mitä väliä siis sillä mitä haluat kuvata jos ei se tuu sun eteen tai kävele vastaan ilman että pelästyt?

Ei kannata inspiroitua sinisistä silmistä väriksi taustalle tai saada motivaatiota aivojen monimutkaisiin kurvien ja harjanteiden hahmotteluun lyijykynällä ku ensinnäkään ihmiset ei tunne omia aivojaan. Aivot voisi kaikille jotka ei ole perehtynyt neurologiaan näyttää miltä tahansa saksanpähkinältä.

Tuntia enempää en pysty keskittyy yhteen tauluun kerralla ja sitten se onkin jo valmis ja jos unohtaa tietokoneet ja tulostimet niin mitä jää?

Sä voit... tuntikausia tabletilla tehdä jotain pyöreää isokokoista hännällistä sekä korvallista naishahmoa ja käyttää vastavärejä sen varjostuksiin. Mutta onko se siltikään sekään minkään taidenäyttelyn arvoista vaikka ja kun oot siihen tuntikausia käyttänyt, aikaasi jotain digitaalista maalausta tehden? Onko seuraava muoto sit jo sellainen että jokin animoi sun digihahmot niin että siellä on ihmisnäyttelijöitä sekä niitä piirrettyjä chubby furry vitun alkujaan pikseleitä joita oot tökkinyt tabletilla mut sit kuitenkin lavastettu ja ääninäytelty ja tähän mennessä käytetty rahaa siihen sun tuotteeseen jo varmaan sen verran, että ei riitä taidenäyttelyn lippujen hinnat kattaa sitä minkä verran niitä kannattaa painattaa, edes ilman että ne voi väärentää vaikka lapsikin.

Luonto on suuri inspiraatio. Klassinen musa on luonnonääniä. Nykymusa toistaa ihmisille ennestään tuttuja sävelmiä joihin korva on tottunut, muutenhan musiikistakaan nauttisi sen kuuntelusta riippuen vähän ÄO ja muuta.

Ihmisen persoonallisuus on kuitenkin jo täysin kehittynyt 5-vuotiaaana. Tekisi mieli mennä oksentaa mun jätskitötsä ehkä liian myöhäistä jo.

Et voi korvata mitä sulta on aina puuttunut joo mikä nyt olikaan pahuuden määritelmä, sen puutetta että jokin ei ole hyvä? Jokaisella on sisällään kriitikko. Jokainen kantaa ennakkoluulojaan.

Mä en ehkä ymmärrä tehtävänantoa mutta nehän opettaa jotka ei itse osaa, eikös niin?