ihmisoikeudet

Maton alta päivänvaloon ei vaan ei mulla ole mattoja

 Kiva että neljä vuotta ollut tässä ilman että tietoinen mistään velkajutuistani. Rahat on mennyt elämiseen.  Nukuin tänään melkein koko päi...

Translate

tiistai 30. heinäkuuta 2019

Asetan älypuhelimeni jalustalle

Maailma kylmä paikka on. Eilinen oli hot, tänään se on cold. Maanisdepressiivinen toi ilmaston sää? En tarkene topissa ja sortseissa.

Juon kahvia, söin juustosämpylät loput eilisillan pikku herkutteluhetkestä jonka johdosta edes lihonut. 123 taas aamupaino voi kakka kauan sitä oikein pitää pidätellä

Tunnin olin taas livenä yhdessä sovelluksessa, jakanut videota joka paikkaan mun pilvestä (instagram, twitter, tiktok) kun kyllästynyt tavallisiin kuviin. Harmi ettei valokuvat liiku niinku pottereissa! Siinä oisi jo sielunelämää.

Voisi purjehtia Atlantin yli kuin mikäkin Greta. Mut mä oon vaan se riiviö Gizmo. Ei mua huolisi ketään minnekään mikä olisi newsworthy, viraali, tai muutenkaan ylittäisi kynnystä.

Ei varmaan mitään hajua kellään mitä taas viittoilen ja auon suuta muiden äänellä mutta ketä kiinnostaa. Olen saanut tarpeeksi ihmisistä. Mieluiten yksin ja suodattaen 99% muiden tyhmistä ihmettelyistä.

Tiedä sitten mitään.


k?