ihmisoikeudet

καλησπέρα

  Kinda smart.  dandruff, skin irritation from cheap eyeglasses, red face. Used a cleansing gel, mud mask, face wipes and moisturizers, hydr...

Translate

sunnuntai 21. heinäkuuta 2019

Joko vihaan vauvoja tai ne rakastaa mua ja sama logiikka ei ees toimi kissoihinkaan

Sinne meni ainakin yli viiskyt pokemonien baby formia joita olin jokaista kävellyt munasta kuoriutunutta 7 km. Sain vain yhden legendaarisen kiitoksena vaihdoista, sekin sellaista vastaan jota hänellä ei ollut xD. 'Miksi mä hyödytän muita...
Ainakin 4 tai 5, tuli lucky muodot, eikä se mua hyödyttänyt sekään. Itkisin ja ahdistuisin jos en olisi sattunut lupaa niitä kaikkia antaa pois :D Puoli tuntia istumista tai seisoskelua hänelle. Neljästä eteenpäin on community day että parin tunnin päästä jaksaa lähteä kävelylle?
Annoin pois mun koulussa painamani vihkot myös. En ehtinyt punnita kilotavarana meni.
Toivottavasti meni tarpeisiin. että mä vihaan näitä mun lupauksia. Aikataulut liukui aika paljon myös.

Syön lohi-voileipää, juon pepsimaxia, ja kai röökaan ainakin viel iltaan asti. Mun piti poistaa mun instagram kuvat. Niitä oli yli tuhat, nyt niitä on vielä joitain satoja. InstaCleaner pro maksoi 3,5egee
Ostin pokecoinseja kanssa ja sen tän päivän tarjouspaketin, että saa lisää hautoa poksuja. Ei enää babyja ikin'enää!!! En ole edes vielä vaihtanut tuhatta kertaa pokemoneja mutta lähellä alle sata vielä vaihtoja. Kilomterit nyt tuli täyteen, oisko niitä 2 miljoonaa etäisyyksiä jo.

Hoh hoh. Sit mä aloin projektin kotona mutta tarvisin laatikon eri: 1. kirjeille 2. swapeille 2. tarroille 3. papereille 4. koulumonisteille 5. postimerkeille ja muulle sälälle jota on oikeasti ihan sairaasti käyttämättömänä että jos joku on laittanut mulle kirjeen tulee enkä ole vastannut siihen heti niin on se kyllä jäänyt...

Huh. Edistyksen tieltä ei voi kuin kuolla pois tai ikijäädyttää itsensä.