ihmisoikeudet

Hysst...

 Kävin luovuttamassa verta. Konsultoivat lääkäriä jopa että voinko luovuttaa koska lääkkeet. Jotenkin parempi olo kun päässyt eroon verestä....

Translate

torstai 18. heinäkuuta 2019

KUUROMYKKÄSOKEAHULLURAIVOAMAAN

Ragetan korvakuulokkeille vaikken ole varma onko vika mun päässä, kuulossa vai itse laitteissa joista on sit kaikki roskiskamaa.
Airpodsien resetointi sivuilta ei ole apua. Jos en ole pitänyt huolta niistä? Kävihän ne suihkussakin...

Ongelman on korjannut hupikäytössä, kun on pitänyt oikean korvan kaiutinta vasemmassa jne mutta sain silti sanelujutuista, 5% VAIN oikein jossain työtehtäviin liittyen. Epäilen olenko edes suomalainenkaan (siitä sain sentään 97 oikein kirjallisesta) kontio on karhu ja suvi on kesä.

MITÄ VITTUA TÄMÄ ON. En halua olla kuuro, tyhmä, skitso, enkä heittää roskiin mun jokaiset kuulokkeet. Se oli aika yksinkertaista puhtaaksikirjoitusta suomenkielestä. En mä ole päässyt äidinkieltä lukiossa läpi kokeista!!!

JA nyt on vittu leikattu kynnetkin lyhyeksi etten tekisi koko ajan näppäilyvirheitä. Join pari halpaa olutta mikä sekin vituttaa entisestään.

Olin koko viikon kotona yksin melkein ja lähinnä naapureita kävin katsomassa pihalla pari tuntia sitten- ja se yksi tyyppi kävi imettää munaansa eilen, mutta normityyppi muuten.

Tilasin nyt sitten uudet kuulokkeet ja hiirenkin. Pari euroa kuussa taas lisää! perkele

Tämä ilta oli sitten aika vahvasti suoraan paskahuussista. Haisi ja kusi. Itkisin jos en hikoilisi ja olisi tarpeessa peseytyä ja aivojen levätä.

Kaikki on niin liikaa! Mä en osaa. Tapan itteni kun olen niin huono suomalainen. PERSEESTÄ.